Συζητήσεις: Θέματα Ροδοσταυρισμού, Φιλοσοφίας και Εσωτερισμού > Ροδοσταυρικές Διδασκαλίες και Τεχνικές

Αυτοθεραπεία

(1/6) > >>

Κανένας:
Υπάρχουν τεχνικές όπου κάποιος εκπαιδευμένος (Α) μπορεί να στείλει θεραπευτική ενέργεια σε κάποιος άρρωστο (Β) με πολύ καλά αποτελέσματα.  Είτε από απόσταση, είτε με επαφή.

Τι γίνεται όμως αν ο (Α) είναι άρρωστος? 

1) Μπορεί με την ίδια επιτυχία να στείλει ενέργεια στον (Β)?
2) Μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του?

Rose:
Συνήθως όταν είμαστε άρρωστοι δεν έχουμε ενέργεια...

Όμως αν καταφέρουμε και στείλουμε ενέργεια σε κάποιον θα βοηθήσει στην αυτοθεραπεία μας...

'Οταν ενεργοποιούμαστε να βοηθήσουμε κάποιον, βοηθάμε πρώτα από όλα τον εαυτό μας... γιατί... εμείς και οι άλλοι είμαστε Ένα... στο βαθύτερο επίπεδο της ύπαρξής μας... στο πνευματικό επίπεδο...

Η προσφορά μας προς τους άλλους... στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων μας, επιστρέφεται πίσω πολλαπλά... και αποτελεί ένα σημαντικό ελιξίριο μακροζωίας, ευεξίας, και ψυχικής αρμονίας...

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθιά Γαλήνη....

Κανένας:

--- Παράθεση από: Rose_777 στις Ιανουαρίου 29, 2007, 11:43:02 ---Συνήθως όταν είμαστε άρρωστοι δεν έχουμε ενέργεια...

--- Τέλος παράθεσης ---

Θυμάμαι κάποτε είχα Γαστρεντερίτιδα.  Είχα εμετούς, αισθανόμουνα μεγάλη αδυναμία.  Σκέφτηκα να κάνω κάποιες ενεργειακές ασκήσεις για να ενεργοποιήσω το νευρικό μου σύστημα, να φορτίσω με ενέργεια και να επιταχύνω τη θεραπεία.  Μόλις άρχισα να οραματίζομαι τα διάφορα κανάλια ενέργειας, ένιωσα έντονη ζαλάδα.  Νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα.  Ήταν αδύνατο να συνεχίσω.  Κατάλαβα λοιπόν ότι σε περιπτώσεις μεγάλης αδυναμίας το καλύτερο είναι η χαλάρωση και ο ύπνος.

Πρόσφατα με χτύπησε η γρίπη που ταλαιπωρεί πολλούς.  Ο πυρετός κράτησε μόνο 1-2 ημέρες.  Όμως ενοχλητικά συμπτώματα όπως βήχας συνεχίζουν να με ταλαιπωρούνε.  Στο διάστημα αυτό (του βήχα) μπόρεσα με επιτυχία να κάνω 2 θεραπευτικά για φιλικά μου άτομα.  Δεν είχαν απόλυτη επιτυχία, αλλά αισθάνθηκαν τη διαφορά.

Rose:
Αγαπητέ Κανένα,

θα ήθελα να μοιραστώ μία εμπειρία μου, από μία διαφορετική οπτική γωνία...

Παρακολουθούσα μία μύηση ενός νέου, που τον έβλεπα για πρώτη φορά... ήμουν καταβεβλημένη από μία γρίπη, και αισθανόμουν ενεργειακά πεσμένη, σχεδόν λιπόθυμη...

Ξαφνικά ενώ εξελισσόταν η μύηση... βλέπω τον νέο,  στρατιώτη σε ένα ερείπιο σπίτι, να σπάει την πόρτα και να εκστασιάζεται σκοτώνοντας τους αντιπάλους του... Τέλος εκστασιασμένος να πεθαίνει ενώ οι σφαίρες τρυπούσαν το κορμί του...

Με σόκαρε η εικόνα που είδα και προσπαθούσα να την αποσυμβολίσω... Παρακολουθούσα τον νεαρό μετά την μύηση μήπως θα μπορούσα να αποσπάσω κάποια πληροφορία που θα μου έλυνε το μυστήριο, όταν σε κάποια στιγμή τον άκουσα να λεει... "Ήθελα να γίνω στρατιωτικός"

Όταν είμαστε άρρωστοι, υπάρχει περίπτωση σε κάποιες χρονικές στιγμές να είμαστε πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι, και να πιάσουμε εικόνες και γεγονότα από τον ψυχισμό των άλλων που θα μας βοηθούσαν σε καλύτερη διάγνωση...

Επίσης, η ασθένεια, μας θέτει σε μία κατάσταση εσωστρέφειας, απορροφητικότητας της ενέργειας, και μπορούμε να συντονιστούμε με υψηλότερες δονήσεις, μια και το σώμα είναι παντελώς καταβλημένο, σε κατάσταση ύπνωσης...

Τότε η συναισθηματική, συγκινησιακή, (αστρική) ενέργεια είναι πιο ισχυρή για θεραπευτικό...

Με τις καλύτερες ευχές για Βαθιά Γαλήνη...

Κανένας:
Για το δεύτερο από τα δύο άτομα στα οποία έκανα θεραπευτικά, το άρχισα τη Δευτέρα (πριν 2 ημέρες).  Δεν ξέρω πόσο σύμπτωση είναι, αλλά από τη Δευτέρα αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλύτερα. 

Με το άτομο αυτό έχουμε καλή συναισθηματική σύνδεση.  Και είναι αρκετά δεκτικό ψυχικά.  Αποτέλεσμα είναι μόλις του στείλω ενέργεια, να έχει άμεσο θετικό αποτέλεσμα.  Σήμερα λοιπόν μου ανέφερε ότι την ώρα που υπολογίσαμε ότι του έστελνα ενέργεια, του έπεσε ο πυρετός και φυσικά ένιωσε πολύ καλύτερα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση