Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία > Προϊόντα Ροδόκηπου (παραγγελίες μέσω διαδικτύου)

Κηραλοιφή για Οσφυαλγία, Αυχεναλγία, Ισχυαλγία, Μυαλγία, Νευραλγία, Αρθραλγία

<< < (3/3)

Rose:
'Εχουμε προσθέσει πως η Κηραλοιφή για 'Εντονους Πόνους θεραπεύει και την Ψύξη, μια και υποφέρουμε αρκετοί αυτό το διάστημα, ειδικά από τα κλιματιστικά.

Την Κηραλοιφή την έχω δοκιμάσει προσωπικά για Ψύξη, αρκετές φορές, και είναι πολύ θεραπευτική. Υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα με μία απλή επάλειψη, και σε μια με δύο μέρες το πολύ, για βαριές περιπτώσεις, η ψύξη εξαφανίζεται.

Σήμερα είχα ένα πρόβλημα ψύξης στο κεφάλι και στην μέση μου, όπου μετά από εφαρμογή 2 φορές, η ψύξη εξαφανίστηκε ολοσχερώς, σε 4 ώρες.

'Οσον αφορά πονοκεφάλους, γίνεται εφαρμογή και πάνω στο κεφάλι όπου υπάρχει ο πόνος, προστατεύοντας την περιοχή των ματιών, από τα αιθέρια έλαια.

Κατά τον ίδιο τρόπο που θεραπεύει την μυαλγία και την νευραλγία, η Κηραλοιφή είναι ισχυρά αποτελεσματική και με άμεσα αποτελέσματα και για τις Ημικρανίες, από τις οποίες πλήθος κόσμος τυραννιέται άδικα, λαμβάνοντας επικίνδυνα χημικά σκευάσματα, ξοδεύοντας εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Η χρήση της Κηραλοιφής για 'Εντονους Πόνους, όσον αφορά τις Μυαλγίες και τις Νευραλγίες, καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα σωματικών πόνων, με πολύ μικρό κόστος και μέσα σε ασύγκριτα μικρό χρονικό διάστημα θεραπείας, λόγω της δραστικής αποτελεσματικότητας των αιθερίων ελαίων.

Rose:
Στάλθηκε μέσω email, 23 Ιανουαρίου 2013 - 11:48 μ.μ.

Καλησπέρα
θα ήθελα να αναφέρω ότι η κηραλοιφή για έντονους πόνους θεράπευσε την θεία μου από βαριά ψύξη στο πρόσωπο μέσα σε 3 ημέρες ενώ οι γιατροί χορηγούσαν κορτιζόνη και δίνανε πιθανό χρόνο θεραπείας τούς 3 μήνες. Ενώ μετά από σοβαρό διάστρεμμα που έπαθε ο γιος μου σε ποδοσφαιρικό αγώνα την επομένη κιόλας ημέρα περπατούσε κανονικά αν και παρέμεινε το πρήξιμο. Είναι θαυματουργή.

Η.Τ.Κ.
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ΣΕΡΡΩΝ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση