'Αρθρα Εσωτερισμού > Καμπαλά

Κλιφώθ Καμπαλά

<< < (5/5)

ΔΙΟς ΑΕΤΟς:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Ιουλίου 31, 2011, 01:52:14 ---
           ΠΟΤΕ.....αδελφη  μας  ,   δεν   λεμε   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....Π Ο Τ Ε ....οριστε,   με   εκανες   να   ΚΟΚΚΙΝΙΣΩ...

---επετρεψε  μου,   να   α ν α φ ε ρ ω .....Ο   ΠΙΟ    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟς    ΤΡΟΠΟς   ΝΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙς    ΦΙΛΟΥς...

ΕΙΝΑΙ....ΝΑ   ΤΟΥς    ΣΥΓΧΑΙΡΕΙς.....για  τις   αποτυχιες  τους.

Με  αγαπη...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ μου ΙΠΠΟΛΥΤΕ...Θεωρώ στοιχειώδες να πώ ''ευχαριστώ'' σε όποιον μου δείξη κάτι ορθό,μου πεί κάτι καλό,μου προσφέρει κάτι αυθορμήτως και μάλιστα σε πράγματα που έως τώρα είχα εσφαλμένες εντυπώσεις κι έκανα λάθη,οπότε αν δέν ευχαριστήσω νοιώθω τον εαυτό μου αγνώμονα και αυτό δεν ΜΟΥ το επιτρέπω.
Δεν συναιχάρηκα κανέναν,αν και θα έπρεπε,συχαίνομε τους κόλακες και τις κολακίες σαν τους αρχαίους μας προγόνους...είναι χειρότεροι κι από εχθροί...κρατούν τον ανθρωπο σε στάσιμη κατάσταση μη εξελίσημη,επαναπαυόμενο διαρκώς στις δάφνες του....ενώ αυτοί προχωρούν...αυτό ειναι άλλο,κι άλλο να παραδεχτεί κανείς την ορθή βοήθεια και την αρωγή που τυχόν του προσεφέρθη...σωστά?
Παρατηρώ με πολύ σεβασμό στην παρουσία σου,την μετριοφροσύνη και την ταπεινότητα που σε διακρίνουν.Μα αν οι γνώσεις δεν συνοδεύοντε από αρετές...τι αξία έχουν τότε....αλήθεια...
Αργησα να απαντήσω στο πόστ σου αδερφέ (επιτρεψέ μου να σε αποκαλώ και εγώ αδερφέ) ΙΠΠΟΛΥΤΕ,διότι έχω ανακατέψει κάπως τις ρυθμήσεις μου και δεν βλέπω πότε απαντούν νεα πόστ σε δικά μου..
Ας είσαι πάντα υγιείς και αρμονικός
Με σεβασμό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση