'Αρθρα και συζητήσεις: 'Εσωτερικές Σχολές και Μυητικά Συστήματα > Ελευθεροτεκτονισμός

ΜΑΤΣ

<< < (5/6) > >>

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Αγαπητέ Suida, ο λόγος σου πηγάζει από την καρδιά, βαθιές Αλήθειες.

suida:
  Ο Ρ Φ Ε Α .....
               SERAPIS ..... Ε Ν Σ Α Ρ Κ Ω Μ Ε Ν Ο Ι       ΜΑΘΗΤΑΙ    ΤΗΣ    Θ Ε Ι Α Σ      ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

"ΤΙ    ΕΧΕΙ .....   ΝΑ    Φ Ο Β Η Θ Ε Ι ....    ΑΥΤΟΣ/ΤΗ.....    ΠΟΥ    ΤΗ    Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η ....

ΤΗΣ      Ψ Υ Χ Η Σ     ΤΟΥ.....

ΣΤΟΝ          Α Ν Ε Μ Ο .....    Χ Α Ρ Ι Ζ Ε Ι ......!!?!?""

" Ν Ε Ρ Ο .....  ΑΠΟ   ΤΗΝ    Κ Α Ρ Δ Ι Α     ΣΑΣ....   ΣΤΟΥΣ .....   Δ Ι Ψ Ω Ν Τ Ε Σ ...

Τ Ρ Ο Φ Η .....   ΑΠΟ    ΤΟ    Λ Ο Γ Ο    ΣΑΣ....     ΣΤΟΥΣ ....  Π Ε Ι Ν Ω Ν Τ Ε Σ ..."  η   Ψ Υ Χ Η   προσταζει......

" Ξ Ε Θ Ω Ρ Ι Α Ζ Ο Υ Ν .....ΟΙ    Δ Ι Α Φ Α Ν Ε Σ      Σ Κ Ι Ε Σ ....    ΣΤΟ    ΛΙΓΟ    ΦΩΣ    ΤΗΣ    Χ Α Ρ Α Υ Γ Η Σ ......"

"ΜΟΣΧΟΒΟΛΕΙ ..... Ο     ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ     ΜΟΥ....      Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η     Ψ Υ Χ Η ....""     αδελφια   μου....

etidorhpa:

--- Παράθεση από: Ορφέας στις Οκτωβρίου 28, 2008, 14:15:16 ---
--- Παράθεση από: truth στις Οκτωβρίου 28, 2008, 10:51:21 ---Ολα τα ταγματα πιστευουν στον ΜΑΤΣ η κανω λαθος?Αυτο δεν πρεσβευει ο ελευθεροτεκτονισμος?

--- Τέλος παράθεσης ---

Μεγάλο ποσοστό τεκτονικών ταγμάτων, θέτει ως προϋπόθεση από τον/την αιτούμενο/η εισδοχή, την παραδοχή της ύπαρξης του θεού και της αθανασίας της ψυχής. Απαίτηση για τέτοια παραδοχή ΔΕΝ έχουν μερικά τεκτονικά τάγματα του Γαλλικού σκωτικού τύπου, τα οποία για αυτό το λόγο μάλλιστα στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί από άλλους τέκτονες ως αθεϊστικά! Είναι πάντως απαράδεκτο να τίθενται τέτοιου είδους απαιτήσεις για παραδοχές που άπτονται της προσωπικής μεταφυσικής άποψης η οποία δεν αφορά κανέναν άλλον.

--- Τέλος παράθεσης ---

Γνωριζει κανεις ποτε οι 2 αυτες ερωτησεις-προυποθεσεις,εισηχθησαν ιστορικα στο Ταγμα και απο ποιους?

+n-

Trithemius:
Περί ΜΑΤΣ νομίζω πως ως ερώτηση ετέθη στους κανονισμούς του Άντερσον, περί το 1723.

Lusifer-Phosphorus:

--- Παράθεση από: Trithemius στις Μαρτίου 05, 2009, 16:46:40 ---Περί ΜΑΤΣ νομίζω πως ως ερώτηση ετέθη στους κανονισμούς του Άντερσον, περί το 1723.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εμείς οι υπόλοιποι, ψάχνουμε να αποσυμβολίσουμε τις φαντασιώσεις του κάθε ενός?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση