Σχόλια > Η Στοά.΄. της Τέχνης
Rotting Crist-Κατά Τον Δαίμονα Του Εαυτού
giannis9:
Μα και γω γελαω με αυτα που γραφεις.....οσο για την μαμα μου λιγο δυσκολο να την ρωτησες...τεσπα κααλη συνεχεια εδω μεσα η οπου αλλου νομιζεις ...
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση ---Μα και γω γελαω με αυτα που γραφεις.....οσο για την μαμα μου λιγο δυσκολο να την ρωτησες...τεσπα κααλη συνεχεια εδω μεσα η οπου αλλου νομιζεις ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ωραία, και για να γελάσουμε και λίγο παραπάνω δεν μας αναλύεις λίγο το νήμα που άνοιξες. Για να το άνοιξες σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι, έτσι δεν είναι;
Rose:
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Νοεμβρίου 18, 2013, 13:03:48 ---Ωραία, και για να γελάσουμε και λίγο παραπάνω δεν μας αναλύεις λίγο το νήμα που άνοιξες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Κράχτη,
με όλο το σεβασμό, και προσπαθώντας να βοηθήσω, είναι σημαντικό να γίνεται ένας εποικοδομητικός διάλογος, χωρίς ειρωνείες, πάνω σε επιχειρήματα, γιατί ειδάλλως ξεφεύγει η κουβέντα μας, σε αρνητικά συναισθήματα... Γιατί να υπάρχει πρόθεση, πάντα να "κράζουμε". Ας προσπαθήσουμε καλοπροαίρετα να θέτουμε τα επιχειρήματά μας, τις θέσεις μας ή τις διαφωνίες μας...
Μελης:
Αγαπητοί συνοδοιπόροι -αναζητητές- νομίζω ότι το "πράγμα" έχει ξεφύγει
giannis9:
--- Παράθεση από: Μελης στις Νοεμβρίου 18, 2013, 18:55:16 --- Αγαπητοί συνοδοιπόροι -αναζητητές- νομίζω ότι το "πράγμα" έχει ξεφύγει
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστηχος και χωρις λογο....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση