'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Amorc

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑMORC ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

<< < (12/13) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 01:57:23 ---ειχα ερθει πριν 10 χρονια στην αθηνα και δεν κάθισα γιατί δεν ένιωσα εμπιστοσύνη , τελικά το ένστικτο μου είναι αλάθητο μέχρι τώρα .
--- Τέλος παράθεσης ---

Καλωσόρισες αδελφέ μου,

στην Ροδοσταυρική μας παρέα.  'Εχουμε πολλά να πούμε καθοδόν...

Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν αισθάνθηκα τόσο άνετα, αλλά αναγκαστικά, όταν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ασχολούμαστε αρχικά, μελετώντας τις υπάρχουσες μυητικές σχολές, μέχρι να κατανοήσουμε, και ίσως μετέπειτα να συμβάλλουμε εμείς οι ίδιοι, στην περαιτέρω εξέλιξη της Εσωτερικής διδασκαλίας, καταθέτοντας την προσωπική μας έρευνα και εργασία.

Είναι αλήθεια πως το Αμορκ, είναι μία Απάτη, και ως εσωτερική διδασκαλία και ως οικονομική εξαπάτηση, όπως απάτη είναι και ο χριστιανισμός. 'Ομως μέσα από την μελέτη και κατανόηση της απάτης, της διαφθοράς, της Σκιάς, καταφέρνουμε μια μέρα να εκτιμήσουμε και να κατανοήσουμε την Φώτιση.

Rose:

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 19, 2011, 02:40:01 ---(ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΒΟΛΟ...)ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΛΕΩΝ)  ;) η ΚΑΙ ΑΓΧΙΑΛΟΥ... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον ήρθε η ώρα, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, για Ροδοσταυρικό Συμπόσιο...  ;D

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:

--- Παράθεση από: Rose στις Αυγούστου 19, 2011, 03:06:39 ---
--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 19, 2011, 02:40:01 ---(ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ-ΒΟΛΟ...)ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΛΕΩΝ)  ;) η ΚΑΙ ΑΓΧΙΑΛΟΥ... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον ήρθε η ώρα, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, για Ροδοσταυρικό Συμπόσιο...  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ ωραία....πολύ ωραία....αναρωτιέμε έχουμε αδερφό από Κρήτη?????Να μας προσφέρει μαυρομάνικα και διπλούς πέλεκυς...η Κρήτες φτιάχνουν θαυμάσια!!!Ο αδερφός Ορφέας έγραψε πως ο ''εξαγνισμός'' δεν θα γίνει με φωτιά...άρα μένει το...τσεκούρι???? (ΛΑΒΡΥς)
(χιουμοράκι μην με βάλετε όλοι τώρα BLACK LIST) Eξάλλου το χιουμορίζειν εστί φιλοσοφείν... :D :D :D

Rose:

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 19, 2011, 03:36:11 ---Πολύ ωραία....πολύ ωραία....αναρωτιέμε έχουμε αδερφό από Κρήτη?????Να μας προσφέρει μαυρομάνικα και διπλούς πέλεκυς...η Κρήτες φτιάχνουν θαυμάσια!!!
--- Τέλος παράθεσης ---

'Οντως υπάρχει ένας πολύ αξιόλογος αδελφός και στη Κρήτη...

Ορφέας:

--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 22:49:55 ---δεν έχει σχέση με την αμρα  ,και είναι αστείο , όμως το χρησιμοποίησες σε παράθεση με αυτό που έγραψα ... Γινε σαφής γιατί φαίνεται ότι είναι επί προσωπικού .

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε συνδυασμό με την δική σου κατάθεση

--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 01:57:23 ---ειχα ερθει πριν 10 χρονια στην αθηνα και δεν κάθισα γιατί δεν ένιωσα εμπιστοσύνη , τελικά το ένστικτο μου είναι αλάθητο μέχρι τώρα .

--- Τέλος παράθεσης ---

και την παράθεση της ΔΙΟς ΑΕΤΟς

--- Παράθεση από: ΔΙΟς ΑΕΤΟς στις Αυγούστου 18, 2011, 15:28:30 ---...
Ας αναλογιστούμε λίγο εμείς οι Ανθρωποι σε τι κατάσταση έχουμε φέρει αυτόν τον πλανήτη.Ηρθε λοιπόν η ώρα να κάνει κι αυτός την αυτοκάθαρση του,να καταστρέψει όλους αυτούς τους ''παθογόνους οργανισμούς'' που τον αρρωστένουν,και να μείνη ξανάνοιωμενος και πλέον με λίγους και καθαρούς να επουλώση τις πληγές του.
...

--- Τέλος παράθεσης ---

έγραψα με σκωπτικό πνεύμα: "Μαζεύονται τελευταία Μάγοι και Μάγισσες, οπότε μάλλον θα κατέβουμε για γενικό και μαζικό εξαγνισμό της Αθήνας και απάντων των "χαμουτζήδων"...."

Φυσικά από τους "χαμουτζήδες", πολλοί εξαιρούνται γιατί έχουν κάνει ήδη θεραπεία ;D αλλά και όσοι ξεκινήσουν από τώρα την θεραπεία "αποχαμουτζηδαπεξάρτησης", θα λαμβάνουν, εκτός από γνήσια Θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα και αυθεντικά τρίγωνα Πανοράματος, επιπλέον και εκκλεκτούς Ακανέδες Σερρών ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση