'Αρθρα Εσωτερισμού > Ψυχολογία και εσωτερισμός
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Η ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
xristosx:
Εχει πολυ μεγαλη σημασια , να μπορεσουμε να αποκοδικοποιησουμε τα συναισθηματα μας
Να μπορεσουμε , να μεταφρασουμε τι μας λενε τα διαφορα συναισθηματα .....με τι τα εχουμε συνδεσει
Τα εχουμε συνδεσει , με την ασφαλεια
Μηπως με τηυν αξια
ΠΧ Οταν δεχθουμε μια επιθεση λεκτικη ........γιατι πρεπει να ανταποδοσουμε , σε συγκεκριμενους ανθρωπους
Δηλαδη , με καποιο συγκεκριμενο τροπο σε ενα ατομο [ανδρα ας πουμε αν ειμαστε ανδρες ] , ενω με διαφορετικο τροπο σε αλλα ατομα πχ γυναικες
Και γενικοτερα γιατι πρεπει να ανταποδοσουμε
Ομως ας ειμαστε συγκεκριμενοι , να θετουμε δηλαδη , ενα ερωτημα καθε φορα !!!!!!
Ειναι πολυ σημαντικο να μπορουμε να αποκοδικοποιουμε , με ποια απο τα κεφαλαιωδη σζητηματα ειναι συνδεδεμενα τα συναισθηματα μας[αξια , επιβαιβεωση , ασφαλεια κλπ κλπ ]
Ενα απο τα μεγαλα εμποδια , για , να κανουμε παρομοιες αποκοδικοποιησεις , ειναι η συνεχη ενταση , που ειναι αποθηκευμενη στο συστημα μας
ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ
Αυτο γινεται με ολες τις αισθησεις
Ποιος αλλωστε θα μπορουσε να αμφισβητησει τις αισθησεις που εχει τηβν καθε στιγμη
Στην συγκεκριμενη περιπτωση , ΜΕΙΩΝΕΙ , ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΕΩΝ την αντιληπτικοτητα μας , στερωντας μας την δυνατοτητα , να αποκοδικοποιησουμε , τις εν -τυπωσεις , που εχουν πανω μας αποτυπωθει
Και πιο συγκεκριμενα τις λανθασμενες εντυπωσεις
Στοχος λοιπον ειναι , με καθε τροπο , να διωχνουμε εντασεις , οχι μονο γιατι υπονομευουν την υγιεια μας , αλλα και την εξελιξη των ερευνων , που αφορουν την υπαρξη
xristosx:
Ενα βιντεακι που περιγραφει τροπους , με τους οποιους , επιδρωντας ενεργειακα , και οχι μονο ,σε ζωτικα σημεια , [ενδοκρινεις αδενες , και νευρικο συστημα ] μπορουμε να εχουμε προσβαση στο υποσυνειδητο
Κατα την αποψη μου αυτο γινεται , επειδη επιδρουμε , στον τομεα , της αισθησης , αφαιρωντας τις εντασεις , και κατω απο αυτες τις συνθηκες , η κατανοηση μπορει να παιρνει διαφορετικες διαστασεις
http://www.youtube.com/watch?v=2OzuLlxmxkc
http://www.youtube.com/watch?v=GvGYs_Bg05g
xristosx:
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ – The Healing Code » Holistic ...
Η παραπανω διευθυνση περιεχει βιντεακια , που περιγραφουν , τον ''ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ '' και οχι μονο
xristosx:
Μπαινοντας λοιπον στην διαδικασια να δοκιμασω τον ''θεραπευτικο κωδικα ''εχω να πω οτι ....πραγματικα γινονται πραγματα με αυτην την τεχνικη
Εγω μαλιστα επειδη το παρακανα , μου δημιουργησε ανεπιθυμητες παρενεργειες
Δεν γνωριζω , αν πριν προβει κανεις στην εφαρμογη παρομοιων πρακτικων , πρεπει πρωτα να ''εξαγνισει τις ενεργειες του , και αν ναι με ποιο τροπο
Βρικω ομως , [χωρις αυτο να εχει καμμια σχεση με την αξια , του Νατζεμυ......και το τονιζω αυτο ...] οτι εαν δεν υπαρχει η επιγνωση ,..... του τι γινεται μεσα μας ,....την ωρα ...που προβαινουμε σε παρομοιες προσπαθειες ...
Αν δηλαδη αγνοουμε ....αυτο που διαδραματιζεται ....στο πεδιο των αισθηματων και των αισθησεων .........
.Πραγματικα , αυτα που μπορουμε να φθασουμε θα ειναι μηδαμινα .. σε σχεση με μια αλλη κατασταση ..........που η συγκεντρωση , σε αυτο που παμε να κανουμε θα ηταν μεγαλυτερη
Σαν συγκεντρωση ,ενοω , η προσοχη , να τραβιεται , απο το δυνατον λιγοτερα ερεθισματα ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
Αυτα τα ερεθισματα , μπορει να ειναι απο .......αισθησεις , που δημιουργουνται , οποιαδηποτε δυσφορια , βαρεμαρα , τεμπελια , αμφισβητηση απο την προσπαθεια να διατηρηθω ορθιος , τις αισθησεις που ,........ μπορει να δημιουργηθουν , απο τους συνανθρωπους , που βρισκονται γυρω μου , την ενταση στην φωνη τους [ενα απο τα κυριοτερα ]και οτιδηποτε αλλο μπορει να δημιουργησει μεσα μου αισθησεις ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ .......δηλαδη , αυτες που θα αγνοω την υπαρξη τους , ενω αυτες , θα καθοριζουν , αυτο που ειμαι
xristosx:
--- Παράθεση ---Βρικω ομως , [χωρις αυτο να εχει καμμια σχεση με την αξια , του Νατζεμυ......και το τονιζω αυτο ...] οτι εαν δεν υπαρχει η επιγνωση ,..... του τι γινεται μεσα μας ,....την ωρα ...που προβαινουμε σε παρομοιες προσπαθειες ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα ηθελα εοισης να μεινω σε αυτο το σημειο , λεγοντας , οτι ο αγαπητος και σεβαστος σε μενα καθοδηγητης επανειλημενα αναφερεται , στο ποσο το μαθημα στον τομεα της αυτογνωσιας , θα βοηθησει , να υπαρξουν μεγαλυτερα και καλυτερα απουελεσματα στην συγκεκριμενη προσπαθεια
Το συμπερασμα λοιπον στο οποιο καταληγω , για μια ακομη φορα , ειναι , οτι η ΓΝΩΣΗ, απο αμεση εμπειρια , του οτι ......οι αισθησεις, μας χρησιμοποιουν ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθοσον , τις μπερδευουμε με εμας , και τραβουν ΠΡΟΣΟΧΗ , ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕς ΑΥΤΗΣ .....τις δικες μας δηλαδη .......
Καθως επισης , και το ποιες δυνατοτητες εχουμε , εμεις απο εκει και περα ....τι μπορουμε δηλαδη να κανουμε , και ποσο μπορει να μειωθει το ευρος αυτων .......των δυνατοτητων
Μπορει να αποδειχθει πραγματικα εργαλειο στηγν εξελιξη μας
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση