Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Μυστικισμός - Αποκρυφισμός
Το Λεξικο του Σκεπτικιστη
Kαζαντζακικός:
να εξετασουμε αδερφη σε παρακαλω πολυ το μεγαλειο...
ποσο μεγαλος ειναι καποιος και ποσο αγιος οταν ζητα να βρασουν την γυναικα του...
χριστιανικες συνταγες...
--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Πουλάνε ναρκωτικά του νου – συχνά πιο επικίνδυνα από την ηρωίνη.
ας μη το σχολιασω...
Kαζαντζακικός:
να εξετασουμε επισης την ανελευθερια του βαπτισματος στην βρεφικη ηλικια...
την ανελευθερια γενικα...
στην αστρολογια δεν σε βαπτιζει κανεις με πανες...
ολοι τους, ομως οι ασικηδες χορεουνε τις ζεμπεκιες τους...
να τους πουμε ποιανων κινησεις μιμουνται...
μηπως λεω, μηπως των αστρων...???
Rose:
--- Παράθεση από: kazantzakikos στις Ιουλίου 18, 2009, 01:41:11 ---χριστιανικες συνταγες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι να πει κανείς... Όταν η απάτη βρίσκεται στο σύνταγμα μιας χώρας, και διδάσκεται στα σχολεία μας, τι να περιμένουμε καλό από αυτή την κοινωνία... Φυσικά, συνεχίζουμε σε πνευματική κατηφόρα, και αυτοκαταστροφή, όσο αρνούμαστε την Αφύπνιση.
--- Παράθεση από: kazantzakikos στις Ιουλίου 18, 2009, 01:46:43 ---να εξετασουμε επισης την ανελευθερια του βαπτισματος στην βρεφικη ηλικια...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μακάρι αδελφέ μου,
να ενεργοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι, και ως πνευματικό κίνημα να έρθει η αλλαγή που προσδοκούμε στην Ελλάδα μας... Δυστυχώς όμως είναι ελάχιστοι οι αφυπνισμένοι μέσα στην νύχτα των άλλων... :D Γενικά είναι ελάχιστοι οι πραγματικοί άνθρωποι που νοιάζονται, οι πραγματικοί αγωνιστές του δικαίου και της ανθρώπινης ελευθερίας...
Kαζαντζακικός:
κοιμαμαι και ονειρευομαι ενα σκουληκι στην καρδια του θεου που ονειρευεται πως χτιζει θεους....
Ν.Καζαντζακης....
θα υπαρξουν πολλοι ακομη...που θα βγαλουν τα προβατα απο το μαντρι...
και οταν θα κανει ντου ο στρατος των πεινασμενων και των ανηλικων...
τοε θα δουνε γλεντια...
κοιμαμαι και ονειρευομαι ενα σκουληκι στην καρδια μου που ονειρευεται επανασταση...
Rose:
--- Παράθεση από: kazantzakikos στις Ιουλίου 18, 2009, 01:53:34 ---κοιμαμαι και ονειρευομαι ενα σκουληκι στην καρδια μου που ονειρευεται επανασταση...
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα έχει πει όλα ο άνθρωπος... 'Οποιος είναι Καζαντζακικός, είναι φωτισμένος...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση