'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Amorc
ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑMORC ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
hierophantis:
ορφεα μπορεις να μου το αναλυσεις σε παρακαλω αυτο που γραφεις ,εννοείς οτι ακομα υπάρχουν "συντονιστές" στην αθηνα που δεν ειναι αφοσιωμένη στον δρομο , σε ρωτάω γιατι εχω ξεκινήσει της διδασκαλίες με email και σκέφτομαι σοβαρά να προσεγγίσω το κέντρο της αθηνας .
hierophantis:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Αυγούστου 18, 2011, 16:46:59 ---
--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 01:57:23 ---ειχα ερθει πριν 10 χρονια στην αθηνα και δεν κάθισα γιατί δεν ένιωσα εμπιστοσύνη , τελικά το ένστικτο μου είναι αλάθητο μέχρι τώρα .
--- Τέλος παράθεσης ---
Μαζεύονται τελευταία Μάγοι και Μάγισσες, οπότε μάλλον θα κατέβουμε για γενικό και μαζικό εξαγνισμό της Αθήνας και απάντων των "χαμουτζήδων"....
Όχι, όχι.... Όταν λέω εξαγνισμό ΔΕΝ εννοώ με ....φωτιά, αγαπητή αδελφή "ΔΙΟς ΑΕΤΟς"....
--- Τέλος παράθεσης ---
για ποιους αναφέρεσαι ως Μάγοι και Μάγισσες και απάντων των "χαμουτζήδων ?
Ορφέας:
--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 18:10:09 ---ορφεα μπορεις να μου το αναλυσεις σε παρακαλω αυτο που γραφεις ,εννοείς οτι ακομα υπάρχουν "συντονιστές" στην αθηνα που δεν ειναι αφοσιωμένη στον δρομο , σε ρωτάω γιατι εχω ξεκινήσει της διδασκαλίες με email και σκέφτομαι σοβαρά να προσεγγίσω το κέντρο της αθηνας .
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, δεν έχει σχέση με την ΑΜΡΑ....
Ορφέας:
--- Παράθεση από: hierophantis στις Αυγούστου 18, 2011, 18:12:46 ---για ποιους αναφέρεσαι ως Μάγοι και Μάγισσες και απάντων των "χαμουτζήδων ?
--- Τέλος παράθεσης ---
....αστεϊσμός ήταν, μη το παίρνεις "τοις μετρητοίς"....
hierophantis:
δεν έχει σχέση με την αμρα ,και είναι αστείο , όμως το χρησιμοποίησες σε παράθεση με αυτό που έγραψα ... Γινε σαφής γιατί φαίνεται ότι είναι επί προσωπικού .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση