Σχόλια > Προσφορά και Ζήτηση Εργασίας
Δωρεάν Προσφορά και εύρεση εργασίας
ΔΙΟς ΑΕΤΟς:
Ας εποφεληθώ κι εγώ...έχω μια πολύ καλή μου φίλη στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Αδερφική. Λοιπόν η κοπέλα είχε μια μικρή βιοτεχνεία ετοίμων ενδυμάτων και τώρα έκανε ένα ''ανοιγμα'' άλλαξε περιοχή και πήγε σε άλλη επέισης μεγάλωσε κάπως την επειχήρηση.Μεγάλο ρίσκο αυτην την εποχή.Χρειάζετε κάποιον καλόν ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ,διότι αυτή που έχει τώρα είναι ασυνεπείς και της δημιουργεί ένα σωρό καθυστερήσεις και προβλήματα.Αν κάποιος αδερφός μας έχει κατάλληλο άτομο,ή είναι ο ίδιος παρακαλώ να μου στείλη π.μ η επιχείρηση βρίσκετε περιοχή ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :)
προμηθέας:
Αναλαμβάνω επισκευές Η/Υ(software-hardware) στον δικό σας χώρο, και συντήρηση μικρών δικτύων,υπεύθυνα και οικονομικά.
Πτυχίο και 10 χρόνια προυπηρεσία.
Ψάχνω επίσης εργασία στον χώρο των πωλήσεων χονδρικής-λιανικής,αρκεί το προιόν να είναι αξιόπιστο και χρήσιμο.
Συχνά ταξίδια στο εσωτερικό,δεκτά.Εμπειρία στο χώρο σαν πωλητής και manager πάνω από 15 χρόνια.
Τηλ: 6957459944 , Αλέξανδρος ,Αθήνα
fosopsi:
ψάχνω εργασία για μεταφράσεις κειμένων και βιβλίων από αγγλικά σε ελληνικά και το αντίστροφο
τηλ 6989263310 παναγιώτα, αθήνα
Rose:
Ζητείται γραφίστας, με γνώσεις web design, eshop, e-marketing. Επιθυμητή η γνώση εσωτερικής φιλοσοφίας, και επίσης να διαμένει Θεσσαλονίκη. Στοιχεία επικοινωνίας τηλ. 23920-64538, 6974369608.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση