Σχόλια > Εγκλημα στο χώρο της Υγείας
Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤHΣ ΨΥΧΙΑΤΡIKHΣ
Rose:
--- Παράθεση από: Ορφέας στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 13:18:21 ---είναι πράξη σωφροσύνης η μη κοινοποίηση εσωτερικών εμπειριών, γιατί, όπως σε περιόδους τυρρανίας η αποκάλυψη κάποιων απόψεων και εμπειριών οδηγούσε σε εκλεισμό και εξορίες, το αυτό συμβαίνει και σήμερα, αφού η αποκάλυψη κάποιων εσωτερικών εμπειριών οδηγεί σε εξαναγκαστικό εγκλεισμό ψυχιατρικό. Η μόνη διαφορά έγκειται στο ότι παλαιότερα οι δράστες της τυρρανίας και του καταναγκασμού ήταν τα ενδεδυμένοι ράσα και στολές στρατοκρατικές ιερατεία, θρησκευτικά και/ή στρατοκρατικά, ενώ σήμερα είναι τα ενδεδυμένα με την ψυχιατρική στολή νέα ιερατεία του επιστημονικού δογματισμού. Πολύ χειρότερα από όλα τα προηγούμενα καταδυναστευτικά ιερατεία της εκμετάλλευσης, με το πρόσχημα πάντα να σώσουν την ψυχή μας....
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι όντως εγκληματικά τραγικά τα πράγματα στον κλάδο της σύγχρονης Ψυχιατρικής και Ψυχοπαθολογίας. Δυστυχώς οι περισσότεροι από δαύτους, ψάχνουν σαν τα όρνια για θύματα. Με πρόσχημα ότι είναι οι ΕΙΔΙΚΟΙ, να βοηθήσουν, εκμεταλλεύονται και καταστρέφουν ανθρώπινες ψυχές... ρημάζοντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους οικονομικά... και ασθενώντας την Συνείδησή τους.
Ο σημερινός άνθρωπος βρίσκεται σε κρίση, λόγω σύγχρονων κοινωνικών και οικονομικών πιέσεων, ή ακόμα προσωπικών προβλημάτων... Ο ασθενής... ανήδεος και αφελής, στρέφεται στον κλάδο της ψυχικής υγείας να τον βοηθήσουν...
Στην καλύτερη περίπτωση του παρέχουν ένα πανάκριβο "κονσομασιόν" και στην χειρότερη περίπτωση τον εξοντώνουν, πλασάροντάς του στην αρχή "αθώα υποτίθεται" ναρκωτικά με πρόσχημα την κατάθλιψη, και σιγά-σιγά ψυχοτρόπα βαριά ναρκωτικά για ψυχώσεις και σχιζοφρένειες.
Φυσικά αν τους ζητήσεις τον λόγο, γιατί σου έδωσαν φάρμακα για Σχιζοφρένεια, αφού σας είπαν πως έχετε απλά μανιοκατάθλιψη, η απάντήση του κάθε Ψυχίατρου θα είναι πως "τα ίδια δίνουμε για όλες αυτές τις περιπτώσεις"...
Μα του λες, "έχω προβλήματα... παρενέργειες, γυρίζει το κεφάλι μου, έχω τρέμουλα, ίλιγγους, πανικούς, χειρότερη κατάθλιψη, ανησυχία, αδυναμία... δεν μπορώ να διαχειριστώ την ζωή μου, αισθάνομαι πως καταστρέφομαι"...
..."δεν πειράζει" σου λέει "είναι από την ασθένειά σου"... "Ρε γιατρέ, μήπως είναι από τα φάρμακα? Μήπως πρέπει να τα σταματήσω..."
..."Οχι σου λέει. Με τίποτα δεν πρέπει να τα σταματήσεις... Απλά είναι αντιδράσεις στα φάρμακα, θα τα συνηθίσεις σιγά σιγά..." έτσι κρατάει για πάντα τον πελάτη του δεμένο... παντελώς ανύμπορο... μια και έχει αφαιρέσει ύπουλα το δικαίωμα στην Αυτοβούλησή του...
Ουσιαστικά ο μοναδικός τρελός παλιάνθρωπος απατεώνας, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο κάθε συγκεκριμένος Ψυχίατρος, και το παραπάνω είναι πραγματικό γεγονός που συνέβη σε γνωστό μας. Ενώ του έκανε διάγνωση για μανιοκατάθλιψη του έδωσε σκληρά ναρκωτικά για Σχιζοφρένεια, και τον ταλαιπώρησε σε 2,5 χρόνια μέχρι στιγμής ψυχοθεραπείας υπεξαιρώντας του ήδη πάνω από 5000 ευρώ.
Η Ψύχωση και η Σχιζοφρένεια μπορεί να είναι μια διαταραχή του ψυχισμού λόγω προσωπικής κρίσης, μία απλή ανησυχία δηλαδή, που καταλήγει σε μία ΣΦΟΔΡΗ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ, ή μπορεί να είναι αποτέλεσμα της Αφύπνισης των Ψυχικών αισθήσεων του ατόμου και της εμπειρίωσης Πνευματικών φαινομένων.
Δηλαδή αν κάποιος θεωρεί πως υπάρχουν εσωγήινοι, εξωγήινοι, άγγελοι, κοσμικοί διδάσκαλοι, ο χριστός, η παναγιά, ο Θεός που επικοινωνεί μαζί του, ή αισθάνεται διάφορα ψυχικά φαινόμενα που υλιστικοί μηχανιστικοί νόες δεν αντιλαμβάνονται, τότε οι "καλοί" μας ψυχίατροι, τον θεωρούν ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ, και τον χαπακώνουν μέχρι θανάτου...
Εξαναγκάζουν τον κόσμο, να φοβούνται να μιλήσουν για τις ψυχολογικές τους εμπειρίες και για τα ψυχικά τους φαινόμενα, γιατί πραγματικά κινδυνεύουν, να τους ξεγελάσουν ή ακόμα με δικαστική εντολή να τους ρίξουν σε ίδρυμα... Και πολλές από αυτές τις περιπτώσεις έχουν συμβεί προς οικονομική εκμετάλευση των αθώων ασθενών...
Ειλικρινά χρειάζεται να ερευνηθεί το νομικό πλαίσιο γύρω από την Ψυχιατρική, και η σημερινή της έκδοση να ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, διότι στην σημερινή της μορφή, είναι ένας ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ...
Στερεί ανθρώπινα δικαιώματα, ξευτελίζει προσωπικότητες λόγω διαφορετικότητας, και φυλακίζει την Ψυχή και την Συνείδηση του κάθε Ανθρώπου, που ανύμπορος πλησιάζει για λίγη βοήθεια...
suida:
Απογευμα.....Φθινοπωρο.... Οκτωμβρης... Σαββατο.... ωρα εξη (6)....Περιπου....
Εξαρχεια.... καρεκλα....Πλατεια....Φραπογαλο....κιγκλιδωμα...διακοσμητικο....Γκαζον.... Α ν ε σ η ....
Κατι.....Ρεμπελοι....δεξια-αριστερα....Επετεια.... φραγκο-διφραγκο....αναζητειται....
Θ Υ Μ Α Σ Α Ι ...!?!? ΕΙΜΑΣΤΑΝ....Μ Ο Ν Ο Ι ....ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΣΥ... ΜΟΝΑΧΟΙ....
Τσιγαρο.....ρουφιξια μεχρι τη Γοπα... Απλησια....Αντικοινωνικοτητα....Αλλα....Η Ρ Ε Μ Ι Α.....Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ...
ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ...."ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ....ΠΟΣΟ....ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ..."
-" ΤΙ Ε Ν Ν Ο Ε Ι Σ ..." σου απαντω....
-" ε λ α ρε , κανεις ....πως δεν Καταλαβαινεις...'' Π Α Υ Σ Η ...... Κ Ε Ν Ο ...τσιγαρο...
φραπογαλο....στα ΔΥΟ.... θορυβος..... ρουφιξιας.....το καλαμακι....φ τ α ι ε ι ....
Εκνευρισμος.... Απορριψη.....ΩΧ...... Α Μ Υ Ν Α .....Α Μ Υ Ν Α .....
-" ΔΕΝ....την μπορω....αλλο....δεν την μπορω....μου την εχει δωσει... θα Φ Υ Γ Ω ...ακους ρε,...ΦΕΥΓΩ."
-"ΠΟΥ θα πας...καλα ειναι Ε Δ Ω ..." - " ΘΑ σε σταυρωσουν... εκει Ε Ξ Ω ...θα σε ΣΚΙΣΟΥΝ..."
Ε Γ Ε Ι Ρ Ε Σ .....πανω μου.... σ' ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ..... ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ.....την ΑΓΑΠΗ.... ΣΙΩΠΗ....
-'" τι μου βρισκεις....ε! τι..! " βηχεις....βηχεις.... Δ Υ Σ Π Ν Ο Ι Α ....το φαρμακο...που ειναι...ΓΑΜΩΤΟ...
ΠΑΝΙΚΟΣ.... επιτελους.....ΝΑ, ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΡΟΥΦΗΞΙΕΣ... ουφ..! ηρεμια....
τσιγαρο..... στα Δ Υ Ο .... οικονομια.... ολα καλα.....ολα καλα....
-" ΔΕΝ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ....Ε! ΔΕ ΛΕΕΙ.."" ΕΙΠΑ....
-" ΟΧΙ..., πως να φυγει...!!" " το εχω απο τοτε....που ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΜΟΥ....ξερεις..." σιωπη....
-"σοκαρεσε....!?!" - " ο χ ι ...". αγανακτηση..... -" π ε σ ΜΟΥ.......ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ...".....
-" ημουν....στο δωματιο ....ετοιμαζομουν....θα πηγαινα στο παρτυ.... Α Ν Ο Ι Ξ Ε ...την πορτα....και...."
Π Α Υ Σ Η ..... αναμονη..... " Ε Γ Ι Ν Ε .....ο,τι εγινε..." ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΣ..... ΣΙΩΠΗ...
-" ΚΑΙ η μανα σου....τι Εκανε....". -" Ελειπε....." ,
-" π η γ α ....σε Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ο .." Θ Υ Μ Ο Σ .....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.... Φ Ο Ν Ο Σ .....με κυριευουν.....
-" με Α Κ Ο Υ Γ Ε .....και στο τελος....οταν τελειωσα....να, μου εγραψε....κατι ΦΑΡΜΑΚΑ..."
-" γεμισα.....ΤΡΙΧΕΣ...με δαυτα..." " ασε, βλεπεις την ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΟΥ..."?!?!
-" ΝΑΙ...", -" ΜΟΥ ΕΙΠΕ.... οτι ειναι απο την ΔΥΣΠΝΟΙΑ...θα φυγει..." -" δεν το ΝΟΜΙΖΩ....ΟΜΩς"....
-"ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ..."... μου ειπες....
"μην ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.... ειπα , ολα καλα θα πανε....ολα καλα..." χαμογελασες.....μ" αγκαλιασες....
-" μακαρι...., να σ"ειχα γνωρισει νωριτερα.....μακαρι...".....ειπες.....
με φιλησες.....
ΝΟΙΩΘΩ.....ακομα την ΓΕΥΣΗ ΣΟΥ... καλη μου , ΑΚΟΜΑ....
ΝΑΣΑΙ....ΚΑΛΑ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...,.Κ Α Λ Α .....να"σαι....
Rose:
--- Παράθεση από: suida στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 19:10:27 --- -" π η γ α ....σε Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Ο .." Θ Υ Μ Ο Σ .....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.... Φ Ο Ν Ο Σ .....με κυριευουν.....
-" με Α Κ Ο Υ Γ Ε .....και στο τελος....οταν τελειωσα....να, μου εγραψε....κατι ΦΑΡΜΑΚΑ..."
[...]
ΝΑΣΑΙ....ΚΑΛΑ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...,.Κ Α Λ Α .....να"σαι....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Suida,
μπορείς να μας εξηγήσεις τι έγινε με την κοπέλα... ζει ακόμα?
suida:
...οχι.....
ο π ο ν ο ς......ειναι α β α σ τ α χ τ ο ς .....τι να τα κανεις ...ο λ α ....μα ο λ α....
ο,τα ν ....δεν μπορεις να β ο η θ η σ ε ι ς εναν δικο σου ανθρωπο....!?!
Ορφέας:
--- Παράθεση από: suida στις Δεκεμβρίου 06, 2008, 08:03:50 --- ...οχι.....
ο π ο ν ο ς......ειναι α β α σ τ α χ τ ο ς .....τι να τα κανεις ...ο λ α ....μα ο λ α....
ο,τα ν ....δεν μπορεις να β ο η θ η σ ε ι ς εναν δικο σου ανθρωπο....!?!
--- Τέλος παράθεσης ---
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, τέτοιες ψυχές δεν έρχονται για να βοηθηθούν αλλά να βοηθήσουν. Έρχονται και βιώνουν κάποιες τραγικότητες και μέσα από ακραία δράματα μυούν αυτούς που συναναστρέφονται κι αφού κορυφωθεί το δράμα και η ένταση των συναισθημάτων φτάνει στα όρια της έκρηξης ή του ξεχειλίσματος, αποσύρονται ήσυχα και μόνο το θλιμμένο βλέμμα τους ξεμένει - όπως το χαμόγελο της γάτας της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων - και συνεχίζει να παραμένει σαν πυρακτωμένο σημάδι στην μνήμη, στην συνείδηση....
Ίσως κάποιοι νάχουν δίκαιο που λεν ότι είναι ψυχές Αγγέλων....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση