'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ο Ναός των Βαμπίρ

H Ψυχασθένεια των Βαμπίρ

<< < (5/8) > >>

Rose:
Πριν κάποιο διάστημα, άρχισα να ερευνώ την Εκκλησία του Σατανά, και τον κόσμο των Βαμπίρ, διότι μέλος του φόρουμ της ΑΜΡΑ, δήλωσε πως ασχολείται με αυτές τις οργανώσεις, και έτσι δόθηκε η ευκαιρία, να ψάξουμε αυτούς τους ψυχασθενικούς χώρους, καθώς και να ερευνήσουμε τι είδους άτομα ασχολούνται με αυτές τις ψυχικές διαστροφές.

Αυτό που ανακάλυψα είναι πως ειδικά, όσοι προσπαθούν να γίνουν ΒΑΜΠΙΡ, είναι άκρως επικίνδυνα και εγκληματικά άτομα, μετά την επικοινωνία μέσω εμαιλ, με κάποιον που προσπάθησε με όλη του την ψυχή να γίνει ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΑΜΠΙΡ, και να εκμεταλλεύεται οικονομικά και ψυχικά τους γύρω του.

Δυστυχώς αυτές οι ψυχωσικές θρησκειολογίες, γίνονται πόλοι έλξης κυρίως εγκληματικών στοιχείων και αυξάνουν την προδιάθεσή τους για το έγκλημα.

Μέσα από σκοτεινές και κτηνώδεις «μαύρες» τελετουργίες, προσπαθούν να ανακτήσουν την ψυχική τους δύναμη, πίνοντας το ψυχικό αίμα του άλλου.

Δυστυχώς έκανα το λάθος να ασχοληθώ ως ψυχολογική συμπαράσταση σε ένα τέτοιο κτήνος, χωρίς να γνωρίζω που έμπλεκα, το οποίο ακόμα με στοιχειώνει εδώ και μήνες, προσπαθώντας να καταστρέψει την ψυχική μου υγεία, την οικογενειακή μου γαλήνη, και το έργο μας, με συνεχόμενες προσωπικές και δημόσιες συκοφαντικές επιθέσεις, εξυβρίσεις και εκβιασμούς, καθημερινά, και επί μήνες.

Αυτό το γεγονός, μου απέδειξε πως και τα βαμπίρια και οι σατανάδες, δεν είναι απλά ένα νεοεποχήτικο χαζό χόμπι αντίδρασης στην απάτη της εποχής, αλλά είναι στάση ζωής στο έγκλημα και στην εκμετάλλευση.

Ειλικρινά αυτοί οι κυριολεκτικά δαιμονισμένοι δεν έχουν σωτηρία ψυχής, διότι δεν πρόκειται για ψυχασθένεια, ή αδυναμία ψυχής που θεραπεύεται, αλλά για προσωπική επιλογή να είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΚΤΗΝΗ.

Οι Μαύροι Μάγοι, όπως ευθαρσώς δηλώνουν, δεν έχουν θέση στην ΑΜΡΑ, και όταν εντοπίζονται αυτόματα θα διαγράφονται, διότι το χόμπι του καθενός, δηλώνει την ψυχική του ταυτότητα.

Rose:
Το συγκεκριμένο άτομο, προσπάθησε επί μήνες να με προσηλυτίσει στην θρησκειολογία του Σατανισμού και των Βαμπίρ, δίνοντας μου πληροφορίες από οργανώσεις που υποσχόταν την ΑΘΑΝΑΣΙΑ.  Μάλιστα δημιουργούσε ιστοσελίδες και ιστολόγια να βρει και άλλους οπαδούς να γίνουν ΒΑΜΠΙΡ, να μαζέψουν 100,000 ευρώ ο καθένας, και να παγώσουν το σώμα τους, όπως οι μούμιες της Αιγύπτου, διατηρώντας την Αθανασία τους στο αστρικό.

Επίσης η Ιδεολογία τους είναι ακριβώς αντίθετη με τις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες, και αυτό που θέλουν είναι πέρα από την Αθανασία, στην ύλη και στο αστρικό, την ΔΥΝΑΜΗ και Γνώση, να εκμεταλλεύονται όλα τα ανθρώπινα όντα, είτε οικονομικά είτε πνευματικά.

Ειλικρινά, δεν γνώριζα πως κάποιος ευθαρσώς θα πρέσβευε μία τέτοια στάση ζωής, και πραγματικά ήταν μία πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα.  Μέσα από την έρευνα μου, προσπαθώντας ειλικρινά στην αρχή να βοηθήσω το συγκεκριμένο άτομο ψυχολογικά, μη γνωρίζοντας την διάσταση όλου του θέματος, ανακάλυψα πως από πίσω κρυβόταν μία βαθιά θρησκευόμενη χριστιανική οικογένεια.

Χωρίς να θέλω να παρουσιάσω προσωπικά στοιχεία, δυστυχώς, συνάντησα την ίδια Μαύρη θρησκειολογία που ξεκίνησε από τον Ακενατόν της Αιγύπτου, και ήταν ο πρόδρομος του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού.

Με άλλα λόγια ο Βαμπιρισμός, ο Σατανισμός, και όλα τα παραπάνω παράγωγα της Μαύρης Αιγυπτιολατρείας, όπου ο θάνατος λατρευόταν παραπάνω από την ίδια την ζωή, είναι συγγενικές θρησκειολογίες με τις 3 Αβραμικές θρησκείες, που σκόρπισαν θάνατο, και εγκληματικά πάθη σε όλη την γνωστή ιστορία της Ανθρωπότητας.

Η Βάση παραμένει ίδια, η Ιδιοτελής Δύναμη της Μαύρης Μαγείας που εξασκήθηκε στην Αίγυπτο πριν χιλιάδες χρόνια, αλλάζει πρόσωπα και ονόματα και αναβιώνει ακόμα και στις μέρες μας, κάτω από διαφορετικές εκφράσεις και μόδες.

Επειδή στον σημερινό, τουλάχιστον Δυτικό κόσμο, υπάρχει η ελευθερία έκφρασης, και προστατεύονται οι μειονότητες, πολλές από αυτές τις σκοτεινές οργανώσεις, ελεύθερες πλέον, διαφημίζονται και καλούν μέλη να συμμετέχουν.

Το ηθικό και νομικό όμως θέμα είναι πως αυτές οι οργανώσεις γίνονται εστίες εγκληματιών, και πραγματικά χρειάζεται να εξετάζονται οι αρχές και οι αξίες τους, αν δηλαδή τελικά δρουν καταστροφικά, εναντίον του Κοινωνικού Συνόλου.

Η Πνευματική Ελευθερία, δεν πρέπει να γίνεται αναρχία και ασυδοσία, δεν πρέπει να καταλήγουμε σε μία Κοινωνία χωρίς Ανθρωπιστικές αξίες, και Ιδανικά.

Και έτσι δημιουργείται το παρακάτω Φιλοσοφικό Ερώτημα.

Αν υπάρχουν οργανώσεις που ενθαρρύνουν τα μέλη τους να γίνουν ΚΤΗΝΗ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, θεωρείτε πως η Νομοθεσία της Ελευθερίας της έκφρασης πρέπει να τους προστατεύει?

Rose:
Who is Your God?
http://www.youtube.com/watch?v=8h9oUgKMHw4&feature=related

We Are Vampires
http://www.youtube.com/watch?v=fDty4yWLZVk&feature=related

Do You Want To Live Forever?
http://www.youtube.com/watch?v=Vip4rSDJL-U

How To Become A Vampire
http://www.youtube.com/watch?v=3HIpbSzjhFM&feature=related

Temple of the Vampire members on TV 1/2
http://www.youtube.com/watch?v=7XtNWt0OR3I

Temple of the Vampire members on TV 2/2
http://www.youtube.com/watch?v=zbz3FK7U8ww&feature=related

προμηθέας:
Ο άνθρωπος είναι αρπακτικό και αυτό δεν είναι κακό.
Κακό είναι να μεταλλάσσεται σε τέρας.
Εάν δεχτούμε την ενεργειακή θεραπεία,δεχόμαστε και την αντίστροφη ροή,την απορρόφηση.
Νομίζω πως όλοι μας λίγο η πολύ έχουμε βιώσει παρόμοιες καταστάσεις σε χώρους που οι "εκπομπές" είναι υψηλές.
Δεν είναι του επιπέδου της γνώσης μου να ξέρω αν η απορρόφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία.
Γνωρίζω όμως ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέγας μύστης για να αναπτύξεις τέτοιες τεχνικές,μπορώ να τις παρομοιάσω με ένα όπλο σε λάθος χέρια.
Σίγουρα η οργάνωση αυτή είναι εγκληματική και δημιουργεί τέρατα και ψυχασθενείς.
Αποσκοπεί στο κέρδος και ίσως...
Αν δεχτώ την ύπαρξη των "απέθαντων θεών" τους,τότε ξεκάθαρα συμπεραίνω ότι πρόκειται για αποτρόπαια όντα, άξια λύπης.
Άνθρωποι που πέθαναν,φοβισμένες υπάρξεις που αρνούνται να προχωρήσουν ,κατορθώνοντας να διατηρήσουν το αστρικό τους με απομύζηση,μόνο αηδία μου φέρνουν.Όσο για τους οπαδούς τους μάλλον ισχύει το εξής ρητό "πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι".

Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
Δυστυχώς έκανα το λάθος να ασχοληθώ ως ψυχολογική συμπαράσταση σε ένα τέτοιο κτήνος, χωρίς να γνωρίζω που έμπλεκα, το οποίο ακόμα με στοιχειώνει εδώ και μήνες, προσπαθώντας να καταστρέψει την ψυχική μου υγεία, την οικογενειακή μου γαλήνη, και το έργο μας, με συνεχόμενες προσωπικές και δημόσιες συκοφαντικές επιθέσεις, εξυβρίσεις και εκβιασμούς, καθημερινά, και επί μήνες.

Αδερφή Roze ..... :D πόσο δίκιο είχαν οι παλιοί που απλοικά έλεγαν.....''όποιος μπλέκετε με τα πίτουρα τον τρών οι κότες''.......!!! Τα πλάσματα αυτά είναι επικύνδηνα λόγω τεράστειας και ανεξέλενκτης ψυχασθένειας.Οπότε...καλύτερα να μένει κανείς μακρυά τους,εκτός κι αν είναι ψυχίατρος  ;D ;D ;D Οπως και να'χει είναι ηλίου φαεινότερον πως μιλάμε για τελείως διαταραγμένες προσωπικότητες!!!! :o

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση