Σχόλια > Η Στοά.΄. της Τέχνης

Rotting Crist-Κατά Τον Δαίμονα Του Εαυτού

<< < (2/3) > >>

giannis9:
Μα και γω γελαω με αυτα που γραφεις.....οσο για την μαμα μου λιγο δυσκολο να την ρωτησες...τεσπα κααλη συνεχεια εδω μεσα η οπου αλλου νομιζεις ...

ΚΡΑΧΤΗΣ:

--- Παράθεση ---Μα και γω γελαω με αυτα που γραφεις.....οσο για την μαμα μου λιγο δυσκολο να την ρωτησες...τεσπα κααλη συνεχεια εδω μεσα η οπου αλλου νομιζεις ...
--- Τέλος παράθεσης ---

Ωραία, και για να γελάσουμε και λίγο παραπάνω δεν μας αναλύεις λίγο το νήμα που άνοιξες. Για να το άνοιξες σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι, έτσι δεν είναι;

Rose:

--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Νοεμβρίου 18, 2013, 13:03:48 ---Ωραία, και για να γελάσουμε και λίγο παραπάνω δεν μας αναλύεις λίγο το νήμα που άνοιξες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Κράχτη,

με όλο το σεβασμό, και προσπαθώντας να βοηθήσω, είναι σημαντικό να γίνεται ένας εποικοδομητικός διάλογος, χωρίς ειρωνείες, πάνω σε επιχειρήματα, γιατί ειδάλλως ξεφεύγει η κουβέντα μας, σε αρνητικά συναισθήματα... Γιατί να υπάρχει πρόθεση, πάντα να "κράζουμε". Ας προσπαθήσουμε καλοπροαίρετα να θέτουμε τα επιχειρήματά μας, τις θέσεις μας ή τις διαφωνίες μας...

Μελης:
 Αγαπητοί συνοδοιπόροι -αναζητητές-  νομίζω ότι το "πράγμα" έχει  ξεφύγει

giannis9:

--- Παράθεση από: Μελης στις Νοεμβρίου 18, 2013, 18:55:16 --- Αγαπητοί συνοδοιπόροι -αναζητητές-  νομίζω ότι το "πράγμα" έχει  ξεφύγει

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστηχος και χωρις λογο....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση