Σχόλια > Κοινωνικοί Προβληματισμοί

Η εκδίκηση του Αγανακτισμένου

<< < (6/6)

Rose:

--- Παράθεση από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 08, 2011, 22:53:12 ---Επειδή και πιο πάνω στο σύνθημα ψωμί, παιδεία, ελευθερία το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω εξέλιξη. Ψάχνω να βρω λύσεις σε θέματα διατροφής και επίσης ψάχνω οικολογικά προϊόντα για το σώμα και για το σπίτι για εμένα και την οικογένεια και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
--- Τέλος παράθεσης ---

'Οντως η διατροφή είναι πολύ σημαντική, καθώς "νους υγιής εν σώματι υγιή".  Αδελφέ μου ευχαριστούμε για τους συνδέσμους.

--- Παράθεση από: Ονήσιλος στις Ιουλίου 08, 2011, 22:53:12 ---Δεν ξέρω αν έχετε πληροφορίες για την Κύπρο ή την Ελλάδα για παρόμοια θέματα ή αν προσφέρετε παρόμοια προϊόντα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Τα προϊόντα που προσφέρονται από τον Ροδόκηπο των Φιλοσόφων βρίσκονται στον σύνδεσμο,
http://www.amra.gr/forum/index.php/board,109.0.html, και θα εμπλουτίζονται καθ' οδόν.

προμηθέας:
Μία παρατήρηση μονάχα γιατι τα είπατε σχεδόν όλα.
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Λίγες φορές βλέπεις κάτι τόσο σκοτεινό!Κοιτάς το γκρίζο και φαίνεται τόσο φωτεινό...

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
Καλησπέρα σας.Είπα να προσθέσω κι εγώ 2-3 σκέψεις μου αν και το όλο θέμα όντως είναι καλυμένο.
Κάπου γράφει η αγαπητή μας Roze την γνωστή ατάκα των εβραιοχριστινών

"Ο Θεός αγαπάει τους φτωχούς και μισεί τους πλούσιους"

Ναι...αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΔΕΙΧΝΗ...(Εννοώ το πόσο πολύ μας αγαπά).... και πόσο μισεί τους άλλους που ευ-ζωούν και ευ-δοκιμούν είς βάρος μας...ψιλοφαύλη αγάπη νομίζω...
Τώρα θα αναφερθώ στα σκυλιά.Είχα πάντα σκυλιά,κι ήταν ήμερα,καλά,δεν δάγκωναν ποτέ.Ούτε και ποτέ μ'εχει δαγκώσει ή πειράξει σκυλί ξένο ή αδέσποτο ακόμη και το ποιό άγριο...τι περίεργο,αλήθεια...
Ξέρω από εμπειρία ενα πράγμα.Αν ένα ζώο αρχίσεις να το χτυπάς,να το κλωτσάς να το ενοχλέις βίαια συνεχώς,κάποια στιγμή,μοιραία ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΗ.(δεν είναι άσχετο με την όλη κουβέντα κάθε άλλο,κι ένας λαός που υπόκειτε βία ψυχ/κη,και ηθική,κάποια στιγμή μοιραία κάποιους θα δαγκώση)ΔΙΚΑΙΟ.
Τώρα σχετικά με τον ηγέτη Αδόλφο Χίτλερ,κατείχε και χειρηζόταν πολύ πολύ καλά το λεγόμενο MIND CONTROL.
Aυτό είναι μια τεχνική,που μπορεί ένας άνθρωπος με καποια σχετική οξυδέρκεια,με πολύ ευκολία,να κουλαντρίση κατά το δοκούν μεγάλες μάζες-πλήθη.Θεωρώ πως σε καταστάσεις σαν κι αυτήν που περνάμε της κρίσης τώρα στην πατρίδα μας,θα έπρεπε αλλος λίγο,άλλος πολύ,ο καθένας όσο μπορεί,να εκπαιδευτούμε επάνω σε αυτήν την τεχνική-γνώση του MIND CONTROL,προκειμένου να μπορούμε να σταθούμε τουλάχιστον ορθοί στον μικροκοσμό μας.Αν μη τι άλλο,να μην πέσουμε εμείς μέσα σε κοπάδι άλλου ποιό ικανού.Διότι κάτω απο το πρήσμα των μεγάλων αναγκών,θα παρατηρηθούν φαινόμενα προσπάθειας επικράτησης και επίβολης κατ'ανάγκην... :-\

Rose:

--- Παράθεση από: Rose στις Ιουνίου 26, 2011, 18:19:51 ---Ο Αδόλφος ήταν ένας Αγανακτισμένος, απέναντι στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο, και στην ανίκανη Πολιτική Ηγεσία της Γερμανίας, φιλολαϊκός, που προσπαθούσε να σώσει τον Γερμανικό Λαό, ο οποίος βρέθηκε μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ξευτελισμένος και εξαθλιωμένος, να δεινοπαθεί οικονομικά, πληρώνοντας υπέρογκες αποζημιώσεις, σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την συνθήκη των Βερσαλλίων3.
--- Τέλος παράθεσης ---

Τσάρλι Τσάπλιν-The Great Dictator
https://www.youtube.com/watch?v=qdPaAjg_eso

Δεν είναι τυχαίο, γιατί στις μέρες μας αναδείχθηκε η ΧΑ, με το 'Οραμα του Αγανακτισμένου Χίτλερ. Δυστυχώς όμως αυτές οι ανώριμες παιδιάστικες εκδικητικές κινήσεις, φέρνουν περισσότερα προβλήματα... Το θέμα είναι να Αντιδράσουμε, αλλά όχι ως Εκδίκηση, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα, αλλά φέρνοντας την Λύση, φέρνοντας έναν Νέο Κόσμο, έναν Παραδείσιο Ελληνικό Κόσμο, που Υπάρχει, στις Ψυχές όλων των Ελληνικά Μορφωμένων Συνανθρώπων μας, Παγκόσμια... Ως ΕΛ-ΛΑΣ, ως Χώρα Φωτός, ως Φωτεινή Λίθος, ως Φιλοσοφική Λίθος της Ανθρωπότητας, έχουμε χρέος να δείξουμε τον δρόμο, προς τον Ελληνικό Συν-εργατικό Παράδεισο, και η επίτευξη αυτού του Στόχου, δεν βρίσκεται πολύ μακριά, αρκεί το Ελληνικό 'Οραμα, να αναζωπυρώνεται καθημερινά, και όλοι μαζί συλλογικά, να ενώνουμε τα χέρια μας, για την επίτευξη του...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση