'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Άλλες σχολές
Νέα Ακρόπολη
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση --- KAI ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ.....
ΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ..... στον ΑΣΚΛΗΠΙΟ στην ΕΠΙΔΑΥΡΟ....
στο μουσειο....δεξια οπως μπαινεις διαβασε.....σε κεφαλαια ελληνικα στις ΠΕΤΡΕΣ....
την διδασκαλια του....
αυτη, σημερα λεγεται.....ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ.....διδασκεται στο ΡΕΘΥΜΝΟ....
ΠΕςΜΟΥ....ΤΩΡΑ αν η ονομασια αυτη.....υπηρχε τον μεσαιωνα....
παμε, στον ΓΑΛΙΛΑΙΟ.....ΚΟΠΕΡΝΙΚΟ.... ηπαμε κακτος-πολειτια.....αγοραζουμε...
ΠΑΜΕ......ΘΙΒΕΤ.....ΙΝΔΙΑ.......ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Α Ρ Β Ε Λ Ε Ρ....
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΩΠΟΛΕΙΟ ......ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΖΟΥΜΕ....
ΤΩΡΑ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ....ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ...Huh
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.....ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΟΥΙΤΩΝ.....Huh
ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΙΛΗΘΕΙΙΑΣ.....ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ...
ΔΙΑΒΑΣΜΑ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάλαβα, λακίσαμε πριν αρχίσουμε. Ονόματα κόντρα στα ονόματα εντυπώσεις και μπλαμπλά, αποδείξεις όμως πουθενά. Τα κάνουμε γαργάρα.
Α, φίλτατε!!!! και εγώ ξέρω να φλυαρώ έτσι!!! Δες με και θαύμασέ με. Διάβασε τον Αριστοτέλη τον Πλάτωνα το Πυθαγόρα τον βούδα τον ιουλιανό τον Αναξαγορα και όλους τους φιλοσόφους του κόσμου, να δεις ότι όλοι συνηγορούν ότι η ψυχή μας ομοιάζει με ΚΑΜΙΛΑ. Και μην μου ζητήσεις αποδείξεις, άνοιξε βρες διάβασε, όλους αυτούς που σου προτείνω και θα δεις ότι έχω απόλυτο δίκιο.
ΔΙΑΒΑΣΜΑ......
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση --- ΠΡΙΝ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ....ΣΕ ΕΞΟΔΑ....ΘΑ ΜΟΥ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ .....
ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Ψ Υ Χ Η .....
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ.....Α Γ Ν Η .....
ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΩ....
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.....ΟΧΙ ΕΓΩ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ έχω το ερώτημα, γι' αυτό και ψάχνω. Εσύ έχεις το πρόβλημα, γι' αυτό και νομίζεις ότι γνωρίζεις.
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
ΩΡΑΙΑ.....βοηθαμε λιγο.....ψαξε εστω στο ιντερνετ.....και ΒΡΕΣ....πως λεγοταν και γραφοταν ...
στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.....
Η ΛΕΞΗ.....Λ Α Δ Ι ....και ΕΛΙΑ....
ΕΠΙΣΗς ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ.....
ΑΝΤΕ-ΠΑΜΕ...
ΚΡΑΧΤΗΣ:
--- Παράθεση --- ΩΡΑΙΑ.....βοηθαμε λιγο.....ψαξε εστω στο ιντερνετ.....και ΒΡΕΣ....πως λεγοταν και γραφοταν ...
στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.....
Η ΛΕΞΗ.....Λ Α Δ Ι ....και ΕΛΙΑ....
ΕΠΙΣΗς ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ.....
ΑΝΤΕ-ΠΑΜΕ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν τώρα ξαφνικά αποφάσιζες να πάμε κάπου, ενώ τόση ώρα σου ζητάω αποδείξει πρώτος για το θέμα του εσωτερισμού, δεν νομίζεις ότι είναι δίκαιο να προηγείσαι στο να μου απαντήσεις. Ύστερα εγώ δεν υποστήριξα τίποτα πάνω στο θέμα λάδι ελιά ελαιοτριβείο, ενώ εσύ υποστηρίζεις ξεκάθαρα την διαχρονικότητα του εσωτερισμού. Δηλαδή κατά την οπτική σου, είναι σωστό για κάτι που ισχυρίζεσαι να μην δίνεις τεκμήρια. Αλλά βλέπεις σωστό ότι εγώ πρέπει να αποδείξω ξαφνικά κάτι που το εμπνεύστηκες εσύ τυχαία (για την ελιά) και που δεν ισχυρίστηκα κάτι εγώ για αυτό. Το διαβάσαμε και αυτό. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Δώσε μου τεκμήρια για το βαθύ θέμα του εσωτερισμού ανά το χρόνο που είναι και το θέμα μας και προηγείσαι εξάλλου στο να απαντήσεις και μετά εξυπηρετούμε και την προσωπική σου αντιμαχία.
Όταν είπα λακίσαμε, δεν εννοούσα από την προσωπική διαμάχη, αλλά λακίσαμε από την ουσία του θέματος που είναι η Νέα Ακρόπολη - Εσωτερισμός. Αν εσύ θέλει να μιλάμε για το ελαιοτριβείο, δεκτών, αλλά από ότι σου είπα προηγείσαι. Δες τις προηγούμενες απαντήσεις μας για να το συνειδητοποιήσεις.
Rose:
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Νοεμβρίου 08, 2013, 14:51:20 ---
--- Παράθεση ---Φιλο-σοφία = Εσωτερική Φιλοσοφία = Εσω-τερισμός, το ίδιο πράγμα είναι...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι δεν είναι, από που συμπεραίνετε κάτι τέτοιο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάμε ξανά, γιατί άλλη απάντηση δυστυχώς δεν υπάρχει...
Ορισμός του Εσωτερισμού
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
Ο όρος εσωτερισμός αναφέρεται σε κάθε σύστημα εννοιών και εφαρμογών, που έχει ως στόχο την προϊούσα εσωτερική μεταμόρφωση του ανθρωπίνου όντος με τελική κατάληξη την οντολογική του εκπλήρωση ή "πνευματική αποκατάσταση" (που στην θρησκεία καλείται "θέωση").
Ορισμός της Φιλοσοφίας
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1
Φιλοσοφία είναι η επιστήμη που ασχολείται με ερωτήματα, προβλήματα ή απορίες που μπορούμε να αποκαλέσουμε οριακά, θεμελιώδη, ή έσχατα, όπως αυτά της ύπαρξης, γνώσης, αξίας, αιτίας, γλώσσας και του νου.[...]Η φιλοσοφία μάς ανοίγει νέους δρόμους και αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που πιθανώς ξεπερνούν τις ανθρώπινες γνωστικές δυνατότητες, βοηθώντας στη διερεύνηση των ορίων της ανθρώπινης σκέψης, ακόμα και όταν δεν φτάνει σε κάποιο αποτέλεσμα ο επαγωγικός της προβληματισμός.
Δεν βλέπεις καμία ομοιότητα... :D
Πολύ μας δουλεύεις βρε Κράχτη... Γιατί?
Εμείς όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε ότι είναι το ίδιο πράγμα... Εσύ λοιπόν που το βλέπεις διαφορετικό... αιτιολόγησε το... γιατί είναι διαφορετική η Φιλοσοφία, από τον Εσωτερισμό...
--- Παράθεση από: ΚΡΑΧΤΗΣ στις Νοεμβρίου 08, 2013, 14:51:20 ---Δεν υπάρχει ούτε υπήρχε καμιά κίνηση που λέγονταν κίνηση εσωτεριστων. Στην οποία συμμετείχαν η παραδεχτήκαν (οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι) ότι ανήκουν εκεί.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια τότε τι ήταν βρε Κράφτη? 'Εχεις κάποια εξήγηση? Και γιατί θεωρείς πως ήταν κάτι διαφορετικό από τον εσωτερισμό?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση