'Αρθρα Εσωτερισμού > Ψυχολογία και εσωτερισμός

Πηγές σχετικά με Ψυχανάλυση - Ψυχολογία

(1/4) > >>

Κανένας:
Ψάχνω στο Internet Για πηγές σχετικά με Ψυχανάλυση - Ψυχολογία.  Θα ήθελα να βρω κάποιο forum όπου να υπάρχουν πραγματικοί ψυχολόγοι, γνώστες ψυχανάλυσης.  Έχετε να προτείνετε κάτι καλό?

Στόχος μου είναι να συνδάσω τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω από τον εσωτερισμό (πχ Δοκιμασία της Σελήνης http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,13.0.html).  Οι ψυχολόγοι που ξέρω και ρωτάω κάποια πράγματα, ελάχιστα μπορούνε να ερμηνεύσουνε από τις εμπειρίες που έχω, ενώ διαβάζοντας Καμπάλα και Ταρώ, τα πράματα μοιάζουν αυτονόητα. 

Trithemius:
Δώσε στο Google το λήμμα "Psychology forum". Θα δεις πως θα σου δώσει πολλά αποτελέσματα.

Κανένας:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Αυγούστου 08, 2007, 14:18:24 ---Δώσε στο Google το λήμμα "Psychology forum". Θα δεις πως θα σου δώσει πολλά αποτελέσματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Τα πολλά σχετικά.  Εγώ θέλω τα λίγα και καλά.  Αν από την εμπειρία σας δεν ξέρετε να μου συστήσετε κάτι, και φυσικά θα ακολουθήσω τη δύσκολη και χρονοβόρα οδό της εξέτασης και αξιολόγησης των πολλών σχετικών.

I did a search and found some great sites.  This is the one I liked the most for “psychoanalysis and online therapy”.  It has plenty of information about Carl Jung.

Trithemius:
Εγώ στη θέση σου θα έμπαινα στις πρώτες σελίδες που συστήνει το Google. Διάβασέ τες και κρίνε αν σε καλύπτουν. Άλλωστε, αν δεν βρεις κάτι τόσο εξηζητημένο όσο η "Δοκιμασία της Σελήνης", μπορείς άνετα να το αναλύσεις ως νέο δικό σου θέμα σε ένα τέτοιο φόρουμ ;)

Ingmar:
Πάτησε στο google.gr στο ψαχτήρι για τον "Καρλ Γιουνγκ". Βασικά,είναι ο πιο...αρμόδιος περί ψυχολογίας του Εσωτερισμού.Έχει γράψει ερμηνευτικές(από ψυχολογικής/ψυχαναλυτικής πλευράς)προσεγγίσεις πάνω σε Ταρώ και Αλχημικά αρχέτυπα(κυρίως γκραβούρες)...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση