Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Ροδοσταυρικές Διδασκαλίες και Τεχνικές

TA MYHTIKA

<< < (2/3) > >>

thanos:
Αδελφέ  Ορφέα όσο και αν προσπάθησα όσο και αν διάβασα το κείμενο σου
Που αναφέρεις . Σχετικά με τα όσα αναφέρονται παραπάνω, έχουν μερικώς σχολιασθεί στο θέμα, "Η αήθης διαστρέβλωση της ιστορίας και η παραποίηση της αλήθειας.... ", στην διεύθυνση  http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,1085.0.html .Δεν βρίσκω το ένα θέμα με το άλλο να ταιριάζουν κάπου . Το διάβασα και το ξανά διάβασα και δεν βρίσκω κάποια ομοιότητα στο θέμα .

thanos:
Αγαπητέ αδελφέ Ιππόλυτος πρώτα σε ευχάριστο που ασχολήθηκες με το κείμενο μου και με εμένα το εκτιμώ και το σέβομαι . Αλλά με όλων το σεβασμό με έχει προβληματίσει
Το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλες κάπου με έχεις κόλληση και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να μου πέρασης.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
    ΑΓΑΠΗΤΕ   THANOS, 
                                    το    πρωτο    μελημα   των   ανθρωπων,  πρεπει  να  ειναι   Η  ΣΩΣΤΗ   ΣΚΕΨΗ.

Η  Σ Ω Σ Τ Η    Σ Κ Ε Ψ Η ,   ΕΙΝΑΙ    ΜΕΡΟΣ   ΤΗΣ   Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ .

Η   Α Λ Η Θ Ε Ι Α ,   ΕΙΝΑΙ   Η   Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Η     Φ Υ Σ Η    του   ανθρωπου.

Η     ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ    Φ Υ Σ Η     του   καθ"  ενος    διαπιστευεται ,   μεσα   απο  τη

λειτουργικοτητα    της    ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ.

Η   Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Α ,    ειναι   η   Σ Κ Ε Ψ Η     ΤΗΣ   Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ    Ψ Υ Χ Η Σ ,   

αρα ,   οι    ΟΠΟΙΟΙ    ΜΙΛΟΥΝ    ΠΕΡΙ    ΜΗ   Υ Π Α Ρ Ξ Η Σ     ΑΥΤΗΣ ,     

Ψ Ε Υ Δ Ο Ν Τ Α Ι .
                                                                         Ο Μ Ω Σ .....

ΤΟ    Ψ Ε Υ Δ Ο Σ     κ α ν ε ι    την   Α Λ Η Θ Ε Ι Α       Ο Μ Ο Ρ Φ Η , ο π ω ς  ...

Η   Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ε Ι Α      την     Υ Γ Ε Ι Α ,

Η    Π Ε Ι Ν Α        την     Τ Ρ Ο Φ Η ,   και   η   

Η    Κ Ο Υ Ρ Α Σ Η     την      Α Ν Α Π Α Υ Σ Η .

Ε Μ Ε Ι Σ ,   λεγαμε   και   λεμε ¨  <<     ΟΛΟΙ   ΟΙ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ,   εχουν   την   δυνατοτητα    να   φ θ α σ ο υ ν

εδω ,    που   εμεις    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε .>>

αδελφε   μου,

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αυτό Αδελφέ Ιπόλλυτε που έγραψες!!!  :o είναι ο ΘΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η φιλοσοφία είναι η σκέψη της Ελληνικής ψυχής
Η φιλοσοφία είναι η Ελληνική ψυχή της σκέψης
Η Σκέψη είναι η φιλοσοφία της Ελληνικής ψυχής
Η σκέψη είναι η Ελληνική ψυχή της φιλοσοφίας
Η Ελληνική ψυχή είναι σκέψη της φιλοσοφίας
Η Ελληνική ψυχή είναι η φιλοσοφία της σκέψης

Γήινος και Θεικός, δύο τρίγωνα.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
    ΙΣΩΣ ,    αδελφε   μου  ,    ισως......       

Τ Ρ Ι Γ Ω Ν Ο .

ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ     π ο λ υ ,     που    ε ν α     ΠΛΑΣΜΑ    φτερωτο ,

με   ΤΟΣΗ    ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ    και   λ α μ ψ η  ,

ξ ε γ ε λ α σ ε     την    θ λ ι ψ η    μου.

ΓΙΑΤΙ     πως   να  το  κανουμε ,

Π Ο Ι Ο Σ     Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Σ      αξιωθηκε    να   βρεθει   ΜΟΝΟΣ   ΤΟΥ

μ"    ε ν α    π ο υ λ ι      Ο Λ Ο Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο       α σ α λ ε υ τ ο

και    να   το   λ ε ν ε        Ψ Υ Χ Η ....?!?!

ΠΕΣ    ΜΟΥ    λοιπον  ,   Πως    το   α π ο φ α σ ι σ ε     αυτο    Ξ Α Φ Ν Ι Κ Α      η    ψ υ χ η    μου...?!?!

ΠΩΣ     α φ η σ ε     τους    Δ Ι Σ Τ Α Γ Μ Ο Υ Σ ...!?!

Δ Α Σ Κ Α Λ Ε ...!?!?       ειπα    ψιθυριστα  ,    δεν   ειμαι    βεβαιος  , 

σ κ ο τ α δ ι     γ υ ρ ω  ,     Ε Ρ Η Μ Ι Α 

Σ  Ι  Ω  Π  Η  ......

ΩΣ    και   η    Σ Ι Ω Π Η      εχει    βουβαθει.....  τα    παντα     ΑΣΑΛΕΥΤΑ

Κ Α Ρ Δ Ι Α  ,     π α ψ ε ,    η σ υ χ α σ ε  !     

ΝΑ,     τ ω ρ α ,     το    μυστηριο     θα    λυθει ,     ΝΑΙ    θα   λυθει ,     ψελλισα.....

ΚΑΙ    τοτε ,    σαν   να   Π Υ Κ Ν Ω Σ Ε    ο   αερας  ....   Μ Υ Ρ Ω Σ Ε  ....

Δ Α Σ Κ Α Λ Ε !      φ ω ν α ξ α ,    -- Ο   Θ Ε Ο Σ  !    ΝΑ ,   ΜΕ   Σ Κ Ε Φ Τ Ε Τ Α Ι    Α Κ Ο Μ Η !

ΠΕΣ   ΜΟΥ,    ΣΕ   Ι Κ Ε Τ Ε Υ Ω ,     ΕΙΝΑΙ    Α Λ Η Θ Ε Ι Α ..!     Μ Ι Λ Η Σ Ε ,    ΣΕ   Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω !

ΣΕ    Π  Α  Ρ  Α  Κ  Α  Λ  Ω  .     

Υ  Π  Α  Ρ  Χ  Ε  Ι  ........       

Ναι,   αδελφε   μου  ,   SERAPIS,         Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι .....  

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση