'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Τάγμα της Χρυσής Αυγής

Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής

<< < (2/4) > >>

suida:

ΕΑΝ...,   ΜΟΥ   Ε Π Ι Τ Ρ Ε Π Ε Τ Ε .....να   Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Σ Ω .....

Γ Ν Ω Μ Η    ΜΟΥ.....ΖΗΤΩ.....κατανοηση....

ΣΕ    ΜΕΝΑ.....Ο Λ Ε Σ ....ΜΑ   Ο Λ Ε Σ ....ΟΙ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ     "Σ Τ Ο Ε Σ "....

Ε Ι Ν Α Ι ......ΣΤΟΝ     Α Ε Ρ Α ......

ΑΠΛΑ.....ΔΕΝ   Θ Ε Λ Ο Υ Ν ....ΝΑ   ΤΟ   ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.....   Ε Π Ι Μ Ε Ν Ο Υ Ν .....

Η     Λ Α Μ Π Ρ Ο Τ Η Τ Α .....ΤΗΣ   Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Τ Η  Τ Α Σ .....ΕΙΝΑΙ....ΣΤΟ    Π Ν Ε Υ Μ Α ....

ΑΥΤΟ......Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι .....Ο,ΤΙ    ΤΑ   Α Τ Ο Μ Α ....ΠΟΥ    Μ Ε Τ Ε Χ Ο Υ Ν .....Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Ο Ν Τ Α Ι .....

Δ Η Λ ....    Γ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι ......Σ Ο Φ Ο Ι .....Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι .....

ΑΥΤΟ    ΔΕΝ    Α Ν Α Φ Ε Ρ Ο Υ Ν .....Ο Λ Ε Σ ....     Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε .....Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι .....!!!!!

ΤΙ    Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι .....Φ Ω Τ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ ....!?!?

Σ Η Μ Α Ι Ν Ε Ι .....   Ο , Τ Ι .....Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι .....   Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Η Θ Η Σ ......

ΜΗΝ   ΤΟ   Π Α Ρ Ο Υ Μ Ε .....Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ....   ΛΕΕΙ.....ΤΗΝ   Α Π Ο Λ Υ Τ Η     Α Λ Η Θ Ε Ι Α ....

Η   .....777...R O Z E ....Ο Τ Α Ν .....ΤΟ    Α Ν Α Φ Ε Ρ Ε Ι .....ΑΥΤΟ....Ο Μ Ω Σ ....Θ Ε Λ Ε Ι ....

Σ Τ Α Θ Ε Ρ Η .....Π Ο Ρ Ε Ι Α ......

ΠΟΛΛΟΙ.....ΑΠΟ   Ε Μ Α Σ .....ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.....Ε Δ Ω .....ΜΕ   ΤΟ   ΤΥΦΛΟ    Ε Ν Σ Τ Ι Κ Τ Ο ....Ο Δ Η Γ Ο ...

.....Η".....   Δ Ι Α Ι Σ Θ Η Τ Ι Κ Α .....

Η    Μ Α Γ Ε Ι Α .....ΕΙΝΑΙ.....Ο   Κ Α Θ Ρ Ε Π Τ Η Σ .....Τ Υ Φ Λ Ω Ν Ε Ι ....ΠΟΛΛΕΣ   ΦΟΡΕΣ/////

ΣΤΟ    Α Ν Ο Ι Γ Μ Α .....ΤΗΣ   Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η Σ ..... Μ Π Α Ι Ν Ο Υ Ν .....Π Ο Λ Λ Α .....Μ Ε Σ Α ....

Η    Γ Υ Μ Ν Α Σ Τ Ι Κ Η .....Α Υ Τ Η Σ .....Σ Ω Ζ Ε Ι ....

Η     Η Θ Ι Κ Η .....Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η .......Σ Ω Ζ Ε Ι .....

ΟΙ    Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Σ Ε Ι Σ .....ΟΙ   Σ Π Ο Υ Δ Α Ι Ε Σ .....ΠΙΣΤΕΨΤΕ   ΜΕ.....ΔΕΝ    ΕΙΝΑΙ.....

Π Ο Ρ Φ Υ Ρ Ο Γ Ε Ν Ν Η Τ Ε Σ ......

ΟΛΑ.....Κ Α Τ Α Γ Ρ Α Φ Ο Ν Τ Α Ι ......Ο Λ Α .....ΜΑ    Ο Λ Α .....Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Ο Υ Ν Τ Α Ι .....

ΟΙ   Α Γ Ν Ε Σ .....Π Ρ Ο Θ Ε Σ Ε Ι Σ .....Π Ρ Ο Α Γ Ο Υ Ν ....ΤΙΣ    Α Ρ Ε Τ Ε Σ ....ΤΟΥ   Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ο Σ   ΜΑΣ..

ΤΟ   Γ Κ Ρ Ι Ζ Ο .....ΕΙΝΑΙ.....ΤΟ   Φ Α Ν Τ Α Σ Ι Ο Π Λ Η Κ Τ Ο .....  Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α Τ Ι Κ Ο ....

ΤΟ    Λ Ε Υ Κ Ο .....Ε Ι Ν Α Ι ......ΤΟ   Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α ....

ΤΗΣ    Φ Ι Λ Ι Α Σ .....ΤΗΣ    Γ Ε Ν Ν Α Ι Ο Δ Ω Ρ Ι Α Σ ......ΤΗΣ.....Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Σ Η Σ .....

ΤΗΣ     Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Σ Η Σ .....

Κ Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Ο .....Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ο .....ΕΙΜΑΣΤΕ      Χ Α Ρ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Ι .....ΜΕ Σ Α    ΜΑΣ....ΜΕ   ΑΥΤΟ...ΠΟΥ ....

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Μ Ε ......Κ Α Ν Α Μ Ε ....Π Ρ Α Ξ Α Μ Ε ....Γ Ρ Α Ψ Α Μ Ε ....

ΚΡΙΤΗΡΙΟ.....    ΤΑ    Ο Ν Ε Ι Ρ Α .....---Η   Δ Ι Α Ι Σ Θ Η Σ Η ....--Η   Λ Ο Γ Ι Κ Η ....

ΟΛΑ.....ΤΑ   Α Λ Λ Α .....Ο Δ Η Γ Ο Υ Ν ....ΣΤΟ    Σ Φ Α Λ Μ Α .....ΣΤΗΝ    Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Η ....

ΣΤΟ.....Π Λ Η Γ Ω Ν Ω .......

ΣΤΟΝ     Τ Υ Φ Λ Ο .....Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο ....

ΣΤ Η    Θ Α Λ Α Σ Σ Α .....ΤΟΥ    Α Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Ο Υ .....  Ο    Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Σ Τ Η Σ ....Ν Α Υ Τ Ι Κ Ο Σ ....

Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι ......ΚΑΛΟ    Σ Κ Α Ρ Ι .....   Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η ....

ΚΑΙ   ΤΗΝ    Ε Γ Κ Ρ Ι Σ Η ......ΤΟΥ    Π Ο Σ Ε Ι Δ Ω Ν Α ......

Rose:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Νοεμβρίου 30, 2008, 19:53:58 ---Νομίζω πως οι αρχικές ανάγκες που οδήγησαν στη δημιουργία εσωτερικών ταγμάτων με αντικείμενο όπως αυτό της Χρυσής Αυγής, ήταν και είναι καλοπροαίρετη και ακριβώς έρχεται να καλύψει μεταφυσικές ανησυχίες και οπτικές πέραν του συνηθισμένου και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "light περιεχομένου".
--- Τέλος παράθεσης ---

Από την ομάδα της Χρυσής Αυγής, το μόνο άτομο που ξεχώρισα προσωπικά, είναι η Ντιόν Φόρτσιουν.  Είναι αξιοσημείωτο όμως, πως παρόλη την καταπληκτική ανθρωπιστική της κατάθεση, πάνω στην οποία βασιστήκαμε οι επόμενοι εσωτεριστές στην έρευνα του μεταφυσικού, η Ντιον πέθανε δυστυχισμένη, θεωρώντας πως τελικά δεν είχε πετύχει τίποτα.  Αισθάνθηκε ότι δεν προήγαγε κάτι καινούργιο, απλά κατέθεσε με έναν κατανοητό τρόπο αυτές τις βαθιές αρχετυπικές αλήθειες και αξίες που της είχαν μεταφέρει άλλοι Διδάσκαλοι της, ως Εσωτερική Διδασκαλία, φέροντας όμως αρκετά λάθη. Δεν κατάφερε να καταθέσει μία μέθοδο που να πετυχαίνει την μεταστοιχείωση του ζωώδους ψυχισμού σε πνευματικό άνθρωπο.  Πολύ αργότερα το έργο της αναγνωρίστηκε ως πολύτιμο για την θεωρία του, και για την κατανόηση που κατέκτησε. 

Οι υπόλοιποι της Χρυσής Αυγής έχουν αρκετά λάθη στην διδασκαλία τους, με αποκορύφωμα τον Κρόουλι που πραγματικά παραποίησε τόσο πολύ τα σύμβολα, που ουσιαστικά έστρεψε τους ενασχολούμενους με τον εσωτερισμό, στην σκοτεινή πλευρά, μέσα από το κυνήγι της δύναμης.

Αυτό όμως που τους καταλογίζω σαν ομάδα Χρυσή Αυγή (πέραν της Ντιον), είναι πως δεν προήγαγαν τον ανθρωπισμό.  Κανένα από τα συστήματά τους ή διδασκαλία τους δεν βρήκε εφαρμογή στην καθημερινότητα του ανθρώπου, απλά παρείχαν μία δυσνόητη περιγραφή του υπερβατικού φέροντας τεράστια λάθη.

Είναι σημαντικό ο Εσωτεριστής να γνωρίζει ξεκάθαρα τον σκοπό του, αλλιώς μέσω του αστρικού μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. 

Γιατί λοιπόν κάποιος ασχολείται με τον Εσωτερισμό?  Όχι για την δύναμη φυσικά... αλλά για την ολοκλήρωση, μέσω της αυτοπραγμάτωσης και της αρμονίας την τεσσάρων επιπέδων του ψυχισμού του.

Η Ολοκλήρωση πετυχαίνεται μόνο δια της Υπηρεσίας προς το Κοινό 'Οφελος.  Η Ολοκλήρωση πετυχαίνεται όταν ταυτίσουμε την συνείδησή μας με την συλλογική συνείδηση.  'Οταν γίνουμε ΕΝΑ με τον Θεό.  Όταν το να σωθεί ο Κόσμος είναι η καθημερινότητά μας. 

Οι περισσότεροι έρχονται στους κόλπους του Εσωτερισμού, για να κερδίσουν... Ο Αυθεντικός Εσωτερισμός όμως είναι ΥΠΗΡΕΣΙΑ προς τον Ανθρωπο και την Κοινωνία.

Οι ενασχολούμενοι της Χρυσής Αυγής, μπορεί να είναι Ερευνητές του Μεταφυσικού αλλά δεν είναι Ανθρωπιστές.

Στην Σημερινή Εποχή όμως ο Εσωτερισμός καλείται να φέρει την Λύση στην καθημερινότητα του Ανθρώπου, αλλιώς είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ... Ο Εσωτερισμός είναι χρήσιμος μόνο όταν βρει εφαρμογή στην ζωή του κάθε ανθρώπου, και εκδηλώσει, αναπτύξει και πραγματώσει την Χρηστότητά του...

Ο Εσωτερισμός είναι τα ΚΛΕΙΔΙΑ... τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να λύσουμε τα αινίγματα της Καθημερινότητάς μας, για να προάγουμε καλύτερες συνθήκες Ζωής για όλη την Ανθρωπότητα.

Δυστυχώς τάγματα όπως η Χρυσή Αυγή, δεν περιέλαβαν αυτήν την οπτική στην διδασκαλία τους, και έτσι κατηγορήθηκαν ως ΚΥΝΗΓΟΙ της ΔΥΝΑΜΗΣ... και δεν αναγνωρίστηκαν ως ΕΝΣΑΡΚΩΤΕΣ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Trithemius:

--- Παράθεση από: Rose_777 στις Νοεμβρίου 30, 2008, 23:40:37 ---Οι ενασχολούμενοι της Χρυσής Αυγής, μπορεί να είναι Ερευνητές του Μεταφυσικού αλλά δεν είναι Ανθρωπιστές.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο καθένας μας, θέλει δεν θέλει, είτε ανήκει σε κάποιο εσωτερικό τάγμα είτε όχι, αναγκαστικά προσφέρει ανθρωπιστικά μέσα από τις πράξεις του, άλλοι κάνοντας τον ανθρωπισμό "σημαία" (αν και όχι πάντα με επιτυχία), άλλοι με ταπεινότητα και μυστικότητα και άλλοι χωρίς καν να το γνωρίζουν! Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και η σύγχρονη διάθεση-κοινοποίηση των τελετουργικών και των διδαχών της Χρυσής Αυγής αποτελεί σημαντικό έργο ανθρωπισμού, ίσως όχι ως επιδιωκούμενη ενέργεια από το μητρικό τάγμα αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος διάβασε τα κείμενά τους και κατανόησε το περιεχόμενό τους, θα τους έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους δρόμους που του ανοίχτηκαν.

Ο ανθρωπισμός όπως ακριβώς έχει πολλές οδούς εφαρμογής, έτσι έχει και πολλές μορφές εμφάνισης και εκπόρευσης. Δεν είναι ανάγκη να ενταχθεί στο modus operanti της Χρυσής Αυγής η φιλανθρωπία, η κοινωνική δράση ή κάτι άλλο ως παγιωμένες ενασχολήσεις για να οριστεί το τάγμα ως ανθρωπιστικό. Η ίδια η ενασχόληση που προτείνουν στο τάγμα, αν δοθεί σε άτομα που είναι ικανοί δέκτες, τότε αυτά τα άτομα είναι σίγουρο πως θα κατανοήσουν το δώρο που τους εδόθη μέσα από αυτές τις διδασκαλίες και πραγματικά ο ανθρωπισμός, έστω και με πλάγιες οδούς έχει ήδη βρει την εφαρμογή του.

Ας μην περιορίζουμε λοιπόν τη φύση και τις ιδιότητες του ανθρωπισμού στα γνωστά γιατί στον εσωτερισμό τέτοιες έννοιες ξαφνικά αποκτούν πρόσθετη αξία και σημασία, έννοιες που η απλή καθημερινότητα ουδέποτε θα συσχέτιζε με τον ανθρωπισμό. Τα εσωτερικά τάγματα κινούνται σε πεδία πολύ διαφορετικά από την απλή καθημερινότητα και είναι λογικό ακόμη και ο ανθρωπισμός τους να αποκτά μία εξίσου διαφορετική (πλην όμως αναγνωρίσιμη) εφαρμογή.

Εγώ ο ίδιος σε αυτό το φόρουμ ανέφερα μία πράξη ανθρωπισμού της φίλης μου που μου έκανε δώρο το βιβλίο "Το Μυστικό" και στο τέλος της ανάλυσής μου για το βιβλίο θα διαβάσετε το εξής:

--- Παράθεση ---Κλείνω με το συμπέρασμα που εξέφρασα στην αρχή κιόλας της παρουσίασής μου. Συμπέρανα λοιπόν πως αυτό το βιβλίο που μου χάρισε μια καλή μου φίλη, είναι όντως αναπάντεχα χρήσιμο για εμένα και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Την ευχαριστώ γιατί μέσω αυτού του βιβλίου, μου έδωσε την ευκαιρία να δώσω για άλλη μια φορά αξία στον εαυτό μου και τα πιστεύω μου, να ανακαλύψω μέσα μου νέα αποθέματα θέλησης, δημιουργικότητας και μεθόδων προς αυτοβελτίωση και όλα αυτά μέσα από την υπενθύμιση πως είναι άσκοπο αλλά και χάσιμο χρόνου να αναζητούμε εύκολες λύσεις στη μεταστοιχείωση των καταστάσεων μέσα μας και γύρω μας. Δίνω μεγάλη αξία στην προσπάθεια και τη θυσία προς την επίτευξη κάποιου στόχου, στην "τριβή" με την καθημερινότητα, στην αξία των επιλογών μας, στην αναγνώριση των παθών μας και στην ελαχιστοποίηση των λανθασμένων αποφάσεών μας μέσα από την εμπειρία. Αυτό το βιβλίο υπήρξε μία άριστη αιτία για να φέρω όλες αυτές τις αξίες και πάλι στην επιφάνεια.

Ένα πραγματικά υπέροχο δώρο! :)
--- Τέλος παράθεσης ---

Θεωρώ λοιπόν πως εδώ υπήρξε μία ακούσια, πλην όμως υπαρκτή πράξη ανθρωπισμού. Απλά η άποψή μου ::)

Rose:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Δεκεμβρίου 01, 2008, 00:57:21 ---Ο καθένας μας, θέλει δεν θέλει, είτε ανήκει σε κάποιο εσωτερικό τάγμα είτε όχι, αναγκαστικά προσφέρει ανθρωπιστικά μέσα από τις πράξεις του, άλλοι κάνοντας τον ανθρωπισμό "σημαία" (αν και όχι πάντα με επιτυχία), άλλοι με ταπεινότητα και μυστικότητα και άλλοι χωρίς καν να το γνωρίζουν!
[...]
Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και η σύγχρονη διάθεση-κοινοποίηση των τελετουργικών και των διδαχών της Χρυσής Αυγής αποτελεί σημαντικό έργο ανθρωπισμού, ίσως όχι ως επιδιωκούμενη ενέργεια από το μητρικό τάγμα αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος διάβασε τα κείμενά τους και κατανόησε το περιεχόμενό τους, θα τους έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους δρόμους που του ανοίχτηκαν.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Trithemius,

χρειάζεται να ορίσουμε τι σημαίνει Ανθρωπιστικό.  Σίγουρα ανθρωπιστής δεν είναι ο δολοφόνος, ο παιδεραστής, και γενικά οποιοσδήποτε που εγκληματεί απέναντι στον άνθρωπο, επειδή, το παράδειγμά τους έγινε αιτία να κατανοήσουμε τι πρέπει να αποφεύγουμε.  Με αυτή την έννοια δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε τον Κρόουλι και την παρέα του, ανθρωπιστές, μια και διέσυραν τον εσωτερισμό, σε βαθύ σκοτάδι, μολύνοντας τις ανυποψίαστες ψυχές των ανθρώπων. 

Δεν μπορούμε να παίζουμε με αρχετυπικές έννοιες, διότι προγραμματίζουμε το ατομικό και συλλογικό ασυνείδητο, και ασυνείδητα προωθούμε τραγικότητες...  Μέσω της έρευνας πάντα αποδεικνύεται η Αλήθεια.

Οι διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής, δεν ήταν απλή ακίνδυνη πληροφόρηση. Ο Κρόουλι εκδήλωσε το Θηρίο, με τέτοιο ελκυστικό τρόπο, με αποτέλεσμα πολλοί αφελείς να τον μιμηθούν, και να την πατήσουν επικίνδυνα, μεθυσμένοι από την Αδρεναλίνη της Δύναμης. Η Δύναμη αν και επιθυμητή, ως εργαλείο επίτευξης της Αποστολής, αν δεν αποκτήσουμε την Εγκράτεια και την Ηθική, και γενικά την Αρετή, γίνεται ένα επικίνδυνο εργαλείο, που σκοτώνει και τον θύτη και το θύμα.

Ακόμα και ο Χίτλερ, αν και διακατεχόταν από ενάρετες αρχικά τοποθετήσεις, δυστυχώς μετά που έμπλεξε με τέτοια σκοτεινά κυκλώματα κάλπικου και επικίνδυνου εσωτερισμού των κυνηγών της Δύναμης, λοξοδρόμησε και κατέληξε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, και σε μία μεγάλη ήτα του Γερμανικού λαού.

Ο Βυθός του Εσωτερισμού έχει τεράστια Δύναμη, αλλά προϋποθέτει κατανόηση και αυτοκυριαρχία.

suida:

AN....MOY    E Π Ι Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι .....Η    Ο Μ Η Γ Υ Ρ Η .....    ΘΑ    Ε Λ Ε Γ Α ....

ΕΙΝΑΙ....ΠΡΑΓΜΑΤΙ....ΠΟΛΥ   ΚΑΛΗ   Η   Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α ...ΠΟΥ   Ε Χ Ο Υ Ν    ΚΑΝΕΙ...   ΟΙ   'Μ Α Υ Ρ Ο Ι "    ΑΔΕΛΦΟΙ.....

Τ Ο Υ Σ ....   Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω ....Ε Υ Θ Ε Ω Σ ....Μ Π Ρ Ο Σ Τ Α     ΣΑΣ....

Δ Ι Ο Τ Ι .....ΔΕΝ   Ε Χ Ο Υ Ν ......Α Ν Τ Ι Σ Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι ....ΜΟΝΟ....ΤΟ    Α Ρ Χ Ε Τ Υ Π Ο ....  (ΕΝΩ....ΔΕΝ   ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ...)

Α Λ Λ Α .....ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ......ΤΗΝ    Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η     ΣΑΣ.....ΜΕ     Μ Α Γ Ι Κ Ε Σ .....Ψ Ε Υ Τ Ι Ε Σ ....

ΑΔΕΛΦΙΑ   ΜΟΥ....  ΟΤΑΝ...  ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ    ΕΝΑ   ΑΠΛΟ   Σ Τ Υ Λ Ο .....ΟΤΑΝ    ΧΑΡΙΖΩΜΑΙ....ΕΝΑ   ΒΙΒΛΙΟ...  -ΕΝΑ   Κ Ε Ρ Μ Α ....ΛΕΜΕ   ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

-ΜΕΡΙΑΖΩΜΑΙ     Λ Ι Γ Ο ....ΣΤΟ   Δ Ρ Ο Μ Ο ....ΓΙΑ   ΤΟΝ   ΑΛΛΟΝ...   Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α Μ Ε .....ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ....ΧΟΡΕΥΟΥΜΑΙ....

Κ  Α  Ν  Ο Υ  Μ  Α  Ι  .......Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο .....Ε Ρ Γ Ο .....

Α Ρ Α ......Ο Τ Ι Δ Η Π Ο Τ Ε .....ΠΟΥ    Ε Ξ Υ Π Η Ρ Ε Τ Ι Σ Η ......ΤΟΥ    Σ Υ Ν Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ ....=    Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο    Ε Ρ Γ Ο ....

ΓΙΑΤΙ....Ο   Π Α Τ Ε Ρ Α Σ     ΜΑΣ.....ΜΑΣ   Ε Δ Ω Σ Ε ....ΑΥΤΗ    ΤΗΝ   Δ  Υ  Ν  Α  Μ  Η  ....!!!!

ΜΑΣ   ΕΔΩΣΕ....ΤΟ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ......ΝΑ   Σ Τ Ρ Ε Ψ Ο Υ Μ Α Ι ....ΤΗ   Δ Υ Ν Α Μ Η    ΑΥΤΗ....ΠΡΟΣ   ΟΛΕΣ   ΤΙΣ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ....

Σ Κ Ε Φ Θ Η Τ Ε ......Τ Ω Ρ Α ....   ΤΗΝ    Ε  Ν  Ν  Ο  Ι Α ....   Ε  Γ  Ω  Ι  Σ  Μ  Ο  Σ  ......

Η   Δ Υ Ν  Α Μ Η .....ΓΙΑ   Ι Δ Ι Ο Ν .....Ο Φ Ε Λ Ο Σ .......ΛΕΩ    Ψ Ε Μ Α Τ Α   ?????????????

Π Ρ Ο Σ Θ Ε Σ Τ Ε .......ΣΕ   ΑΥΤΗΝ..!!! --...ΤΗΝ   Δ Υ Ν Α Μ Η ....ΤΟΥ   ΔΙΠΛΑΝΟΥ    ΣΑΣ....   ΤΗΣ   Φ Ι Λ Η Σ   ΣΑΣ.....ΤΟΥ   ΠΑΙΔΙΟΥ   ΣΑΣ....

Β Γ Α Λ Τ Ε ......Μ Ο Ν Ο Ι    ΣΑΣ.....ΤΟ    Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α .....

ΣΚΕΦΘΗΤΕ.......ΣΕ    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ     ΕΠΙΠΕΔΟ......    

ΤΟ    ΧΑΜΟΓΕΛΟ.......ΕΧΕΙ    ΔΥΟ    Ο Ψ Ε Ι Σ .......                  T R I T H E M I U S......Α Δ Ε Λ Φ Ε     ΜΟΥ....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση