'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Amorc

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑMORC ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

<< < (3/13) > >>

Rose:
Αγαπητέ SERAPIS,

ευχαριστούμε για την πανέμορφη επιστολή σου, και εύχομαι οι Ιππότες του Ροδοσταυρισμού να ξεσηκωθούν μπροστά σε αυτήν την μάχη που δίνουμε να σώσουμε ότι ιερό, και άσπιλο έχει απομείνει στον Ροδοσταυρισμό...

Αγαπητέ El Morya,

δεν υπάρχει καμία πονηρή σκοπιμότητα... Απλά μέσα σε αυτό τον χρόνο που ανακατεύθηκα με την Διοίκηση του Τάγματος, εθελοντικά και ανιδιοτελώς, και δεν ήμουν ένα απλό μέλος, σοκαρίστηκα, με αυτά που είδα, και αναγκάστηκα πλέον να κάνω αυτήν την δημόσια επιστολή προς ενημέρωση όλων...

Παρά τις προσπάθειές μου, να εξαγνιστούν και να αλλάξουν κάποια πράγματα, δεν εισακούστηκα, και είδα τελικά ότι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το Amorc παγκοσμίως δεν ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο αλλά για το χρήμα... Αυτή είναι η δική μου κατανόηση και έχω ήδη αρκετά στοιχεία, για να υπάρξει και δικαστική καταγγελία, η οποία δρομολογείται σύντομα.

Είμαι ορκισμένη αγωνίστρια του Ανθρωπισμού, και του Ροδοσταυρισμού, και δεν μπορώ να αντέξω να δυσφημίζεται έτσι ο Ροδοσταυρισμός, και να καταντάει έτσι ο άνθρωπος... ένας πειθήνιος οπαδός... που ξεπουλάει πατρίδα και ιδεώδεις, για το όπιό του, τον διαλογισμό.

Είναι χρέος μου να μιλήσω εάν θέλω να λέγομαι έντιμος πολίτης αυτή της χώρας, και να αποκαλύπτω οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντά της.

Όσο αν θα δημιουργήσω νέο Ροδοσταυρικό Τάγμα, δεν το γνωρίζω ακόμα, το μέλλον θα δείξει... αν θα υπάρξει τέτοια ανάγκη.  Αν υπάρξουν άτομα που το ζητήσουνε φυσικά θα αναδυθεί κάτι καινούργιο, παντελώς ανιδιοτελές, χωρίς συνδρομές, και έχουμε όλες τις γνώσεις και την δυνατότητα να το πράξουμε…

Το μόνο που θα δημιουργηθεί άμεσα είναι μία νέα Ροδοσταυρική παρέα, για όσους θέλουν να απεμπλακούν από το Αμορκ και ζητούν να συνεχίσουν το Ροδοσταυρικό μονοπάτι... χωρίς συνδρομές ή δωρεές, απλά ένας χώρος πνευματικής ανταλλαγής απόψεων, που ίσως στο μέλλον να γεννήσει μία πραγματική Ροδοσταυρική Αδελφότητα, έτσι όπως την ονειρευόμαστε όλοι.... όπου κανένας δεν θα μας εξαπατά πια, μια και κανένας δεν θα χρηματίζεται.

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία σου.

El Morya:
Aγαπητή Rose777,

οι απαντήσεις σου με κάλυψαν πλήρως.

--- Παράθεση ---δεν υπάρχει καμία πονηρή σκοπιμότητα... Απλά μέσα σε αυτό τον χρόνο που ανακατεύθηκα με την Διοίκηση του Τάγματος, εθελοντικά και ανιδιοτελώς, και δεν ήμουν ένα απλό μέλος, σοκαρίστηκα, με αυτά που είδα, και αναγκάστηκα πλέον να κάνω αυτήν την δημόσια επιστολή προς ενημέρωση όλων...
--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω οτι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια κίνηση στον Ελληνικό χώρο του εσωτερισμού και γι αυτό σου αξίζουν συγχαρητήρια και κατανόηση. Αν και δηλώνεις πως αυτή η κίνηση είναι ανιδιοτελής και άλλα ηθικοπλαστικά που σου απέδωσε ο Ορφέας, θα μου επιτρέψεις να έχω τις επιφυλάξεις μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η δημόσια επιστολή σου δεν λειτουργεί καθαρτικά όσο και προστατευτικά για την κοινωνία μας.
Εφόσον υπάρχουν αξιόποινες πράξεις νομίζω οτι το ερωτημα μου όσο και της Τry, απαντήθηκε, αφού η παρανομία ή και η προδοσία της χώρας δεν αφορουν μόνο τα μέλη του amorc αλλά όλους μας.

--- Παράθεση ---Αυτή είναι η δική μου κατανόηση και έχω ήδη αρκετά στοιχεία, για να υπάρξει και δικαστική καταγγελία, η οποία δρομολογείται σύντομα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Χαίρομαι πολύ για το θάρρος σου να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες που πολλές φορές έχουν καταστρεπτικές συνέπειες.Όπως είπα και πριν αναμένω την ολοκλήρωση της παρουσίασης των στοιχείων που υποσχέθηκε ο Ορφέας.

Να είστε καλά όλοι.

Avaris:

--- Παράθεση από: El Morya στις Ιουλίου 13, 2007, 14:15:51 ---
--- Παράθεση ---Δεν θεωρώ οτι εκανες σωστά που ανοίγεις ενα τέτοιο θέμα στην εμφανή περιοχή του φόρουμ. Σε τι ενδιαφέρουν τα μη μέλη τα εσωτερικά ενός τάγματος που υποτίθεται οτι εκπροσωπείς με μόνο στόχο να το διαβάλλεις?
--- Τέλος παράθεσης ---

Σωστή η ερώτηση της Try. Για ποιον λόγο κοινοποιείτε δημόσια ένα θέμα που αφορά το ίδιο το amorc και τα μέλη του; Τι θα κερδίσετε εσεις από αυτό;

Αν βεβαίως υπάρχουν αξιοποινες πράξεις εκμερους της διαχειρισης του, θα πρέπει να καταγγελθούν στην αστυνομία αλλά επιπλέον καλό είναι να τις δημοσιοποιησετε ωστε να αποφύγουν οι άνθρωποι να εμπλακούν σε τέτοιες οργανώσεις.

Αλλά η αλήθεια είναι οτι κομμάτι μπερδεύτηκα. Έχουμε απόσχιση; Δημιουργία καινούργιου τάγματος με επικεφαλης την Rose777;
Νομίζω οτι εφόσον δημόσια θίγετε πλέον το θέμα οφείλετε να μας δώσετε να καταλάβουμε τι παίζει και εμεις που έχουμε πλήρη μεσανυχτα.

Πειτε μου λοιπόν το amorc κλείνει; Η rose φτιάχνει νεο ταγμα με τα μέλη που μαζεψε;

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε El Morya,

η μέχρι πρότινος Ηγεσία του Amorc Ελλάδος είχε το θάρρος να κάνει κάτι άκρως δημιουργικό.

Την ίδρυση αυτού του Forum. Κάτι που όπως ξέρεις καλά, κανένας άλλος Οργανισμός Εσωτερισμού ή Τάγμα στην Ελλάδα δεν έχει τολμήσει.

Μόνο που η ουσία που ήθελε να δώσει σε αυτό το forum ήταν ένα άρωμα "εξέλιξης" και όχι δογματισμού και στασιμότητας.

Αυτό "ενόχλησε". Ποιούς ενόχλησε? Τους χαμαιρπείς συκοφάντες της μέχρι πρότινος Ηγεσίας του Amorc.

Και απο εκεί ξεκίνησαν όλα. Γιατί το forum έχει "δύναμη". Και το πνεύμα αυτού του forum δημιουργεί ελεύθερους Ερευνητές, Ζηλωτές και Οδοιπόρους της Ατραπού και όχι πιόνια Δογματιστών.

Επέμειναν να "αλλάξει ρότα" αυτό το forum με "αιχμές" δεξιά κι αριστερά, το απαίτησαν, "εισέβαλλαν" εντός του forum με αδίστακτους εγκάθετους της φάρας τους, με σκοπό να αλλάξουν με το έτσι θέλω την ουσία του (παντοιοτρόπως και ανηθίκως) και όταν δεν τους "έκατσε", τότε κατέφυγαν στις "πισώπλατες μαχαιριές" προς την ηγεσία.

Αυτό που φοβούνταν και φοβούνται, είναι πως αυτό το forum έγινε το Βήμα επικοινωνίας και επαφής των όπου γης Ελλήνων  Ροδοσταύρων (αλλά και μη). Ότι δημιουργούνταν σταθερά μέρα με τη μέρα ένα ισχυρό Κοινό του Amorc. Αποτελούμενο απο Ροδόσταυρους και μη.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, το "δημόσιο ξεγύμνωμα της λεπίδας" που παρατηρείς απο μέρους μερικών απο εμάς, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προειδοποίηση προς τους επίδοξους μνηστήρες του "κενού πλέον θώκου του Amorc" (και κυρίως προς κάθε "αήθη" επίδοξο μνηστήρα) πως "απέναντί τους θα έχουν πλέον και πάντα την "αμείλικτη δημόσια Σπάθη" αυτού του επικοινωνιακά ισχυρού πλέον forum που θα ξεμπροστιάζει κάθε τους "απρέπεια".

Έτσι, για να τους κοπεί η όρεξη πως θα μπορούν πλέον "ατιμώρητα" να "εκμεταλλεύονται καταστάσεις" και να καταστρέφουν οτιδήποτε όμορφο και αγνό.

Βλέπεις φίλε μου, εκτός απο την "ήπια" και "στωϊκή πλευρά" της Ατραπού, υπάρχει και η "Γκεβούρα".

Για το αν βρίσκεται εν εξελίξει η ίδρυση νέου Τάγματος, σου απάντησε ήδη η Rose - Μαρίνα. Το Forum θα εξακολουθήσει να δρα δριμύτερο και ισχυρότερο στα πλαίσια μιας Ροδοσταυρικής Παρέας. Σύντομα δε και κάτω απο άλλο όνομα αντ' αυτού του Amorc.

Όσον αφορά στην Try, μην μπλέκεις φίλε μου τα ειλικρινή, καθαρά και εύλογα ερωτήματά σου με τα δικά της.

Έχει ήδη επιλέξει πλευρά και έχει αναλάβει συνήγορος του Διαβόλου. Αναρωτιέμαι μόνον εαν συνειδητοποιεί τι κάνει.....

Rose:
Αγαπητοί φίλοι,

η αλήθεια είναι πως επειδή η Διεθνής ηγεσία δεν μπορεί να ΕΛΕΓΞΕΙ την πληροφορία που διακινείται μέσα από το Φόρουμ Συζητήσεών μας, ο Sven μας ενημέρωσε πως επιθυμεί να κλείσει. 

Φυσικά ο Ροδοσταυρισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς Ελευθερία Πνεύματος, αλλά για μια άλλη φορά αποδεικνύεται ότι η Διεθνής Ηγεσία του Amorc, δεν ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του ανθρώπου, αλλά για το παραδάκι των δωρεών και των συνδρομών.

Αιτία για την ανησυχία του Sven, ήταν ο Διδάσκαλος του Προνάου "Παρθενών", ο οποίος μας συκοφάντησε ότι οι συζητήσεις μας, δυσφημούσανε το Amorc. 

Ενημερώνουμε πως εξαιτίας αυτού του φόρουμ, γράφτηκαν τουλάχιστον 20 μέλη, και απέκτησε το Amorc καλή φήμη. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να συζητήσουμε με πολλούς αξιόλογους νέους φίλους του Ροδοσταυρισμού ή γενικά του Εσωτερισμού εκτός Amorc, μια και για πρώτη φορά ένα Εσωτερικό Τάγμα στην Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του, διαδικτυακά, στο κοινό.

Η προσπάθειά μας, ήταν η ανοιχτή συνάντηση ομοϊδεατών σε θέματα Ροδοσταυρισμού και γενικού εσωτερισμού, με στόχο να κερδίσουμε μοιράζοντας τις απόψεις και τις εμπειρίες μας, να ελαχιστοποιηθεί ο φόβος σε σχέση με τα εσωτερικά τάγματα, και να γνωρίσει η κοινωνία μας τι είναι το κίνημα του Ροδοσταυρισμού.

Το φόρουμ μας θα μεταφερθεί σύντομα σε νέο ιστοχώρο, για Ελεύθερους, Άφοβους, Σκεπτόμενους Ανθρώπους.

Eleni:
Αβαρις σε παρακαλώ να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα για μένα , δεν ξέρεις καν πως είμαι....και το πιο σίγουρο δεν εχεις ιδέα τι σκέφτομαι [ και κανείς άλλος].
Σχετικά με το << συνήγορος του διαβόλου>> είναι για γέλια.....σου εχω ξαναπεί να φρενάρεις λίγο την φαντασία σου και να σταματήσεις να βλέπεις παντού ''πνεύματα'', '' μάχες'' ''ιππότες'' κλπ κλπ.

Τα υπόλοιπα θα σου τα στείλω σε μέιλ μια και παραμένω της αρχής << τα εν οίκω, μη εν δήμω>> αφού εσύ δεν μπήκες στο κόπο να αναρωτηθείς ποτέ τίποτα .....

τα λέμε ...που έλεγε και ένα φιλαράκι μου ....που πολύ μου λείπει τελικά....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση