'Αρθρα Εσωτερισμού > Προτεινόμενα Βιβλία και Ταινίες από μέλη και φίλους της ΑΜΡΑ

Franz Bardon - Initiation into Hermetics

<< < (4/6) > >>

etidorhpa:
Αγαπητε Κανενα,ευχαριστω για την παραθεση της εμπειριας και του ημερολογιου..Μου φαινεται (ακομα τουλαχιστον),τρομερο το κατορθωμα σου...Αληθεια,απο τοτε ειχες επιτυχια με πιο "δυσκολα" πραγματα?
Πιο βαρεια αντικειμενα π.χ.?

Ακομα,πανω στο ψαξιμο που εκανα για τον Franz Bardon,τον οποιο ομολογω,δεν ηξερα,επεσα πανω σε ενα sight απο τα πολλα,οπου υπαρχουν οδηγιες σχετικα με τις μεθοδους που περιγραφει..οποιος ενδιαφερεται:

http://www.geocities.com/franzbardon/masterit.html?20083

+n-

Κανένας:

--- Παράθεση από: etidorhpa στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 19:06:16 ---Αληθεια,απο τοτε ειχες επιτυχια με πιο "δυσκολα" πραγματα?   Πιο βαρεια αντικειμενα π.χ.?
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάφερα να το κάνω το μπαλάκι να στρίβει στο μέσο της διαδρομής, αντί να πηγαίνει ευθεία.  Επίσης κατάφερα να το κάνω από 2 μέτρα μακριά, αντί να είμαι δίπλα.

Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στα θεριά που παλεύεις όταν αρχίσεις την αυτογνωσία.

etidorhpa:

--- Παράθεση από: Κανένας στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 19:58:30 ---
Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στα θεριά που παλεύεις όταν αρχίσεις την αυτογνωσία.

--- Τέλος παράθεσης ---

o Bardon αυτο το σταδιο,δειχνει να το "ξεπεταει" καπως ευκολα και ανωδυνα...(λιγο ΗΘΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ) μου φαινεται...

livelove:
 :o

Rose:

--- Παράθεση από: etidorhpa στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 01:11:43 ---o Bardon αυτο το σταδιο,δειχνει να το "ξεπεταει" καπως ευκολα και ανωδυνα...(λιγο ΗΘΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ) μου φαινεται...
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό είναι το μειονέκτημα της ειδίκευσης... γι' αυτό στην νέα εποχή, προωθούμε την ολιστική μόρφωση. Ο Bardon είναι απλά ειδικευμένος στην Ερμητική, όμως το έργο του είναι αξιοσημείωτο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση