'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Θεωρίες για εξωγήινους και κούφια γη

Ποια είναι η ομάδα Ε?

<< < (13/14) > >>

Rose:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Αυγούστου 17, 2009, 21:39:14 ---ΑΥΤΑ....ΕΙΝΑΙ  ΣΤΙΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΜΥΗΣΕΙΣ...
--- Τέλος παράθεσης ---

Μερικές Μυήσεις, όντως είναι συγκλονιστικότατες!

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Αυγούστου 17, 2009, 21:39:14 ---   εδω....δεν   προκειται   για  κατι  ΤΕΤΟΙΟ   ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....ΑΛΛΑ....για   ΠΑΡΟΥΣΙΑ....Ε Ξ Ω Θ Ε Ν ...

--- Τέλος παράθεσης ---

'Οπως μέσα έτσι και έξω... Ο άνθρωπος είναι ένας μικρός μάγος που προβάλει εκτός, τον εσωτερικό του κόσμο... 

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Αυγούστου 17, 2009, 20:54:35 ---           -- βλεπω,   αρκετα   συχνα....αυτη   την   ΓΥΝΑΙΚΑ   με   την   ΑΣΠΙΔΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΔΟΡΥ...   σιωπη.....
                                    μου   λεει   ο,τι  ειναι   η   ψ υ χ η    του    εθνους....
--- Τέλος παράθεσης ---

Η ψυχή του Ελληνικού 'Εθνους κατοικεί σε όλους τους 'Ελληνες, όμως ελάχιστοι συνομιλούν μαζί της.

etidorhpa:

--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Αυγούστου 17, 2009, 21:39:14 ---

ΕΧΩ   ΤΗΝ   ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.....ΟΜΩΣ....Ο,ΤΙ   Ε Ρ Ω Τ Ρ Ο Π Ο Υ Ν     ΜΑΖΙ  ΣΟΥ....   ΛΕΣ....

--- Τέλος παράθεσης ---

ΩΧ..ΛΕΣ??
 :o

+n-

Rose:

--- Παράθεση από: Rose στις Αυγούστου 17, 2009, 21:42:24 ---
--- Παράθεση από: ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ στις Αυγούστου 17, 2009, 20:54:35 ---           -- βλεπω,   αρκετα   συχνα....αυτη   την   ΓΥΝΑΙΚΑ   με   την   ΑΣΠΙΔΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΔΟΡΥ...   σιωπη.....
                                    μου   λεει   ο,τι  ειναι   η   ψ υ χ η    του    εθνους....
--- Τέλος παράθεσης ---

Η ψυχή του Ελληνικού 'Εθνους κατοικεί σε όλους τους 'Ελληνες, όμως ελάχιστοι συνομιλούν μαζί της.
--- Τέλος παράθεσης ---

Α/Ε εις τα βαθη της καρδιας μου
http://www.youtube.com/watch?v=uRolkcRe2F4&feature=channel_page

Αναγεννήθηκα σαν το Φοίνικα μέσα απ' την τέφρα μου
Ρέει ο Ιχώρ μέσα σε κάθε φλέβα μου
Μαύρα πέπλα που μου εμποδίζαν την αληθινή όραση του καλού
Σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου
Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου
Το μυαλό μου διαυγές
Βγάζουν άναρθρες κραυγές πνεύματα κακά και χάνονται στο λυκαυγές
Αποκωδικοποιώ το μήνυμα είναι το ξύπνημα
Σβήνονται στίγματα αίματος που χαράσαν την ψυχή μου ανεξήτιλα
Βλέπω ποια είν' τ' αληθινά και ποια τα κύβδιλα
Μετά από τόσους χρόνους περιπλανήσεων ασκόπων σε ανηλίους δαιδαλώδεις διαδρόμους του λαβυρίνθου
Βγαίνω έξω μέσω του μίτου και επιτέλους γλαυκόπις
Νόηση Θεού είμαι μαζί σου
Κι αφού κατάφερα και σε είδα, ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα
Ίσως τελικώς τα πάντα να μην έχουν χαθεί
Είναι στα βάθη της καρδιάς μου των ματιών σου η βολή

Εις στα βάθη της καρδιάς μου
Των ματιών σου η βολή
Έξαφνα και παρ' ελπίδα
Άναψε και πυρπολεί

Την είδα να σχίζει τα σύννεφα σα λεπίδα
Να δίνει φως σαν να 'ναι μες την καταιγίδα κεραυνός
Απ' το κεφάλι του μεγάλου πατέρα
Λάμψη ψηλά στον αέρα κάνει τη νύχτα μέρα
Και είδα στα πόδια μου να μπλέκονται φίδια
Να θέλουν να με θάψουν μεσ' τη γή μου την ίδια
Να με κρατάνε δεμένο κι αναγκασμένο να ζήσω
Φυλακισμένος για πάντα στων λωτοφάγων τη νήσο
Και είδα μια κόρη με δόρυ κι ασπίδα
Θεία πνοή ήρθε ν' αλλάξει στη ζωή μου σελίδα
Να με σηκώσει απ' το χώμα και να με πάρει ψηλά
Εκείνη που έμαθε το Δαίδαλο να φτιάχνει φτερά
Την είδα να σκίζει το σήμερα σαν ελπίδα να δίνει φως
Σαν να 'ναι μες το πουθενά προορισμός
Σαν οδηγός, σαν αδελφή, σα μητέρα
Γέννηση νέου αστέρα κάνει τη νύχτα μέρα

Rose:
Οι Ροδόσταυροι και οι Ναίτες είναι Ανθελληνικές Οργανώσεις, όπως επισημαίνει η χριστιανόπληκτη και αμόρφωτη Ομάς Ε...  :D

http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=75&Itemid=100

Μόνο που η τελευταία εικόνα τους, από την έρευνά τους, δείχνει την Ναιτική Μύηση που πατούσαν και έφτυναν τον εσταυρωμένο, ως ένδειξη πως ήταν εναντίον της απάτης, του σκοταδισμού και της εγκληματικότητας...

Η Αμορφωσιά είτε στον Ελληνοκεντρικό χώρο είτε στον χώρο του Εσωτερισμού, γίνεται εμπόδιο επίτευξης της Ελληνικής Αναγέννησης, και κατ' επέκταση της Αναγέννησης όλης της Ανθρωπότητας, διότι, είναι σημαντικό να κατανοηθεί πως...

ο Πυρήνας του Αυθεντικού Ελληνοκεντρικού κινήματος και ο Πυρήνας του Αυθεντικού Δυτικού Εσωτερισμού είναι ο ΙΔΙΟΣ

αν αφαιρεθούν ψυχώσεις και φασισμοί, που βρίσκονται και στους δύο χώρους εκφράζοντας ασθένειες και ανθρώπινες αδυναμίες...

Η Αλήθεια είθε να καθαρίσει την οδό προς μία Πνευματική 'Ανοιξη, στην χώρα του Φωτός και της Ελευθερίας, και να αποκαταστήσει την Αδελφοσύνη μεταξύ των Ελλήνων.

Rose:
Θύματα της Ελληνοχριστιανικής παιδείας, η παρακάτω Ομάς Ε, που προσπαθούν να ξαναβρούν την ταυτότητά τους, ξευτελίζοντας ασυνείδητα (λόγω αμορφωσιάς και απουσίας πνευματικής καλλιέργειας) κάθετι Ελληνικό... Είναι όντως κωμικοτραγικό,  :D :'( στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, να προωθούνται επικίνδυνοι φασισμοί, κάτω από τον τίτλο της Ελληνικής Ιδεολογίας...

http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=124&Itemid=146

"ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ
Ως πότε θα συμπεριφέρεστε σαν πρόβατα;

Όλοι σας βγαίνετε και φωνάζετε και ζητωκραυγάζετε τους Εβραιομογγόλους Κ.Κ.Ε, ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΝΔ., ΠΑ.ΣΟ.Κ, και καίτε Ελληνικές Σημαίες, καθήκια και κάνετε τους άντρες, προβατίνες. Τώρα που πρέπει να βγείτε και να μην αφήσετε ζωντανό Αλβανό και Σκοπιανό, να γκρεμίσετε την Εβραιογενή πολιτική, κάθεστε σαν προβατίνες. Για άλλη μια φορά επαληθευόμαστε. Έλλην μόνο 1% υπάρχει, ζούμε ανάμεσα σε Εβραιομογγόλους και Ανθέλληνες. Ξύπνα Έλλην Πελασγέ αφάνισε τις εβραϊκές πόρνες."

http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=138

"Ποτέ δεν πρόκειται να γνωρίσετε (πόσο μάλλον να μάθετε) τα ονόματα των Έλλην που ανήκουν στους Πελάσγιους Έψιλον ΕΥ, για τον απλό λόγο ότι οι Έλλην Πελασγοί είναι όπως λέτε μύθος, και ως μύθος για εσάς θα μείνουμε, έως ότου μας δείτε μπροστά σας να σας αφανίζουμε."

:'( :'( :'( :D :D :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση