Σχόλια > Εγκλημα στο χώρο της Υγείας
Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤHΣ ΨΥΧΙΑΤΡIKHΣ
Κανένας:
Αγαπητέ suida
Πόσο σε νιώθω.
Γνωστή μου ήταν απελπισμένη. Επί μήνες προσπαθούσε και μείωσε στο ελάχιστο από μόνη της τα ψυχοφάρμακα που της έδιναν. Ήταν σε κρίση όταν πήγε ξανά να επισκεφτεί τον ψυχίατρό της, αυτόν που την παρακολουθεί τα τελευταία 5 χρόνια. Ήταν ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη από τη χρόνια αϋπνία.
Αυτός μη μπορώντας να τη βοηθήσει, της είπε ότι οι μόνες επιλογές της ήταν να την κλείσει σε ψυχιατρική κλινική ή να της αλλάξει τα ψυχοφάρμακα. Να πάρει άλλα, πιο ισχυρά από τα προηγούμενα. Απείλησε ότι αν δεν ακολουθήσει τις οδηγίες του, θα πάψει να ασχολείται μαζί της, θα πάψει να υπογράφει τη γραφειοκρατία που είναι απαραίτητη για την ιατρική της ασφάλεια.
Επειδή ξέρει ότι η κοπέλα προσπαθεί να μην παίρνει τα ψυχοφάρμακα και παλεύει το πρόβλημα από μόνη της, της επέβαλε μία εβδομάδα αργότερα να πάει να κάνει εξέταση αίματος, για να μπορέσει να ελέγξει αν πράγματι πήρε τα φάρμακα που της επέβαλε.
Η κοπέλα χρειάζεται τις υπογραφές του γιατρού. Τα χρήματα.............
Φοβάται ότι με τα ψυχοφάρμακα θα καταντήσει απαθής. Ένα από τα φάρμακα μειώνουνε τη λίμπιντο, τη δίψα για ζωή....... Σκέφτεται να τα πάρει για 1-2 εβδομάδες, μέχρι να ξεγελάσει το γιατρό, και μετά να προσπαθήσει να τα κόψει.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας, που κράτησε πάνω από 5 ώρες, μου ζήτησε να εξερευνήσουμε το πρόβλημα της βασανιστικής αϋπνίας της. Τη βάζω σε διαλογισμό. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά πήγε στη βρεφική της ηλικία. Όταν ακόμα και μωρό δυσκολευότανε να κοιμηθεί. Είδε μία σκιά δίπλα στο βρεφικό κρεβατάκι. Η κοπέλα φοβότανε, έκλαιγε, ήθελε να βγει από το διαλογισμό. Την πίεσα να παραμείνει και να το αντιμετωπίσει. Έκλαιγε και χτυπιότανε μπροστά μου επί 10 λεπτά. Τότε της φανερώθηκε ο ανώμαλος δαίμονας, που αντί για προστάτης έγινε ο τύραννος της βρεφικής ψυχής. Στο τέλος η κοπέλα έκανε εμετό.
Μόλις ηρέμησε, ένιωθε μια τεράστια ενεργητικότητα, μία ευεξία, μία καινούρια ελπίδα για ζωή.....
Όλα τώρα άρχισαν να εκλογικεύονται. Περιστατικά από το παρελθόν, οι φόβοι, το άγχος, η συμπεριφορά των γονέων, η αντιμετώπιση που έχει προς τους άντρες.....
Κι ο ψυχίατρος..... απλά δεν πιστεύει σε τέτοιες «τεχνικές».....
suida:
αγαπητε κανενα.....
τα λιγα ψ ι χ ο υ λ α.....Α Γ Α Π Η Σ .....που εχουν περισσεψει....
απο την ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.....
ΣΕ Π Α ΡΑ Κ Α Λ Ω ......δωσε....σε ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....
Rose:
--- Παράθεση από: suida στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 08:03:50 --- ...οχι.....
ο π ο ν ο ς......ειναι α β α σ τ α χ τ ο ς .....τι να τα κανεις ...ο λ α ....μα ο λ α....
ο,τα ν ....δεν μπορεις να β ο η θ η σ ε ι ς εναν δικο σου ανθρωπο....!?!
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Suida,
είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις όπου η Ψυχιατρική έχει ταλαιπωρήσει ή ακόμα έχει σκοτώσει... κάποιον δικό μας άνθρωπο. Εμένα μου πήρε την Μητέρα μου...
Η Μητέρα μου, όπως πολλοί άνθρωποι που πέρασαν άσχημα χρόνια, χρόνια κακουχίας και πείνας, ορφανή, έγινε μητέρα στα δέκα της τα χρόνια για τα υπόλοιπα τρία αδέλφια της. Η ταλαιπωρία της ζωής και τα συνεχόμενα εμπόδια προς τα τελευταία χρόνια της ζωής της, την είχαν ρίξει σε χρόνια κατάθλιψη. 'Αρχισε με απλά υποτίθεται αθώα ψυχοφάρμακα για την κατάθλιψη και τα νεύρα όπως της έλεγε ο νευρολόγος και κατέληξε πριν 8 χρόνια να πάθει μανιακό επεισόδιο, το οποίο δεν ήξερα πως να διαχειριστώ. Ανήμπορη να βρω λύση, έτρεξα σε ψυχίατρο, ο οποίος της έδινε διάφορα ψυχοφάρμακα. Μια μέρα δοκίμασα να δω τι παίρνει "για να ηρεμήσει" και δεν μπορούσα να συνέλθω ολόκληρη μέρα. 'Οταν εξήγησα τον ψυχίατρο, ότι δοκίμασα και ότι ήταν πολύ βαριά φάρμακα, και φοβήθηκα μην τελικά της κάνω κακό, αυτός με επίπληξε ότι κακώς τα δοκίμασα, και πως έχουν άλλη ενέργεια πάνω στην μητέρα μου. Σήμερα κατανοώ πως ψευδόταν, και πως όλοι οι άνθρωποι νιώθουν το ίδιο ανήμποροι καταναλώνοντας αυτά τα ναρκωτικά.
Πριν 2 χρόνια πέθανε, με παραλυσία σε όλο το νευρικό της σύστημα, με ανοιχτές πληγές σε όλο της το σώμα... Μας είπαν πως είχε πάθει αλσχάϊμερ. Ύστερα μας είπαν πως τα ψυχοφάρμακα επιταχύνουν το αλσχάιμερ. Όταν της τα είχα σταματήσει για λίγες μέρες κατά το τέλος της ζωής της με θυμόταν. Είχε απλά εγκαταλείψει από την ζωή... Παραιτήθηκε... λόγω των ψυχοφαρμάκων...
Δυστυχώς τώρα κατανοώ... πως προσπαθώντας να την βοηθήσω, συμβουλευόμενη κάποιον ψυχίατρο... συντέλεσα στην καταστροφή της...
Και μένα αγαπητέ Suida, ο πόνος είναι αβάσταχτος...
Rose:
--- Παράθεση από: Κανένας στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 13:39:02 ---Αυτός μη μπορώντας να τη βοηθήσει, της είπε ότι οι μόνες επιλογές της ήταν να την κλείσει σε ψυχιατρική κλινική ή να της αλλάξει τα ψυχοφάρμακα. Να πάρει άλλα, πιο ισχυρά από τα προηγούμενα. Απείλησε ότι αν δεν ακολουθήσει τις οδηγίες του, θα πάψει να ασχολείται μαζί της, θα πάψει να υπογράφει τη γραφειοκρατία που είναι απαραίτητη για την ιατρική της ασφάλεια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μόλις ανακαλύψαμε ακόμα μία μορφή ΣΕΚΤΑΣ... αυτήν την φορά επιστημονική...
Οι ΓΚΟΥΡΟΥ της Ψυχιατρικής παθιάζονται επικίνδυνα μέσα από την εξουσία που τους δίνει ο κάθε ευάλωτος ΑΣΘΕΝΗΣ... πάνω στην ζωή του...
--- Παράθεση από: Κανένας στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 13:39:02 ---Κι ο ψυχίατρος..... απλά δεν πιστεύει σε τέτοιες «τεχνικές».....
--- Τέλος παράθεσης ---
'Ετσι ακριβώς... οι αμόρφωτοι εσωτερικά "επιστήμονες" της Ψυχιατρικής, δογματίζοντας πάνω στην Τεχνική τους, και φυσικά δεν είναι ανοιχτών αντιλήψεων Επιστήμονες, αλλά ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ δογματικά, στην διακίνηση των "ναρκωτικών" πουλημένοι από τα "δωράκια" των βιομηχανιών ψυχοφαρμάκων...
suida:
ΧΩΡΙΣ.....ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ Σ Ο Β Α Ρ Α ....ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ...ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ απλα....β α δ ι ζ ο ν τ α ς .....σε κοντινη αποσταση απο τον π ο ν ο σου ...ROZE..
" Σ" ΕΜΑΣ.... φ α ι ν ο μ ε ν α ....οπως ....Κ Α Τ Α Θ Λ Ι Ψ Η.... και διαφορες Ψ Υ Χ Ω Τ Ι Κ Ε Σ ...καταστασεις...α λ λ ε ς ..
ειναι....στην ημερισια δ ι α τ α ξ η ....
μεσα....απο αυτα....τα β ι ω μ α τ α ....β λ ε π ο υ μ ε ....το ε π ι π ε δ ο ....δ υ σ κ ο λ ι α ς ....που αναδεικνυεται...
β λ ε π ο υ μ ε .....ποσος κ ο π ο ς ....και χ ρ ο ν ο ς ...χ ρ ε ι α ζ ο ν τ α ι ...ολα αυτα τα φ α ι ν ο μ ε ν α .....
Συνειδητοποιουμαι.....το κ ο σ τ ο ς .....και το δ υ ν α μ ι κ ο ....που πρεπει ο καθενας....να δ ι α χ ε ι ρ ι σ τ ε ι ...
Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Α Ι .....οτι η .....φ ι λ ι κ η ο μ η γ υ ρ η .....πολλες φορες....ειναι σωτηρια....
το να ε μ π ι σ τ ε υ θ ε ι ς και το να ....αρχισεις να περιγραφεις το σ υ μ β α ν ....
το να σε ρ ω τ α ....το ιδιο το περιβαλλον....τι ε χ ε ι ς ....τι σου συμβαινει....γινεται τις στιγμες....
αυτες.....π ο λ υ τ ι μ α θετικο.....
γ ν ω ρ ι ζ ο υ μ α ι ......δυστυχως....την Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ι Α ....που εχει Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Η Σ Ε Ι ....
ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ .....Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Σ ......
ΚΑΙ ας την ε χ ο υ ν ....στα Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Α ΤΟΥΣ....ολες οι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Ε Σ ....
γ ν ω ρ ι ζ ο υ μ α ι .....Ο,ΤΙ ολες οι π ρ ο σ π α θ ε ι ε ς ....που κανουν... στα ε ρ γ α σ τ η ρ ι α....
για την Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ...
ΤΗΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η Σ Σ Υ Μ Π Ε Ρ Ι Φ Ο Ρ Α Σ ....εχει α ρ χ η και τ ε λ ο ς το χρημα....
ΜΑς εχουν .....Ε Ν Τ Ε Χ Ν Α .....τοποθετησει.....στο Σ Κ Ο Τ Α Δ Ι ....ΤΗΣ Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Η Σ .....ΚΑΙ ΤΟΥ...
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ.....Ε Ξ Ω Σ Τ Ρ Α Κ Ι Σ Μ Ο Υ ....ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ Ο Μ Α Λ Ο Τ Η Τ Α Σ ....
ΑΣ ΕΙΝΑΙ......ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ Σ Υ Γ Χ Ω Ρ Ο Υ Μ Α Ι ....
ΣΚΥΒΩ το κεφαλι ....μπροστα στον π ο ν ο σου....
επετρεψε μου να π ω .... Ν Α Ν Α Ι ΚΑΛΑ .... Ε Κ Ε Ι ΠΟΥ Ε Ι Ν Α Ι ....ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ.... /b]
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση