Σχόλια > Εγκλημα στο χώρο της Υγείας

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤHΣ ΨΥΧΙΑΤΡIKHΣ

<< < (12/18) > >>

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Χωρίς να θέλω να διακόψω κάτι, από τα τόσα πολύτιμα που καταθέτεις, ούτε να σου μεταφέρω κάτι, απλά Suida παρατηρώ, ότι η συνεχής συγχώρεση σου προς τους άλλους, και τα εξωτερικά γεγονότα, μήπως αυξάνει την εσωτερική σου θλίψη?. Equilibrium.
Και θα ήθελα να ρωτήσω εάν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Ιχθύος?

Πάντα με καλή πρόθεση.

suida:
ΜΟΝΑΚΡΙΒΕ   ΜΟΥ....SERARIS....
                                                O,TI   KAI   NA   MOY   ΠΕΙΣ.....ΠΟΤΕ   ΜΑ   ΠΟΤΕ   ΔΕΝ   ΘΑ   ΠΩ  ....Ο Χ Ι ....

ΚΡΥΒΕΙΣ....ΜΕΓΑΛΗ    ΠΟΙΟΤΗΤΑ.....ΜΕΣΑ   ΣΟΥ.....

ΝΑΙ....ΑΝ ,  ΔΕΧΘΩ....ΤΗΝ   ΜΑΡΤΗΡΙΑ   ΤΗΣ   ΜΗΤΕΡΑΣ   ΜΟΥ....ΠΟΥ   ΤΑ  ΕΧΕΙ    ΕΤΣΙ   ΚΑΙ   ΕΤΣΙ...  ΑΝΗΚΩ   ΣΤΟ   ΖΩΔΙΟ  ΤΟΥ  ...

ΨΑΡΙΟΥ.....ΑΛΛΑ ....ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ   ΣΙΓΟΥΡΟ...  ΑΠΛΑ   ΘΥΜΑΤΑΙ ....ΤΑ   ΚΟΥΛΟΥΜΑ,,,,ΗΤΑΝ  ΛΕΕΙ   ΤΟΤΕ   ....47  ΧΡΟΝΩΝ...

ΜΕ   ΚΡΑΤΗΣΕ....ΓΙΑΤΙ...ΕΙΔΕ   ΣΤΟ   ΟΝΕΙΡΟ   ΤΗΣ....ΚΑΤΙ...ΜΑΛΛΟΝ   ΑΚΟΥΣΕ...

ΕΤΣΙ....ΕΝΩ   Ο   ΤΣΙΦΤΗΣ   ΓΙΑΤΡΟΣ....ΤΗΣ   ΕΙΠΕ   ...Ο Χ Ι ....ΑΥΤΗ   ΕΙΠΕ   ΝΑΙ....

ΣΤΗ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ....  ΚΑΙ   ΜΕ   ΠΑΖΑΡΕΥΕ...   ΜΕ   ΚΑΤΙ   ΑΤΕΚΝΟΥΣ   ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,,,,

Χ Α Ο Σ .....  ΑΣ   ΕΙΝΑΙ   ΚΑΛΑ   ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ.....

ΥΠ'   ΟΨΙΝ.....Ο,ΤΙ   ΚΑΤΑΘΕΤΩ,,,,ΕΙΝΑΙ    ΑΛΗΘΕΙΑ.....

Ο   ΘΕΟΣ....ΜΑΖΙ   ΣΟΥ,,,,φιλε  μου....

ΣΕΡΑΠΙΣ:
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

suida:
ΑΓΑΠΗΤΕ.......SERAPIS....
                                      Η   ΖΩΗ....ΠΙΣΤΕΥΩ...Ο,ΤΙ   ΕΙΝΑΙ   ΜΕΓΑΛΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ....ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΨΥΧΗ.....

ΤΟ   ΣΩΣΤΟ,,,,ΩΣ   ΩΡΑΙΟ....ΚΑΜΙΑ   ΦΟΡΑ ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΕΚΕΙ...

ΠΟΥ    ΔΕΝ....ΤΟ   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ.....

ΠΑΝΤΩΣ....ΔΕΝ   ΕΧΩ....ΚΑΜΙΑ...ΣΧΕΣΗ....ΜΕ  ΤΗΝ    ΤΩΝ.....ΨΥΧΙΚΩΝ....ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ....ΘΕΣΗ....

Η"    ΤΩΝ   ΠΑΙΔΙΚΩΝ...ΑΠΩΘΗΜΕΝΩΝ.....

ΑΥΤΟ.....ΓΙΑΤΙ....ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΠΟΥ   ΘΥΜΑΜΑΙ...ΤΟΝ   ΕΑΥΤΟ  ΜΟΥ....ΕΧΩ,,,ΔΙΑΡΚΩΣ    ΔΙΠΛΑ   ΜΟΥ,,,,ΜΙΑ   ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΙΣΩΣ....ΝΑΝΑΙ   Ο   Ι Σ Κ Ι Ο Σ    ΜΟΥ....ΙΣΩΣ...

επρεπε....να   πω   την   ΑΛΗΘΕΙΑ....φιλε   μου....

Rose:

--- Παράθεση από: suida στις Δεκεμβρίου 07, 2008, 21:13:18 ---ΑΠΟ   ΤΟΤΕ  ΠΟΥ   ΘΥΜΑΜΑΙ...ΤΟΝ   ΕΑΥΤΟ  ΜΟΥ....ΕΧΩ,,,ΔΙΑΡΚΩΣ    ΔΙΠΛΑ   ΜΟΥ,,,,ΜΙΑ   ΠΑΡΟΥΣΙΑ...

ΙΣΩΣ....ΝΑΝΑΙ   Ο   Ι Σ Κ Ι Ο Σ    ΜΟΥ....ΙΣΩΣ...
--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Suida,

όλες οι ορφανές ψυχές, που προχωράνε μόνες, έχουμε φύλακα άγγελο... και όντως είναι η Σκιά μας (το ασυνείδητο που παίρνει μορφή). Ακόμα και στην μοναξιά υπάρχει παρέα. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση