'Αρθρα Εσωτερισμού > Περί αρχών, αξιών και εννοιών
Λ Ε Υ Κ Η _____Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ ____
Ορφέας:
--- Παράθεση από: Rose στις Νοεμβρίου 21, 2009, 22:07:29 ---
--- Παράθεση από: ΜΥΘΗΡΑ στις Νοεμβρίου 21, 2009, 16:24:27 ---ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΑΡΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Μ.Ο.Μ ΗΛΙΚΙΑΣ...100, 200, 500, 1000, 5000 , κτλ γηινων ετων ...καταλαβαινετε για τι Δυναμη μιλαμε !!!!!!!!,,,
--- Τέλος παράθεσης ---
Ειλικρινά λυπάμαι... αλλά ο σημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει πάνω από 140 χρόνια περίπου...
Ας μην πιστεύουμε όλα τα σκουπίδια που διαβάζουμε... Ας μην υιοθετούμε τις φαντασιοπληξίες άλλων... Έχω ψάξει όλη αυτή την ιστορία με τους αθάνατους, και πραγματικά, δεν είναι τίποτα άλλο από μία ΑΠΑΤΗ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πέρα για πέρα σωστό. Δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ νοήμον ον που να ξεπέρασε το πολύ λίγες δεκάδες χρόνια από τον δεύτερο αιώνα ζωής του. Σας το δηλώνω ρητά ότι είναι αδύνατη η ζωή για περισσότερα χρόνια και το επιβεβαιώνει η μακροχρόνια πείρα μου και η πολύχρονη παρουσία μου στη Γη, καθώς συμπληρώνω σε λίγο τα 8.789 μου χρόνια ;D ;D ;D ;D
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
---O ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΣΤΗ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ .....ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.....
ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ......ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ....ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Α Ρ Ε Ν Α ....
ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ Δ Ι Χ Α Σ Μ Ο Υ .....
ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ Δ Ι Α Μ Α Χ Η .....
ΜΙΑ Ν Ε Κ Ρ Ο Π Ο Λ Η .....
ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ.....ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.... ΘΑΜΜΕΝΕΣ.......ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ψ Υ Χ Η Σ .....
ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΟΜΩΣ....Η" ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ......ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ......ΜΑΘΗΤΩΝ....ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ....
ΜΕΣΑ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΩΤΙΑ ΤΟΥΣ....., ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ....., ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΟΥ ....
Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Α ΤΟΥΣ......
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ..... ΝΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΕΙ.....ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.....Κ.Λ.Π.......
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ" ΟΛΑ....ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ.....ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ.....
ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.....ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.....
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ.....
Ο,ΤΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ....
Rose:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Νοεμβρίου 21, 2009, 21:52:35 --- Όταν αμφισβητεί κάποιος την ύπαρξη Ροζ ελεφάντων, το βάρος της απόδειξης ύπαρξης πέφτει στον υποστηρικτή της δήθεν ύπαρξης αυτών και όχι στον αμφισβητούντα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως ρόζ ελέφαντες υπάρχουν... :D
http://thelanguageoflight.files.wordpress.com/2009/09/pink_elephant.jpg
http://blackliberal.files.wordpress.com/2009/03/pink-elephant.jpg
Rose:
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 21, 2009, 23:39:03 --- ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ..... ΝΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΕΙ.....ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.....Κ.Λ.Π.......
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ" ΟΛΑ....ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ.....ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ.....
ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.....ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.....
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ.....
Ο,ΤΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αδελφέ μου,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, και ακριβώς επειδή είμαστε αδέλφια, χρειάζεται να νοιαζόμαστε για τον αδελφό μας, ακόμα και αν χρειάζεται να πούμε την Αλήθεια, όσο και αν αυτή είναι σκληρή... Οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε ακριβώς από τα ίδια διλλήματα, αν τα οράματα μας ήταν αληθινά, ή αν απλά ήμασταν φαντασιόπληκτοι, και όντως κάποιες στιγμές ήμασταν...
'Εχουμε καθήκον λοιπόν εφόσον, βιώσαμε την Πνευματική Αλχημεία, εφόσον είχαμε το θάρρος να παραδεχτούμε τα λάθη μας, και να αλλάξουμε, έχουμε καθήκον να πούμε αυτή την αλήθεια, έτσι ώστε και τα υπόλοιπα αδέλφια μας, που έχουν εκπέσει σε παρόμοιες πλάνες, να έχουν την δυνατότητα, να βγουν... ευχόμενοι ότι θα βγουν, πιο ανώδυνα από ότι εμείς βγήκαμε... Κάποιοι άλλοι μας είχαν βοηθήσει και εμάς, πριν κάποια χρόνια... και αυτή την χάρη ανταποδίδουμε...
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
---O XΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ....ΕΙΝΑΙ Π Ε Π Ε Ρ Α Σ Μ Ε Ν Α .....ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ....
ΕΤΣΙ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ......Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ....ΑΥΤΩΝ....
ΣΥΜΦΩΝΑ....ΜΕ ΑΥΤΟΝ....---ΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ Γ Η ..
Κ Α Π Ο Τ Ε ΘΑ Ξ Α Ν Α Υ Π Α Ρ Ξ Ο Υ Ν .....
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ....ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.....ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ....Ο Λ Ο Ι Δ Ι Ο Σ ....ΜΕ ΜΕ Ν Α ....
...........ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.....Ο Λ Ο Ι Δ Ι Α .....ΜΕ ΤΗ Μ Υ Θ Η Ρ Α ....
ΣΕ ΣΧΕΣΗ.....ΕΛΞΗΣ Η" ΑΠΩΣΗΣ..... Α Γ Α Π Η Σ .....Η' Μ Ι Σ Ο Υ Σ ...............
--ΧΑΙΝΕ....1825....ΠΟΙΗΤΗΣ...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση