Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Γενικά θέματα προβληματισμού
Θέλετε να ζείτε για πάντα;;
Nyx:
Εγώ θέλω να ζω για πάντα, έχω και ένα ένστικτο που φωνάζει μέσα μου ... :D
Rose:
'Οταν ερχόμαστε σε επαφή με την φύση της ψυχής μας η αθανασία μας είναι κάτι το φυσιολογικό... 'Ομως όπως αλλάζουμε το αυτοκίνητό μας και καταλήγει σε μία μάντρα με παλιοσίδερα, έτσι αλλάζουμε και το σώμα μας, και επιστρέφει πίσω στο χώμα...
Nyx:
Δεν πιστεύω στη μετά θάνατον ζωή. Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι ο εγκέφαλος ζει για ένα χρονικό διάστημα (5 με 20 λεπτά, αναλόγως και την θερμοκρασία) μετά το φυσικό θάνατο. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ονειρεύεται και μπορεί να δει οτιδήποτε, αστρικά έχει εμπειρία και όπως κατά την διάρκεια του ύπνου κλάσματα δευτερολέπτου φαίνονται ώρες, μπορεί να βιώσει ότι βρίσκετε σε έναν παράδεισο ή σε μια κόλαση για παράδειγμα, ή ότι πάει σε άλλο σώμα, ή ότι πετάει κ.ο.κ. 'Έως ότου πεθάνει αστρικά και χαθούν όλα γι αυτόν στο θάνατο των ονείρων του.
Rose:
--- Παράθεση από: Mendesius στις Ιουλίου 27, 2009, 20:20:58 ---Δεν πιστεύω στη μετά θάνατον ζωή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι εύκολο να αποδείξουμε την μετά θάνατον ζωή, διότι οι νεκροί δεν μπορούν να αναστηθούν, ούτε να φέρουν μαζί τους αποδείξεις από έναν "άυλο" κόσμο. Μπορούμε όμως να αποδείξουμε πως αρκετοί ενσαρκωμένοι άνθρωποι έχουν ζωντανές μνήμες από προηγούμενες ζωές, και να τεκμηριώνεται η αυθεντικότητα της μνήμης τους, με στοιχεία. Υπάρχουν πλήθος τέτοιες περιπτώσεις, που έχουν καταγραφεί ως έρευνες. Επίσης όταν κατανοήσουμε την δομή του σύμπαντος κόσμου, μπορούμε να διακρίνουμε πιο κομμάτι του είναι αθάνατο και άχρονο και πιο θνητό κα πεπερασμένο...
'Οσο περισσότερα ευρήματα, αποδεδειγμένες επιστημονικές θεωρίες, αλλά και προσωπικές εμπειρίες, έχουμε ως δεδομένα, τόσο περισσότερο θα προσεγγίζει ο καθένας μας, την αντικειμενική αλήθεια για τον άυλο κόσμο...
ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΑΓΑΠΗΤΕ MENDESIUS.... Δ Ε Ν Π Ι Σ Τ Ε Υ Ω .....ΟΧΙ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ....ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ....ΩΡΑΙΑ.
ΓΙ" ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΑΝΕ.....ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΧΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΤΙ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.....
ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.....
ΤΙ Ψ Υ Χ Η .....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ....ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ.
ΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΩΡΑΙΑ....ΕΞΟΧΑ....ΛΑΜΠΡΑ....Τ Ε Λ Ε Ι Α .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση