'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > ΡΕΙΚΙ

Ρέικι - Μέθοδος Θεραπευτικής ή Απάτη?

<< < (8/16) > >>

Eleni:

--- Παράθεση ---AΓΑΠΗΤΗ,    TRY,    ΕΙΝΑΙ   Τ Ο Σ Ο    Ο Μ Ο Ρ Φ Α ,   ΜΑ   ΤΟΣΟ  !!    ΠΟΥ   Ζ Ο Υ Μ Ε ,   ΣΕ   Α Υ Τ Ο Ν    ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ

Ε Ι Ν Α Ι ,   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ   ΤΗΣ   Α Γ Α Π Η Σ !?!

Η" ,    ΤΗΣ   ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ     Κ Α Π Ο Ι Ο Υ    ΕΡΓΟΥ !!
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω να σου πω ......αυτη την απαντηση την αναζητούν ολοι , μικροί και μεγάλοι εδω και αιώνες.....
Ομως αυτο που μπορω να απαντησω είναι το εξής..
Οποια κι αν ειναι η αιτία της υπαρξης μας ....εργο, σκοπός, τυχαίο γεγονός , παιχνίδι ....ειμαστε εδω και πρέπει να ζήσουμε....και ο μονος τρόπος για να  καταφέρουμε να ζήσουμε και οχι απλως να επιβιώσουμε ειναι η κατασταση της αγάπης. Η χαρά και η γαλήνη ειναι στην αρμονία μεταξύ της ψυχής του πνευματος και της υλης μας.

--- Παράθεση --- γ ι α τ ι ,   α γ α π η τ η     T R Y ,     Γ Ι Α Τ Ι .....
--- Τέλος παράθεσης ---

Τα διότι που υπάρχουν τα γνωρίζεις ήδη φίλε μου......ομως ακομη κι αν υπήρχε ενας τρόπος να μαθεις με απόλυτη βεβαιότητα την αιτία , αυτό θα αλλαζε τα γεγονότα?
Κράτησε στην καρδιά σου την αγαπημενη μορφή και ανοιξε τα φτερά σου προς τον ηλιο και τότε ισως οι αχτίδες του , σου δώσουν την δική σου πορεία...

Ακου εδω .....νιωσε το
http://www.youtube.com/watch?v=38FKY8Taw_w&feature=related

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
  Υ ΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,    ΜΙΑ   ΛΕΞΗ    ΕΥΚΟΛΗ,    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   ΤΩΡΑ   ΠΛΕΟΝ .   ΣΤΙΣ   ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ,   ΣΤΑ   ΣΤΕΚΙΑ,  ΣΤΙΣ   ΣΤΟΕΣ ,  ΣΤΙΣ   ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,  

ΣΤΑ   ΣΑΛΟΝΙΑ ,  ΣΤΑ   ΚΑΦΕΝΙΑ ,  ΣΤΑ   ΒΙΒΛΙΑ ,  ΣΤΙΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ,   ΝΑΙ ,   ΣΕ   ΚΑΘΕ   ΣΚΕΨΗ   ΠΛΕΟΝ .

ΕΙΝΑΙ,   ΑΚΡΙΒΩΣ,   ΠΕΡΙΠΟΥ,  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΣΚΗΝΙΚΟ ,   ΝΑΙ   ΤΟ  ΙΔΙΟ,

---Ο  Ω Κ Ε Α Ν Ο Σ ,   πραγματι  ,  Ο  ΩΚΕΑΝΟΣ ,  η  λεξη   ερωτημα ,   σε  καθε  αρχαιο  ΝΑΥΤΙΚΟ ,

ΠΟΙΟΣ   ΤΟΛΜΟΥΣΕ ,   αληθεια   ποιος ,

Π Ο Ι Ο Σ ,    Τ Ο Λ Μ Α Ε Ι ,    πεστε   μας ,   εσεις   περαστικοι ,   τ ο λ μ η σ α τ ε !?!

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:
αγαπητη,  try , Σ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,   

--Ο  Μ Ο Ν Ο Σ    Τ Ρ Ο Π Ο Σ  ,   ΓΙΑ  ΝΑ  Κ Α Τ Α Φ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε   ΝΑ   Ζ Η Σ Ο Υ Μ Ε  ,   ΕΙΝΑΙ  Η  Α Γ Α Π Η ....

ΜΟΥ   ΛΕΣ.....

Π Ι Σ Τ Ε Ψ Ε  ,  και  ας  μην  σε  γνωριζω ,    -  αν  αυτο  το  εννοεις , 

τοτε ,   ΟΛΟΙ  ΟΣΟΙ  ΕΙΝΑΙ  Ε Δ Ω ,    Σ"Α Γ Α Π Ο Υ Ν .   

ΦΩΣ,  ΚΑΙ  ΓΑΛΗΝΗ  ΣΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΑ  ΣΟΥ,  αγαπητη    t r y .

giannis9:
Αγαπητέ Gianni, ασχολήσου με ότι ομορφότερο κρύβει η φύση μέσα σου, αυτό θα σε οδηγήσει, εκεί που μόνο εσύ γνωρίζεις, ασε τα φαντάσματα του παρελθόντος στις σκιές, ποτέ δεν εξαφανίζονται πλήρως, μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους

αυτο ηταν για μενα???
αν ηταν για μενα τοτε η απαντηση ειναι η εξης¨δεν ζω σε κανενα παρελθον ουτε ομως και στο μελλον ζω το τωρα και νοιωθω πληρης..ουτε θα κατσω  να κανω επαναπρογραματισμους οπως αναφερθηκε ποιο πανω απο την Ελενη δεν κερδιζεις τιποτα ... μεχρι τωρα στην ζωη μου αυτο που εκανα ερευνουσα και αυτο σηνεχιζω να κανω εχω μαθει να ζω με τα φαντασματα του παρελθοντος οπως αναφερεις με την διαφορα δεν καθομαι να αναλωθω σε αυτα απο δω μεσα δεν γνωριζω κανεναν και δεν με γνωριζει κανεις προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου αμορφωτο απο γραμματικες γνωσεις .
οσο για την υποβολη ναι ειναι πιο ευκολο να υποβαλεις καποιον παρα να αυθυποβληθεις μονος σου  (κανε ενα πειραμα φερε σε υπνωση ενα υποκειμενο οχι με μαγνητικες πασες αλλα με χαλαρωση και υπεβαλε τον στο να ξεπερασει το προβλημα του,, και βαλε καποιον να αυτουπνωτιστη και να ξεπερασει το προβλημα μονος του ποιος απο τους δυο εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας??η υποβολη η αυθυποβολη???).απο το να κανεις ενα συσχετισμο εικονας που ειναι το πιο απλο μεχρι και ομδικα πειραματα που μπορεις να διαβασεις στα μαθηματα προσωπικου μαγνητισμου ανρι ντιβιλ.
μιλας για συντονισμους για αυρα και αλλα δηλαδη αν δεις εναν ανθρωπο και δεν χαρουμενος και παρολα αυτα γελαει θα το καταλαβεις???? θα καταλαβεις το πεδιο του,την ενεργεια του????αν σου λεει ψεματα η οχι???
εγω λοιπον γιατι να μην μπορω να καταλαβω μηπως ειμαι φαντασιοπληκτος???μηπως ζω σε εναν αλλο κοσμο του φανταστικου η παραπλανησης ????
και να πω και κατι ακομα και ας ακουστει οπως θελει εχω βαρεθει να ακουω για αγγελους και τους φωτισμενους που εχουν επικοινωνια μαζι τους και δινουν συντονισμους και αλλα τετοια για πονηρευτητε λιγουλακι καποιοι
και αντιθετα με σενα που εισαι σε καποιο ταγμα γλυκεια μου εγω δεν ειμαι σε κανενα ειμαι αμυητος .και δεν μου εχουν ανοιξει λιγες πορτες να μπω σαν τα κορακια κανουν οι ποιο πολλοι ομως ερευνω.....

giannis9:
συγνωμη τωρα καταλαβα οτι δεν ηταν για μενα  :o

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση