Πνευματική Ακαδημία του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων > Μεταφυσική, Παραψυχολογία

Αστρική προβολή

<< < (3/4) > >>

Rose:
'Ολες οι εσωτερικές σχολές, του παρελθόντος, ήταν Μικρών Μυστηρίων και αποσκοπούσαν στην Χρίστωση του ατόμου, δηλαδή στο να αποκτήσει μία Συνειδητοποίηση της Ατομικότητάς του, και να αναπτύξει την Δύναμη της Θέλησης, έτσι ώστε να πετύχει την Κυριαρχία επί του Αστρικού, επί του Συναισθηματικού του Κόσμου.  Επίσης στην σφαίρα του 'Ηλιου-'Ηρωα αναλάμβανε μία Κοσμική Αποστολή, ως ένσαρκη θεότητα...

Στην εποχή του Υδροχόου, η τάση δεν είναι πλέον μόνο η δόμηση μιας ισχυρής ατομικότητας, αλλά και η ανάπτυξη μιας Αρμονικής Συλλογικότητας.

Για αυτό τον λόγο για πρώτη φορά, στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, έχει ιδρυθεί σχολή Μεγάλων Μυστηρίων (ΑΚΟΣ), έτσι ώστε η Ανθρωπότητα, να πετύχει την Υδροχοϊκή πρόκληση των επόμενων 2000 ετών, που είναι η υλοποίηση μιας Φωτισμένης - Πνευματικής Ανθρωπότητας.

'Ολη η Γνώση που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να πετύχουμε το έργο της ενσάρκωσης της Θεότητας, ως Ανθρωπότητα,  υπάρχει ήδη στα χέρια μας, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι επί της Γης να φωτιστούν, και να εναρμονιστούν με το Θείο 'Οραμα.

Δεν μας συμφέρει να είμαστε τίποτα λιγότερο από την Θεϊκή μας φύση. 

Ο δρόμος ανοίγεται, για την μεγαλύτερη πρόκληση μας, ως ανθρώπινο είδος, που λέγεται ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, και το μόνο που προαπαιτείται για την επιτυχία μας, είναι προσωπική και συλλογική εργασία, μέσα από ανιδιοτέλεια, πίστη, και σεβασμό προς το Κοσμικό Σχέδιο της Ολιστικής Λύτρωσής μας.

Rose:
Το ΜΠΑ λοιπόν, η Σεληνιακή φύση, το ενστικτώδης αιθερικό σώμα, διαχωρίζεται από το υλικό σώμα, ενώ πάντα είναι συνδεδεμένο μαζί του με μια ασημένια χορδή, όσο είμαστε εν' ζωή.

Ανάλογα πόσο έχει αναπτύξει κανείς αυτή την ικανότητα, η διαδικασία της εξωσωματικής εμπειρίας, μπορεί να γίνει εύκολα ή δύσκολα.  Μπορεί να έχει κληρονομηθεί η ικανότητα αυτή, είτε ως γονιδιακή κληρονομικότητα, είτε ως ψυχική κληρονομικότητα, ή μπορεί να αναπτυχθεί κατά την διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης.

Η δυνατότητα πάντως είναι διαθέσιμη για όλους τους ανθρώπους, και ανάλογα το μέγεθος της πνευματικής εξάσκησης είτε αυτής της ζωής είτε κληρονομικότητας, υπάρχει και η αντίστοιχη επιτυχία...

'Ολα τα πειράματα που απευθύνονται στην ανάπτυξη των ψυχικών μας ιδιοτήτων, απαιτούν, μία περίοδο μοναχισμού, ηρεμίας, νηστείας, και πνευματικής άσκησης... 'Οπως ακριβώς υπάρχουν γυμναστήρια για το σώμα μας, έτσι ακριβώς υπάρχουν γυμναστήρια και για την ψυχή μας.

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

--NAI,   OI   E Π Ι Θ Υ Μ Ι Ε Σ .....αυτες ,  οι   μ ι κ ρ ε ς   μας   ε π ι θ υ μ ι ε ς .....

ΟΤΑΝ.....   αναβλυζουν    ΜΕΣΑ  ΜΑΣ.....ε χ ο υ ν ....

ΤΟ    Φ Ω Σ .....ΜΑ,    και   το   ΣΚΟΤΑΔΙ.....

Α Κ Τ Ι Ν Ο Β Ο Λ Ο Υ Ν .....ΤΟΝ    Η Λ Ι Ο ,    ΜΑ,   και   την   Σ Ε Λ Η Ν Η ....

ΤΟ     Φ Ω Σ .....ΚΑΙ   ΤΗΝ   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ....

ΟΤΑΝ......ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....Η   Μ Ι Α ....

Η    Α Λ Λ Η .....ΔΕΝ   Μ Π Ο Ρ Ε Ι ,    ΝΑ   Ε Κ Δ Η Λ Ω Θ Ε Ι .....---

ΕΤΣΙ,   ΟΤΑΝ   ΤΟ   ΚΑΘΕ   Ε Ν Σ Τ Ι Κ Τ Ο     ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....ΩΣ   Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α ....

ΤΟ   Φ Ω Σ ....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,    Κ Ρ Υ Μ Μ Ε Ν Ο .

ΜΑ,   Η   Ο Υ Σ Ι Α ....ομως...ΤΟΥ   Κ Α Θ Ε    ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ.....ΑΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ....!

ΣΤΟ    Φ Ω Σ .....

ΣΤΟ   Φ Ω Σ .....ΤΗΣ    Γ Ν Ω Σ Ε Ω Σ ...

ΣΤΟ   Κ Α Θ Α Ρ Ο    Φ Ω Σ .....ΤΗΣ    Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Η Σ ....

ΣΤΟ    Φ Ω Σ .....ΤΟΥ   Α Σ Τ Ρ Ι Κ Ο Υ    ΣΩΜΑΤΟΣ....

ΣΤΟ  Σ Ω Μ Α ....ΤΗΣ   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.....ΚΑΙ  ΤΗΣ   Γ Ν Ω Σ Η Σ .!

αδελφοι....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ   ΜΟΥ,   ΝΑΙ,  Ο  Μ Υ Σ Τ Η Σ ....ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ....

ΕΡΩΤΑΤΑΙ.....ΣΥΝΗΘΩΣ   ΑΠΟ  ΤΟΝ  Δ Α Σ Κ Α Λ Ο ...

---Β Λ Ε Π Ε Ι Σ    Τ Ι Π Ο Τ Α ...;;    ΜΗΝ   Α Κ Ο Υ Σ Ε Σ ..... αδελφε  μου....ΚΑΜΙΑ   Φ Ω Ν Η ;---

---Π Ο Ι Ο Σ ....ΕΙΝΑΙ   Ο  ΘΕΟΣ   ΤΩΝ   Α Ν Θ Ρ Ω Π Ω Ν ;     αδελφε  μου....

----ΠΟΥ   Ε Χ Ε Ι ......ΤΗΝ   Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Α   ΤΟΥ....;

----ΠΟΙΕΣ   Θ Υ Σ Ι Ε Σ .....ΔΕΧΕΤΑΙ....μ"   ευχαριστηση...;

και   η   ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

----Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Α .....Σ'   ΑΥΤΟΝ   ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΔΑ....ΜΑ,    Α Κ Ο Υ Σ Α ...του  π ρ ο σ φ ε ρ α ...

ΜΑ      Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε ....αυτες....

-----ΠΩΣ   ΜΠΟΡΩ....ΝΑ   ΝΙΩΣΩ....ΑΚΟΜΑ  ΠΙΟ  ΜΕΓΑΛΗ   Θ Λ Ι Ψ Η ...  απ"  αυτην   ΠΟΥ   ΤΩΡΑ....

ΕΙΜΑΙ.....Β Υ Θ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ ...;       Π Ω Σ ...!

και   ο  δασκαλος....τελευει....

----Σ Η Κ Ω ....αδελφε  μου,   Π Α Ν Ω ...σηκω...    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ......Φ Τ Α Σ Α Μ Ε ....εφθασες....!

----ναι,   ΑΔΕΛΦΟΙ  ΜΟΥ....Ο    Θ Ε Ο Σ ....ναι,   Ο  Θ Ε Ο Σ ....Μ Ι Λ Α Ε Ι ,    ΜΕΣ   ΤΟΝ   Α Ν Ε Μ Ο ....

ΠΟΥ   Φ Υ Σ Α Ε Ι .....Μ Ε Σ Α   ΜΑΣ.....

και   εμεις....Α  Φ  Ω  Ν  Ο Ι .....ξ ε σ η κ ω ν ο μ α σ τ ε ..!

Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι    ΜΟΥ....

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ:

ΝΑΙ,   αδελφη  μου.....π ρ α γ μ α τ ι ....Η   Σ Ε Ξ Ο Υ Α Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α ....ειναι   ο  ρυθμιστης   στο  ΤΑΞΙΔΙ...

Ο  ΑΥΣΤΗΡΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ....ΤΗΝ   ΚΑΤΑΡΓΕΙ ....

Ο   ΑΛΛΟΣ....ΤΗΝ   ΚΑΝΕΙ....Σ Η Μ Α Ι Α    ΤΟΥ...

ΚΑΙ   ΟΙ   Δ Υ Ο ....ΕΧΟΥΝ   ΤΟ   Α Δ Ι Κ Ο ....το   σ κ ο τ α δ ι ....

αυτο,   ειναι....που   παρεξηγουν....οι   Α Μ Υ Η Τ Ο Ι .....δυστυχως...

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ......αδελφη   μου....

μονον....η   Μ Ε Σ Α Ι Α    Ο Δ Ο Σ ...Π Ρ Ο Α Γ Ε Ι ....και  αυτη  ,   δεν   ειναι   αλλη   απο...

---Π Α Ν    Μ Ε Τ Ρ Ο Ν .....Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ν ----

ΑΝ,   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ....ΑΥΤΟ....ΠΟΣΟ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΘΑ  ΗΤΑΝ....Ο  Κ Ο Σ Μ Ο Σ ......ποσο....!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση