Σχόλια > Θρησκεία και Κοινωνία

Αντίχριστος - Χριστός....

<< < (4/6) > >>

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

ΖΗΤΩ   ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΑΛΛΑ   ΦΛΥΑΡΗΣΑ   .....ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ....ΤΟ  ΠΙΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟ... 

---Γ Ι Α Τ Ι .....ΤΟΣΟ    Μ Ι Σ Ο Σ .....ΜΕ   Ο Τ Ι Δ Η Π Ο Τ Ε .....Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο ;;;;;;

----ΚΑΙ   ΓΙΑΤΙ.....ΑΦΟΥ   ΑΥΤΟΙ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ   ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ....ΣΥΜΦΩΝΑ....ΜΕ  ΤΗΝ   ΠΑΡΑΔΟΣΗ....

ΤΑ    Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Ο Υ Ν .....ΤΑ   Ε Γ Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι ;;;;

ΩΣ   ΚΑΙ  ΤΗΝ  Γ Λ Ω Σ Σ Α .....ΑΚΟΜΗ.....ΣΤΗ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ   ΤΟΥΣ;;;;

ΑΛΛΑ.....ΞΕΧΑΣΑ....ΝΑΙ....ΕΧΟΥΝ  ΔΙΚΙΟ....Η   ΒΙΒΛΟΣ....!!!!  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ  ΠΑΛΙΑ....ΑΠΟ   ΤΟΝ  ΟΜΗΡΟ....

Ο  ΟΜΗΡΟΣ.....ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ....ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΒΙΒΛΟ.....ΤΟ  ΙΔΙΟ....ΚΑΙ  Ο  ΗΣΙΟΔΟΣ....ΚΑΙ   Ο  ΠΛΑΤΩΝ....ΑΣ  ΜΗΝ   ΤΟ   ΞΕΧΝΑΜΕ...ΑΣ  ΜΗΝ...

Α!!!!    ΤΩΡΑ....ΠΟΥ  ΜΟΥ  ΗΡΘΕ....ΦΛΑΣ!!!!       ΛΕΤΕ   ΜΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ....ΝΑ   ΜΟΥ  ΡΙΞΕΙ   Φ Ω Τ Ι Α ....ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΕ  Κ Α Ψ Ε Ι ,,;;;;

ΣΑ  ΔΕΝ   ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....ΛΙΓΑΚΙ....     ΣΑ  ΔΕΝ   ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....   ΑΚΟΥ  ΚΕΙ...   ΝΑ   ΛΕΩ...ΟΛΑ  ΑΥΤΑ   ΤΑ   Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α .....

ΑΛΛΑ.....ΤΙ   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....ΑΠΟ  ΕΝΑΝ   ΠΟΥ   Ο  ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΤΟΝ  ΕΧΕΙ   ΠΑΡΕΙ....Ε!!   ΤΙ   ΠΑΡΕΜΕΝΕΙΣ..;;;;

---ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ....ΔΕΝ   ΕΧΟΥΝ  ΛΕΞΙΚΟ....ΔΙΑΒΟΛΟΣ...=  Σ Υ Κ Ο Φ Α Ν Τ Η Σ !!!!!

----ΛΟΙΠΟΝ   ΑΔΕΛΦΙΑ....ΤΙ  ΛΕΓΑΜΕ....Α!    ΝΑΙ....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ....ΠΟΥ   ΠΑΙΖΩ....ΜΕ  ΤΟΝ  ΔΙΑΒΟΛΟ...ΝΑ  ΔΕΙΤΕ   ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΕ  Π Α Ρ Ε Ι !!!1

ΤΟ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΕ  ΠΑΕΙ.....ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΙ...ΜΥΣΤΙΚΟ...   ΔΕΝ  ΣΑΣ   ΤΟ  ΛΕΜΕ....   ΕΤΣΙ....ΓΙΑ  ΝΑ   Σ Κ Α Σ Ε Τ Ε !!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ...ΤΗΝ  ΤΡΑΝΗ  ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΤΩΝ   ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ.....   

---ΤΟ   ΑΙΣ   ΣΤΟ  ΔΙΑΒΟΛΟ.....    ΣΑΣ  ΘΥΜΙΖΕΙ   ΚΑΤΙ;;;;

ΑΡΓΗΣΑ....ΚΑΙ  ΧΑΝΩ....BUSSINES  CLAAAAAAAAS......ΘΕΣΗ.....

ΜΕΤΑΞΥ  ΜΑΣ......ΕΙΜΑΙ....ΣΤΗΝ   ΥΠΑΙΘΡΟ....-ΘΡΟΙΖΟΥΝ   ΤΑ  ΦΥΛΛΑ.....ΑΚΟΥΩ   ΒΗΜΑΤΑ....ΛΕΣ;;;;

ΕΓΩ.....Ο  ΦΟΥΚΑΡΑΣ....ΓΙ"ΑΣΤΕΙΟ   ΤΟΠΑ......

Rose:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 02, 2009, 00:15:52 ---         ΓΙΑΤΙ.....ΟΛΟΙ.....ΟΙ   Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Ι ......Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι .....ΤΟΝ    Χ Ρ Ι Σ Τ Ο ;;;;;
--- Τέλος παράθεσης ---

Πως είναι δυνατόν, να κατάντησαν έτσι ενήλικες ανθρώπους, να φοβούνται Είδωλα της Φαντασίας τους? Αντίδοτο στην Χριστιανική Μωρία, και Εγκληματικότητα είναι πάντα, η Ελληνική Παιδεία... Ας γίνει επιτέλους και πάλι η Ελλάδα μας, Ελληνική, και η σκιά του Αντιχρίστου Γεσουχά, θα σταματήσει να μας στοιχειώνει...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεστραμμένο και σκοτεινό, από το να πάρουμε ένα τόσο Χρηστικό και Ενάρετο Αρχέτυπο, της σφαίρας του 'Ηλιου-'Ηρωα-Χριστού, και να του αποδώσουμε σκοτεινά χαρακτηριστικά ενός Αντίχριστου...

Μα είναι δυνατόν?  Τόσους αιώνες να μην αντιλαμβανόμαστε μέσα στην άγνοια μας, τι διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη μας?  Μα είναι δυνατόν, να μην έχουμε αντιληφθεί, τον πραγματικό λύκο ντυμένο ως αθώο πρόβατο?

Θα τους καταλάβετε από τα έργα τους... λέει το λαϊκό σοφό ρητό, που επίσης αναγράφεται και στην Βίβλο.

Τι άλλα περισσότερα κακουργήματα, εγκλήματα, και απάτες χρειάζεται να δούμε, για να πειστούμε, πως έχουμε να κάνουμε με την μέγιστη σκοτεινότατη σέκτα όλων των εποχών, σε όλη την γνωστή ιστορία της Ανθρωπότητας?

'Οσο πιο γρήγορα, ανακαλύψουμε τον Πραγματικό Μεγάλο Αδελφό, τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσουμε όλοι μας?

Ο Χριστός, ο Θεός, η Θεότητα, η Μεγάλη Μητέρα, βρίσκονται μέσα μας ως ιδιότητες, και όχι ως Εξωτερικά Είδωλα χειραγώγησης των ανθρώπων από αυτόκλητους αντιπροσώπους τους...

Δεν εναντιωνόμαστε στην έννοια της Χριστότητας, όταν εναντιωνόμαστε στην Απάτη του Χριστιανισμού.

Ο Χριστιανισμός δεν αντιπροσωπεύει την Αυθεντική Χρηστότητα, αλλά απεναντίας, την Κόλαση ενός Αντίχριστου, Πονηρού και Ακάθαρτου Πνεύματος...

Αυτή είναι η Αλήθεια...

Ας κρατήσουμε μέσα μας την πραγματική ουσία του Χριστού1 - 'Ηρωα και της Παναγίας2 - Μεγάλης Μητέρας, και ας τους διαχωρίσουμε από το σκοτεινό μόρφωμα του Χριστιανισμού...

Μας έχουν παραπλανήσει επί αίωνες τώρα... και ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουμε...

Ο Γεσουχά της Βίβλου, δεν είναι ο Αληθινός Χριστός...
Ο Γεσουχά της Βίβλου, δεν αποτελεί σύμβολο Χρηστότητας, δυστυχώς, αλλά Αντιχρηστότητας...

Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί η κοινωνία μας, πάει συνεχώς, κατά διαόλου...

Ας αναζητήσουμε τον πραγματικό εχθρό, που βρίσκεται πάντα στον Πνευματικό Κόσμο, στον Κόσμο των Ιδεών κάθε κοινωνίας, και ας αντικαταστήσουμε την Λατρεία των Επιβεβλημένων Αντίχριστων Ψευδών Ειδώλων, με την Αυθεντική Ελληνική Σοφία, την Φιλοσοφία.

Τότε η Ανθρωπιά θα βασιλέψει επί της Γης...
...όταν ο κάθε 'Ελληνας αφυπνιστεί στην Αυθεντική του ταυτότητα.
_________________________________________________________________________________________

1 Χριστός = Χρισμένος 'Ηρωας που αναλαμβάνει μία Αποστολή για την Ευημερία του Συνόλου
2 Παναγία = Αγία των Πάντων, Οδηγός (άγω) των Πάντων, Μεγάλη Ιέρεια, Μυήτρια, Μεγάλη Μητέρα

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

ΕΥΤΥΧΩΣ.....ΝΑΙ,    ΕΥΤΥΧΩΣ....ΠΟΥ   ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ....ΚΑΙ   Η  Φ Ω Ν Η ....ΤΗΣ  ΑΔΕΛΦΗΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ...

ΤΟ   ΑΝΑΦΕΡΩ   ΑΥΤΟ,   ΓΙΑΤΙ....ΣΚΕΦΤΗΚΑ....

---ΠΑΕΙ.....ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΑΥΤΟ   ΗΤΑΝ... ΟΛΟΙ....ΝΟΜΙΖΟΥΝ...ΟΤΙ   ΚΑΠΟΙΟΙ...ΒΡΙΖΟΥΝ...ΤΗΝ   ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ...

ΤΟΝ   Θ Ε Ο .....ΤΟΝ   Ι Δ Ι Ο ....

ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ....ΠΑΝΤΑ....ΟΙ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ....ΘΑ   Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι ....

ΕΤΣΙ....ΜΑΣ   ΕΜΑΘΑΝ....ΑΠΟ   ΜΙΚΡΟΥΣ...ΕΤΣΙ...ΑΚΡΙΒΩΣ....

ΟΤΑΝ....ΛΟΙΠΟΝ....ΤΟΥΣ   ΛΕΣ....ΜΕ  ΚΑΠΟΙΟ   ΤΡΟΠΟ...!!!

----Ε..!!!    ΦΙΛΕ....ΚΟΙΤΑ....ΤΗΝ   ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ....ΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ...   ΜΙΛΑ   ΜΑΖΙ  ΤΗΣ....

ΑΥΤΟΣ....ΤΙ   ΠΡΑΤΤΕΙ....;;;;

---ΤΟ   ΝΑ  ΤΟ  ΒΑΛΕΙ....ΣΤΑ  ΠΟΔΙΑ....ΕΙΝΑΙ...ΤΟ  ΛΙΓΟΤΕΡΟ...!!!

ΝΑ   ΞΕΦΥΓΕΙ....ΤΑΧΑΜΟΥ....ΑΠΟ  ΠΟΙΟΝ;;;    ΑΠΟ   ΜΕΝΑ....ΠΟΥ  ΤΟΥ   ΦΩΝΑΖΩ....Δ Ε Σ !!!!

η"    ΑΠΟ  ΤΟΝ   Φ Ο Β Ο   ΠΡΟΣ  ΑΥΤΟΝ;;;;

---ΒΕΒΑΙΑ....ΕΧΟΥΝ   ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ....ΓΙΑ  ΟΛΑ....Π.Χ.    Ο  ΑΠΙΣΤΟΣ   ΘΩΜΑΣ....Η   ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ....ΤΗΣ  ΜΑΓΔΑΛΙΝΗΣ...

Η    ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ....ΤΗΣ   ΜΗΤΡΟΣ...!!!      ΚΑΙ    ΚΑΛΑ....ΡΕ   ΠΑΙΔΙΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ....

Η   ΜΗΤΕΡΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ....   Ο   Α Μ Ο Ι Ρ Ο Σ     ΠΑΤΕΡΑΣ....ΓΙΑΤΙ....;;;     ΠΗΡΕ   ΤΗΝ   ΑΠΛΗ  ΤΟΥ   ΘΕΣΗ   Ο   ΙΔΙΟΣ..

Ο  ΘΕΟΣ;;;;           ΑΥΤΟΠΡΩΣΩΠΩΣ;;;       ΓΙΑΤΙ;;;

ΚΑΙ   ΑΥΤΟΙ....ΠΟΥ  ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ    ΜΑΖΙ  ΤΟΥ   ΤΟ   ΕΜΑΘΑΝ!!!!     ΩΡΑΙΑ....ΠΟΛΥ  ΩΡΑΙΑ!!!

ΔΗΛΑΔΗ.....ΕΧΟΥΜΕ   ΚΑΙ   Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ ....!!!!            ΔΗΛΑΔΗ.....Ο  ΙΔΙΟΣ....Ο  ΘΕΟΣ...

ΠΟΝΑΕΙ...!!!     ΩΡΑΙΑ....   ΛΑΜΠΡΑ....   ΓΙΑΤΙ   ΜΗ   ΜΟΥ  ΠΕΙΤΕ....ΟΤΙ   Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ....ΔΕΝ   ΠΟΝΕΣΕ...

ΕΝΤΑΞΕΙ---ΕΝΤΑΞΕΙ....ΤΟΝ   ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ.....ΣΤΟΝ   ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.....  Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Τ Η Σ ....!!!!   οχι   παιζουμε...

ΚΑΙ  ΤΟΝ   ΠΙΛΑΤΟ;;;    ΤΙ  ΤΟΝ  ΕΚΑΝΕ....    ΛΟΧΑΓΟ   ΤΟΥ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ   ΑΓΗΜΑΤΟΣ.....Υ Π Ο Δ Ο Χ Η Σ ..

ΤΩΝ    Ε Π Ι Σ Η Μ Ω Ν ;;;;;

ΚΑΛΑ  ΤΩΡΑ....ΘΑ   ΜΟΥ  ΠΕΙΤΕ....ΚΑΙ   ΕΣΥ...ΡΕ   ,   ΠΟΥ   ΞΕΡΕΙΣ   ΤΙ   ΘΕΛΕΙ   Ο  ΘΕΟΣ...!!!!   Ε;!

ΚΟΥΜΑΝΤΟ   ΘΑ  ΤΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ;;;;     ΚΑΤΣΕ   ΤΩΡΑ....ΘΑΡΘΕΙ   Ο  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....Ο   ΔΙΑΒΟΛΟΣ...

ΚΑΙ  ΘΑ  ΣΟΥ  ΠΩ  ΕΓΩ.....       ΘΑ  ΣΟΥ  ΠΩ!!!!

----ΛΕΩ   ΕΓΩ   ΤΩΡΑ.....ΜΙΣΟ   ΛΕΠΤΟ....ΠΟΥ   ΞΕΡΕΙΣ....Ε Σ Υ ....ΤΙ  ΩΡΑ  ΘΑ  ΕΡΘΕΙ   Ο   ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΡΕ   ΜΑΓΚΑ...;;;

ΚΑΙ   ΠΟΙΟΣ   ΤΟΝ   ΚΑΛΕΣΕ....ΕΓΩ  ΠΑΝΤΩΣ...Ο Χ Ι ...ΤΑ   Σ Τ Η Λ Ω Ν Ω ....ΔΕΝ   ΠΑΩ   ΜΑΖΙ   ΤΟΥ....

Β Ρ Ω Μ Α Ε Ι ....!!!     ΑΙΣ   ΤΟ  ΔΙΑΒΟΛΟ....Ο  ΗΛΙΘΙΟΣ...!!!    ΔΕΝ   ΤΟΝ  ΓΟΥΣΤΑΡΩ....!!!

----ΚΑΙ  ΕΣΥ   ΤΙ   ΜΟΥ  ΛΕΣ....ΣΑΜΑΤΗΣ    ΘΑ  ΣΕ   ΡΩΤΗΣΕΙ.....ΡΕ   Ζ Ω Ν Τ Ο Β Ο Λ Ο !!!  Ε;;    ΘΑ  ΣΕ   Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι ;;

ΩΡΑΙΑ....ΛΟΙΠΟΝ.....ΠΕΣΤΕ  ΜΟΥ   ΤΩΡΑ....ΤΙ  ΕΓΩ  ΠΡΕΠΕΙ    ΝΕ  ΚΑΝΩ.....Π  Ε  Σ  Τ  Ε    ΜΟΥ....

ΑΠΟ    ΤΗΝ    ΜΙΑ   ......Ο  ΘΕΟΣ.....ΚΑΝΕΙ   Ο,ΤΙ   ΤΟΥ   Α Ρ Ε Σ Ε Ι .....Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ...  ΘΕΟΣ   ΕΙΝΑΙ....

ΑΠΟ  ΤΗΝ   ΑΛΛΗ....ΚΑΙ   Ο  Δ Ι Α Β Ο Λ Ο Σ ....!!!    ΚΑΝΕΙ   Ο,ΤΙ   ΤΟΥ   ΑΡΕΣΕΙ.....    ΕΔΩ   ΣΣΣ'  ΕΧΩ.....Ε Δ Ω !!!!

ΤΙ   ΚΑΝΩ   ΕΓΩ  ΤΩΡΑ...;;;     ΤΟΝ   Κ Α Ρ Π Α Ζ Ο Ε Ι Σ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Α !!!!!     

ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΠΟΙΟΣ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ   ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ....ΝΑ  ΜΟΥ   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;

ΜΙΣΟ  ΛΕΠΤΟ....ΜΙΣΟ....ΑΥΤΟΙ   ΔΗΛΑΔΗ....Ε!   ΡΕ   ΜΑΝΑ   ΜΟΥ....!!!     ΚΟΙΤΑ  ΝΑ  ΔΕΙΣ...!!!

ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ   ΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ   ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ   ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....ΚΑΙ   ΔΕΝ    ΤΡΩΝΕ   ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!!;;;

ΤΑΧΟΥΝ    ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ   ΔΥΟ!!!!      ΕΛΑ!!!!     ΜΗ  ΜΟΥ  ΠΕΙΣ!!!!   ΛΕΣ!!!   ΜΠΑ!!!

ΜΑΛΛΟΝ    ΤΑΧΟΥΝ    ΕΝΤΑΞΕΙ.....ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΙΟ  ΔΥΝΑΤΟ...!!!!     ΝΑΙ....ΝΑΙ!!!     ΕΤΣΙ   ΕΙΝΑΙ!!!

ΚΑΙ    ΤΩΡΑ.....ΑΝ   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΚΑΛΑ.....ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΕΚΕΙ   ΘΑ  ΠΑΩ   ΚΑΙ   ΕΓΩ....      Ε Κ Ε Ι ....

ΛΟΙΠΟΝ.....ΑΔΕΛΦΙΑ  ΜΟΥ.....ΖΗΤΩ   ΣΥΓΓΝΩΜΗ....ΑΝ   ΣΑΣ   ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ.....ΜΕ  ΤΗΝ   ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ   ΜΟΥ....

Σ  Υ  Γ  Γ  Ν  Ω  Μ  Η  !!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ    ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΦΩΤΙΑ   ΣΤΑ   ΠΟΔΙΑ  ΜΟΥ.....Π Α Ω ....             

Α Δ Ε Ρ Φ Ι Α ......ΚΑΙ  ΣΤΑ   ΔΙΚΑ  ΣΑΣ....

ΘΑ  ΣΑΣ   ΓΡΑΦΩ......  ΓΕΙΑ    ΧΑΡΑ....αδελφια  μου...

γεια   σας......

Rose:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Νοεμβρίου 02, 2009, 15:24:51 ---   ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ   ΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ   ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ   ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....ΚΑΙ   ΔΕΝ    ΤΡΩΝΕ   ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!!;;;
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάποια στιγμή της ζωής του, να μην έφαγε καρπαζιές.  Είτε με τον Χριστό είμαστε, είτε με τον Αντίχριστο, δεν την γλυτώνουμε την καρπαζιά, ούτε την πιθανότητα να κινδυνέψει και η ζωή μας ακόμα... Κανένας δεν πρόκειτε να μας βοηθήσει, αν δεν βοηθήσουμε εμείς πρώτα από όλα τον εαυτό μας...

Αυτό που καλούμαστε όλοι μας, να κάνουμε, σε καταστάσεις κρίσης, είναι να οδηγήσουμε σταθερά, με επιμονή και υπομονή, την αργώ μας, έξω από το κάθε αδιέξοδο...

ΜΥΘΗΡΑ:
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ -ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ 

.....Ο διαβολανθρωπος , κατα μια εκδοχη ,ειναι το προτυπο του ανθρωπου του μελλοντος που ειναι δυνατον να επιβιωσει δεδομενου ενος Συστηματος Διακυβερνησης που καταπαταει υπουλα και ανεξιχνιαστα τα θεμελιωδη δικαιωματα μας ..και που καταχραται οριακα και επικινδυνα πλεον τη ζωη μας ..μολυνει αερα θαλασσα και γη ,,, τροποποιει επικινδυνα το παγκοσμιο κλιμα ...σκαβει υπογειες ταφρους και εκγκαθιστα μεσα σε αυτες μηχανισμους που πυροδοτουν μυρια οικολογικα προβληματα , επιδιδεται σε ανταγωνιστικα της ζωης προγραμματα και πειραματα ,,,,,,,
,,,,,,,,ενος Συστηματος που κατασπαταλα τους πορους και αφαιμαζει τον κοσμο μας και ο,τι ζωντανο επιβαινει πανω του ενω παραλληλα εξαπολυει προς πασα κατευθυνση μυθευματα και στερεοτυπα συμπεριφορας που υποθαλπτουν τον φιλησυχο και κοιμωμενο, τον υπνο της αγνωμοσυνης του και της υπερκαταναλωτικης του ψευδοευημεριας , πολιτη ..

υπαρχουν ΛΟΙΠΟΝ δυο διαβολικα πνευματα

- το διαβολικο πνευμα που υπηρετει το χαος το ψεμμα την υποκρισια την αποκλιση απο τους Νομους της Ζωης και αυτο το διαβολικο πνευμα ειναι ο μεγαλος εκποιητης και απαλλοτριωτης της ζωης ..αυτο το διαβολικο πνευμα αντιπροσωπευει τους μεγαλους εγκεφαλους και διαχειριστες του Συστηματος ...

-υπαρχει ομως και το διαβολικο πνευμα που υπηρετει μεσα σε ενα ψευδοκρατουμενο και λοξοδρομουμενο Συστημα Διακυβερνησης ,, την αποκαλυψη των τεκταινομενων γεγονοτων και σχεδιων και την επαναφορα στο ορθο δρομο ,,το ξεγυμνωμα των αρχαιοτατων παραποιητων και διαστρεβλωτων της αληθειας ..των καταχραστων και εκβιαστων της ζωης ...

,,,,αυτο το πνευμα οχι μονο κακο δεν ειναι αλλα στον οριακα εκποιημενο κοσμο μας δρα σωτηριολογικα
......και ειναι η συγχρονη εκφραση της χριστικης ενεργειας της λυτρωτικης και αποθεωτικης ,,,η συγχρονη εκφραση της απονομης Δικαιοσυνης .......ΚΑΛΩΣ ΕΛΘΕΤΩ !!!ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ <<ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ>> ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση