Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού
Ποιός είσαι?
efthymios:
...(Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι τρελός? Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι φονιάς?
Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι παιδεραστής? Είσαι σίγουρος ότι δεν καταπατάς κάθε μέρα τα συναισθήματα των γύρω σου? Και τι κάνεις γι' αυτό? Μπορείς να απαντήσεις στον εαυτό σου?
".....Ποιος είσαι στ' αλήθεια...?")...
φίλε -λη... Avaris ... όσο και αν προσπαθώ να μην απαντώ σε διάφορα σχόλια, αυτή τη φορά δεν άντεξα!... μου ξεσήκωσες το θηρίο μέσα μου, αλίμονο φίλε – λη μου αν δεν είμαι σίγουρος για τα πιο ΑΠΛΑ δικαιώματα του συνάνθρωπου, αλίμονο να σκέφτομαι να γίνω φονιάς, παιδεραστής....να καταπατώ τα συναισθήματα των γύρω μου..... η βία από όπου και αν προέρχεται και για όπιον σκοπό θα φέρει βία, (θυμήσου τον Γκάντι!), ...από αυτή την μικρή χώρα που λέγετε Ελλάδα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, (1ος νόμος του Συντάγματος) ''εκεί που ξεκινά το δικό σου δικαίωμα ΣΤΑΜΑΤΑ το δικό μου''!!! ... και μη φέρνεις παράδειγμα τους σημερινούς πολιτικούς που δεν τηρούν τους νόμους, ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!! και κατά την ταπεινή μου γνώμη το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ με τα συναισθήματα του!!! καλέ μου φίλε – λη ας δώσουμε απλόχερα αγάπη και συμπόνια για τον άνθρωπο γύρο μας...χωρείς δάφνες, φώτα, μεγάλα λόγια και κόκκινα χαλιά...στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε το δάκρυ, την πείνα, τον πόλεμο, τον πόνο (σωματικό και ψυχικό), το μίσος, την διχόνοια, την ζήλια, ... ΑΠΛΑ να έχουμε μέσα μας την ακακία!!!... πάρε το σπαθί της αγάπης και γίνε μαχητής του φωτός...και όταν βάζεις το κεφάλι σου στο μαξιλάρι το βράδυ, νιώσε το μεγαλείο της καλοσύνης σου για τον συνάνθρωπο... να θυμάσαι ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι!!!... ότι και αν κάνει το κακό.... το καλώ θα κυριαρχήσει κάποτε!!!!!!!!!!!! :)
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
AΓΑΠΗΤΕ,,,,AGGELE....ΣΕ ΧΑΙΡΩ,,,,
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ.....ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ....
ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.....παντα υπηρχε...
δηλ. αυτος/τη.....που χαμογελα....αλλα....ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....
με αγαπη.....
ως ΦΛΟΓΑ...
giannis9:
--- Παράθεση από: aggelos στις Νοεμβρίου 30, 2011, 10:24:45 ---
.. ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!! και κατά την ταπεινή μου γνώμη το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ με τα συναισθήματα του!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Συγνωμη που παρεμβαινω και περνω το θαρος να απαντησω σε κατι που δεν με αφορα
1.προσωπικα δεν ειδα ειναι να ονομαζετε κανεις με το νικ του οποτε γιατι να ξεσηκωσεις το θηριο μεσα σου? ::) ::)
2. Εμεις δεν ειμαστε ο νομος και ουτε θα μπορουσαμε ποτε να ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλα εφαρμοζουμε τους νομους συμφωνα με πολλους παραγοντες.Μπορει να νομοθετουμε , μπορει να βαζουμε καποιους να εφαρμοζουν τον νομο,αλλα δεν ειμαστε ο νομος!!!(αυτο που γραφεις μου θυμιζει λιγο Alister Crowley we are the law κτλ )
Ευχαριστω αδελφικα Γιαννης
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
επετρεψε μου....να συμφωνησω....αγαπητε giannis....
ΠΡΑΓΜΑΤΙ....ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε Υ Σ Τ Ο Χ Ο ...
αλλα....ο/η aggelos....ητο ενθουσιωδης....
ας προσεχουμε....ολοι μας..
το ΒΛΑΚΩΔΕς Κακο...
Rose:
Αδελφοί μου,
συμφωνώντας με τον αδελφό aggelo,
--- Παράθεση από: aggelos στις Νοεμβρίου 30, 2011, 10:24:45 ---ΕΜΕΙΣ είμαστε ο νόμος...ο απλός άνθρωπος!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
όντως σε κάθε ανθρώπινο Ον, ενυπάρχει η Θεότητα, ή η Χριστική Συνείδηση,
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:01:34 --- ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ.....ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ....
ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.....παντα υπηρχε...
--- Τέλος παράθεσης ---
αλλά ταυτόχρονα συνυπάρχει και το θηρίο...
Εγώ είμαι ο Χριστός, εγώ είμαι ο Αντίχριστος, Εγώ είμαι ο Ανθρωπος!
'Οταν κατανοήσουμε αυτή την τραγική επικίνδυνη πραγματικότητα, την οποία βιώνουμε ως παιδιά της Θεότητας, ως παιδιά της Δημιουργίας, θα δούμε πόσο λεπτή είναι η γραμμή, που μπορεί να μας φέρει στην απέναντι όχθη...
Στον ψεύτικο παράδεισο της Αγέλης, ο 'Ανθρωπος προστατεύεται από τη μη πληροφόρηση, την αφέλεια, και την αγνωμοσύνη.
'Οταν όμως έρθει η τυχερή μέρα και πεταχτεί εκτός "Παραδείσου", εκτός Αγέλης, και ξεκινήσει με τον τρουβά και το παγούρι του, ως μοναχικός καβαλάρης να βρει το ΦΩΣ, τότε πολλοί οι κίνδυνοι και τα θεριά, που χρειάζεται να αντιμετωπίσει στο δρόμο του, και πρώτα από όλα, το δικό του Θεριό, που θα δυναμώνει, ταυτόχρονα με τη Συνείδηση του, καθώς θα κατανοείται η Αδικία, η Απάτη, η Απανθρωπιά, η Ασυνειδησία, των υπόλοιπων συνανθρώπων του, που βρίσκονται ακόμα εν' ύπνο, στην προστασία της Αγέλης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση